AİLENİN YENİ ÜYESİ FARMALL 105C

Kazasız belasız olsun kardeşim Avrupa Makinesi başma ama ben olsaydım u yada 115 düz serisini alırdım Gine’de güle güle kullan

Hayırlı olsun güle güle kullan
Traktörü biraz daha ağır yapsalardı çok daha iyi olurdu
Kızdığım tek nokta bu kadar para verip kuyruk mili 2 devirli olması ve defransiyele bağlı kuyruk mili olmayışı

T5.115 5070 kg geliyor, full ağırlıklı + depo dolu.Sizinki de aynı değil mi?
Diferansiyele bağlı kuyruk mili saman balyesi yükleme aparatında çok kullanışlı oluyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan
Traktörü biraz daha ağır yapsalardı çok daha iyi olurdu
Kızdığım tek nokta bu kadar para verip kuyruk mili 2 devirli olması ve defransiyele bağlı kuyruk mili olmayışı

ali abi yeni seriler 3 devirli.Bizim modellere de uygulanabilir belki bir servisle görüş bence.

T5.115 5070 kg geliyor, full ağırlıklı + depo dolu.Sizinki de aynı değil mi?
Diferansiyele bağlı kuyruk mili saman balyesi yükleme aparatında çok kullanışlı oluyor.
Hayır gelmiyor 4240 kg ek ağırlıklı kendisi 80 kg ben koydum dolu depo 4,5 gelmiyor
Ön jant içi ağırlık şart önler patinajı giriyor lastikleri su dolduralım dedik oda 900 kg geliyormuş
Erkunt 115 in ön jantlarına benziyor bakalım uyarsa öyle yapacam
Sıkmalı çayırbiçme çok yoğun ot olduğu zaman sıkıcılar tıkanıyor bazen diferansiyele bağlı kuyruk mili olsa geri vitese takıp boşaltıyordu şimdi çok uğraşıyorum

Hayır gelmiyor 4240 kg ek ağırlıklı kendisi 80 kg ben koydum dolu depo 4,5 gelmiyor
Ön jant içi ağırlık şart önler patinajı giriyor lastikleri su dolduralım dedik oda 900 kg geliyormuş
Erkunt 115 in ön jantlarına benziyor bakalım uyarsa öyle yapacam
Sıkmalı çayırbiçme çok yoğun ot olduğu zaman sıkıcılar tıkanıyor bazen diferansiyele bağlı kuyruk mili olsa geri vitese takıp boşaltıyordu şimdi çok uğraşıyorum

Makinenin üzerine çapraz kayışla dönen, kasnakların biri ileri diğeri ters döner veya düz ters dönen dişliler gibi aparat yapılması mümkün mü ?