Albit türkiye sayfasından fecaden mesaj atıp telefon numaralarını aldımNerede sordunuz ?
Albit türkiye sayfasından fecaden mesaj atıp telefon numaralarını aldımNerede sordunuz ?
Alibabada 120 dolar kg fiyati
Sahte filan gönderme durumları olabilir mi veya hiç göndermemeAlibabada 120 dolar kg fiyati
Baktım tedarikçi rus firma gözüküyor ama yinede risk varSahte olabilir ama gondermeme ihtimali yok gelmemesi durumunda paraniz satil aldiginiz ulkeye gore iade ediliyor
Alibabada 120 dolar kg fiyati
Merakla bekliyoruz baya bi pahalıydı ne kadara aldınızEkli dosyayı görüntüle 28305
Albit rafımda yerini aldı. Atım için yeni makinanın gelmesini bekliyorum. Gelişmeleri paylaşacağım.
Patates ve pancara yapraktan mı uyguladı nız pancar neyse de patatesin tohumu kaplarsak maliyet artar gibiYaklaşık olarak 3 senedir kullanıyoruz slajlık Mısır patates ve pancarda çok büyük artılarını gördük parasını kesinlikle hakediyor .
Patates ve pancara yapraktan mı uyguladı nız pancar neyse de patatesin tohumu kaplarsak maliyet artar gibi
Biraz tecrübe lerinizden bahseder misiniz
Bilgi için teşekkürler, slajlik misir için nasil kullanmak gerekiyo ve nasil temin edicezPancar patates ve Mısır için kaplama da yapıyoruz aynı zamanda yapraktanda uglulama yapıyoruz. Patates için bir tona 100 cc kaplama da uyguladıgımız yapraktanda 2 defa dekara 5 cc şeklinde uyguluyoruz . Pancar ve Mısır için bir tona 130 cc kamplama yapıp aynı şekilde iki kere yapraktan dekara 5 cc uyguluyoruz. Başta maliyet olarak çok gelsede Kök gövde yeşil aksamda ciddi farklar çıkıyor ortaya herkese tavsiye ederim.
evet sonuçları bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 28305
Albit rafımda yerini aldı. Atım için yeni makinanın gelmesini bekliyorum. Gelişmeleri paylaşacağım.