Dün Gelmıs ti 1.40 bugun 1.93Alisamadin sen. Bir hafta zamsiz gecerse sasiracaksin. Alis artik, ucusa gectik farkinda misin?
Dün Gelmıs ti 1.40 bugun 1.93Alisamadin sen. Bir hafta zamsiz gecerse sasiracaksin. Alis artik, ucusa gectik farkinda misin?
Alisacaksiiiin.Dün Gelmıs ti 1.40 bugun 1.93
Durmak yooookkk yolmaya devam ..Motorine yine litrede 1 lira 93 kuruş #ZAM
Vatandaş olarak Yıldık, usandık artık.
Bir durun , durdurmak için bir şeyler yapın. Yapamıyorsanız bırakın.
Yazık bu ülkenin insanlarına
Durdurmak için değilde artırmak için herşeyi yaparlar hiç endişeniz olmasinMotorine yine litrede 1 lira 93 kuruş #ZAM
Vatandaş olarak Yıldık, usandık artık.
Bir durun , durdurmak için bir şeyler yapın. Yapamıyorsanız bırakın.
Yazık bu ülkenin insanlarına
Traktöre 50 liralık mazot doldursak 2 litre bile alamıycaz, 15 dakika çalışırmıki bu kadar mazotla?
15 dakikada ne kadar tarla işleyebilirsek artık
Dağı taşı ekin diyene sormak lazım 50tllik mazot traktöre ekipman söküp takana kadar biterTraktöre 50 liralık mazot doldursak 2 litre bile alamıycaz, 15 dakika çalışırmıki bu kadar mazotla?
Benim traktor balyada saatte 6 7 lt yakıyor ortalqmqTraktöre 50 liralık mazot doldursak 2 litre bile alamıycaz, 15 dakika çalışırmıki bu kadar mazotla?
Başımızdakiler yetmiyor. Bir de içimizdeki hainlerle, açgözlülerle, hırsızlarla uğraşıyoruz.Az önce köydeki petrol ofisi yakıt vermedi hergun 1000 tl aliyordun
Kendileri kaybetti zaten her akşam ilceye gidip geliyorun 200 lt aldim ilcedeki petrol ofisinden 2 gun sonra kapatir giderler bugun cok tepki gordüler
Haşbaylıdamı ottamı saatte kaç balya basıyorBenim traktor balyada saatte 6 7 lt yakıyor ortalqmq
Geçen gun 480 tl lik 21 litre mazotla 614 balya,15 km de yol yaptım,ip le mazot parasıni anca toplayabildim o gün gerisini yazdık.Şimdi ayni parayla ayni mazotu alamiyoruz durduğumuz yerde zarar yazıyoruz sonra Türkiye de istikrar var,güven var,%7 büyuduk diyorlar ben kendim 4 günde litre başı 3 4 lira zarar ettim nasıl büyüyoruz anlamadim.Bu ayın 20 sinden sonra kur korumali sistemin ödemeleri var bu zamlar 2 hafta daha devam eder mazot 30 tl gecer.Allah sonumuzu hayır etsin.Traktöre 50 liralık mazot doldursak 2 litre bile alamıycaz, 15 dakika çalışırmıki bu kadar mazotla?