Akaryakıta 2019 un son zammı

Saygı değer büyüklerim ve kardeşlerim olan garibana oluyor ekmeğini ter ile alana oluyor tek merak ettiğim bize yardım değilde gemilere yapılan yakıt indirimi bize de yapılsa yeter derim tamam gemicilerimiz yok ama toprağımız var bütçe yetmez diyorlar onu anlarımda doğal bir İstanbul bagazı varken bir adet daha yapmaya kalkıyorlar kimin parasıyla sizin benim paramızla tabi para havadan geldi gibi gider olsun diyeceğimde de kemiğe dayanan bıçak can yakıyor o kadar da olmaz yani demek istediğim ama inşallah ileride millet olarak akıllanırız kandırılmayacak ve kandırıldık diyecek kadar insaların yüzüne bakacak insanlara temah etmemeyi öğreniriz
Ek olarak bu yazdıklarım siyasi görüşle alakalı değildir hepsi aynı kettenin farklı renkleri benim için o yüzden bana taraflı gibi okuyup kızmayın benim derdim geçim derdi partici ve partizanlar karnı tok derdi olmayan kişilerdir saygılarımla

Dikkat çekmek için havaalanı mı yapılır? Neyiz biz Abd filan mı sokağa atacak paramız mı var? Okadar meraklıysan Bayburt’a yatırım yapmaya bir fabrika yap 300 milyon tlye, istihdam yarat. Göz boyayıp oy almak için havaalanı yaparlar, 3. Köprüyü yaparlar ömründe bırak köprüyü İstanbul’u görmeyecek adam, 3. Köprüyü savunuyor ona seviniyor. Şimdide o köprünün %50 si maliyetinin bile altına Çinlilere satılıyor. Alın size dikkat çekmek, Bayburt havaalanıda aynısı olacak.

Dikkat çekmek için havaalanı mı yapılır? Neyiz biz Abd filan mı sokağa atacak paramız mı var? Okadar meraklıysan Bayburt’a yatırım yapmaya bir fabrika yap 300 milyon tlye, istihdam yarat. Göz boyayıp oy almak için havaalanı yaparlar, 3. Köprüyü yaparlar ömründe bırak köprüyü İstanbul’u görmeyecek adam, 3. Köprüyü savunuyor ona seviniyor. Şimdide o köprünün %50 si maliyetinin bile altına Çinlilere satılıyor. Alın size dikkat çekmek, Bayburt havaalanıda aynısı olacak.
Iste akıllı adam böyle düşünür. Ama gözü kör kulağı sağır bazı tarafgir insanlarda köprü yaptı yol yaptı havaalanı yaptı diye övünür durur. Acaba Bayburtlular at mı koşturuyor şimdi ordaki havaalanında o havaalanının yapılma derdi Bayburtlular değil Bayburta yatırım değil mutahitlere arpalık çıkarmak. Sen Bayburt fabrika aç sen Bayburta sulama göleti kur kapalı sistemle sulama kur namerdim oturup eleştirirsem ama sen ufacık Bayburta o kadar masrafla kaç milyonluk havaalanı yaparsan kendi namıma o kadar vergi veriyorum haram zıkkım olsun yediginiz her kuruşum.

Allah ne yapsın yaratmış, beyin vermiş, isteyen istediği doğrultuda kullanır, Allamei cihan olması kimseden beklenmiyor.ben orda millet derken gerçeklere kapalı insanlardan bahsettim.

Gerçek chp liler türbana falan laf demez saygı duyarlar bu tarz video lara inanma, bu ülkede chp liler dinsiz x partililer gerçek müslüman mı? Bizim ailede eskiden beridir chp lidir ama kimse ne başörtüsü sorunu yapıyor nede başka birşey, provakasyon yapıyorlar başka bir amaçları yok
Bende herkesi aynı kefeye koymuyorum ama bunlarda onların içinde
Dünyaya buradan bakınca ben önce bunları görüyorum hiçbir CHP li üstüne alınmasın ama böyle düşünenler var

İkimizde aynı şeyleri istiyoruz aslında , fakat sen muzip bir arkadaşsın, beni tanısan yanıldığını çok iyi anlarsın , .Bafraya yolun düşerse muhakkak görüşelim , Samsun da olur , yeriz içeriz sohbet ederiz.
İnşallah olur abi ama ben burada kendi gibi düşün meyene cahil denildiği zaman kızıyorum sanada yalnış birşey söylemek istemedim yalnış anlama rica ederim kör cahil şuursuz gibi laflar kullanma
Bende buraya gelirsen seni beklerim

Son düzenleme: