🖐️Asla şaşmam reisten sonuna kadar destek mazot 50 TL olsun
Uzaydaki haklarımızı yedirme kimseye reis dünyayı boşver uzay daha önemli birde Venezuela tropik iklimde bugday yetislltirelimde dünya bizi kıskansın durmak yok saplamaya devam
Ozamanlar traktor mazot falan yoktu ki yeni geldi daha.İsterse 100 TL olsun ezanlar dinmez bayrak inmez siz İnönü zamanini bilseniz ne zor günlerdi dolar 18 mazot 30 ekmek 5 TL ve kuponla alınıyordu,dış borcumuz,garantili köprüler,havalanı,hastane yapmışlar parasını milletin vergisinden buda yetmemiş zenginin parası değer kaybetmesin diye dolar korumalı hesaplar acip aradaki farkı hazineden ödetmişler,ah o İnönü döneminde bı yasasaydiniz neler çektik neler...
Maşallah 50 TL olur inşallah
Petrol kuyunuzmu var?Maşallah 50 TL olur inşallah
Evet var 2023 te Lozan anlaşması bitince kullanıma açacağımPetrol kuyunuzmu var?
CHP zihniyetiEvet var 2023 te Lozan anlaşması bitince kullanıma açacağım
Mevcut siyasal İslam ve ihvancilik olmasında Atatürk'ün partisinin zihniyeti benim için şereftir onurdur gururdurCHP zihniyeti
Sondaj yapacagiz, gubre kuyusu acalim dedik. Belki cikarMevcut siyasal İslam ve ihvancilik olmasında Atatürk'ün partisinin zihniyeti benim için şereftir onurdur gururdur
Issiz kalmayasinHele 2023 yılı gelsin edirnedeki 670 milyor metreküp A ycicegini bir çıkarılınca hele bir görün siz
Aycicegi degil de dogrudan ham yag madeni bulunsa koseyi doneriz. Veririz beslere cikarir.sildim Hocam ıssız kalmayalım
Oyum reise