Benimde yıllardır anlatmak istediğim traktör değil onu üretenlerin yalanları ve sahtekarlıkları....
Yok zf şanzımanmış su motoru dahi taksan olurmuş.
4 pistona bu yüzden gerek yokmuş.
Yok mt powershutleden iyiymiş. İyiyide hani
3 piston neden bitti mekatronik başlamadan neden bitti. 58 hp arkasında 90lık ikisindede pulluk takılı çekiyorduda 110 luklar çekiş yok diye neden elden çıkarıldı. Fabrikanız neden para kazanamdı yalancının mumu yatsıya kadar yandı başlamadan bitti... laf ile peynir.gemisi yürümedi... yazık
Bi ara bizim buradaki yalan , erkunnta tank sanzimani var , evet belki tankin sanzimanini zf uretiyordur , benim amarokunda benim arabaninda sanzimanini zf uretiyor , demek ki benim pikap ve arabamda tank sanzimani var 8 ileri otomatik vites [emoji23][emoji23] size erkuntla ilgili bir hikayemi anlatayim ,
Birgun erkutcular yanima geldi , iddalari sagolsunlar bizi mavilerden kurtaracaklardi , adam bize deneme traktoru verecek ve newhollanddan %30 az yakacak diyor , ben hemen hemen o aradaki mazotla bir tane traktor alabilirim yillik . Ben adama dedim deneyelim ancak , bana iki tane satici yalani var onlari soyleme dedim .
1. Si motor kurum baglayinca yakiti duser , duser ama %5 max duser .
2. Si pompa ayarsiz , traktor 0 km geldi 90 hplik ,
Td90 cardakli ile erkuntun 90 hp cardaklisini ayni tarla ayni diskaro (markasi genisligi disk capi ayni) arka arkaya calsitirdik . Adamlarima dedim ki aksama kadar iki traktorude stop etmeyin , yemek yerken beraber durun wc ye gidince bile beraber durun dedim .
Aksam oldu ilk gun o yillarda 2013 yada 2014 yili idi , erkunt 32 tl fazla yakti ki o yillarda 350 tl ye yanlis olmasin depo doluyordu .
Sonra ikici yalan pompa ayarsiz dediler , sonra traktor ayara gitti geldi . Bu sefer ben kullandim , oyle bir avans vermisler ki pancar motoru gibi calsiyor mubarek , ona ragmen sadece 5 tl az yakti bir depo mazotta ,
Sonuc husran . Sukurler olsun ki kanmadim sadece denedik ve sonuclar bunlar.