AGROPLUS KULLANAN VAR MI?

Ynt: AGROPLUS KULLANAN VAR MI?

deutz un metaliği yok deutz yeşildir senin dediğin deutz 250 hp özel üretimlerde var gri
agroplusların hepsi yeşildir.
çorlu nun köylerindenmisin?

baharozlum link=topic=17333.msg308776#msg308776 date=1290290626' Alıntı:
jondereyi sevmiyorum burda pek tudulmadı case motorlara bakmaya gittim geçen hoşuma gitti fiatınmış zaten 85 lik var italyan onu beyendim fiyatı biraz tuzlu ama motor yapmış adamlar 80 likte diri duruyor niyetim tümosanı vermek bıktım,sen ne kullanıyon
[/quot
O ZAMAN CASE ALACAN AGA BENİMDE ÇOK HOŞUMA GİTTİ ŞUAN 1.SIRADA ALIRSAM CASE YOKSA JONDERE

bartu link=topic=17333.msg308777#msg308777 date=1290290643' Alıntı:
deutz un metaliği yok deutz yeşildir senin dediğin deutz 250 hp özel üretimlerde var gri
agroplusların hepsi yeşildir.
çorlu nun köylerindenmisin?

çorlu merkezdenim ama kapaklıda oturuyorum

bartu link=topic=17333.msg308772#msg308772 date=1290289988' Alıntı:
Agroplus 87 bizde var güzel bir traktör 45+45 vites parça sorunu yok.
yakıt düşük, seri traktör
ama bu traktörün satışı 5-6 aydır yok.

kardeş ortalama yakıt tüketimini hesapladınızmı hiç dönüm olarak?

bende 398 4x2 var ondan az yakıyor tek traktör kullanan çiftçiler için çok ideal yolda ve tarlada
hafif işlerde çok az yakıyor 60 km sürat var ağır işlerde traktörün tonajı biraz haff olduğundan
patinaja kalksın istiyor ama zararsız.

dekara ortalama ne yakat mesela deposu 90 litre bunu kaç döünmde bitirir (toprak yapğısına göre deişse de ortalaması bellidir) ve kaçlı pulluk takıyon

tanıdığımda 77 si var çok güzl teknelojik ama fazla teknelojk giibi geldi elektronkte sorun yaşatabilir ..
zaten avrupaların çoğu tekno takılyo

agroplus 87 ortalama yakıtıt nedir bilen varmı? dekara ne yakar şartlara göre deişirde 3 aşağı 5 yukarı bi ortalaması vardır dekara kaç litre yakıyo kullanan varmı_?

ben anneannemlere gitmiştim dayım mısır biçicez dedi herneyse gittik mısırda öyle böyle deyil damlama ile sulanmış bir mısır iki sıralı silaj makınası gelıcek dedi biz gittik araba toplamaya yol kenarındayız amcamın sılajı biçmiş bastırmış geliyo ama nasıl bir gidiştir toz duman araba gibi gidiyo hem firenlemesi çokta guzel motor o andan itibaren dikkattimi çekmeye başladı herneyse biz başlıycaz biçmeye mısırlar gök gibi biz çok yavaş gidicek dedik adam bir giriş yaptı tarlaya silaj makinesinin arkasındaki araba tangur tungur sesler geliyo ben alıcak olsam tümocanı satıp direk 95 lik deutuz alrm makine kendine göre değil çok serii bide az yakıyo belki tanıyan olur tekirdağ ın hayrabolu ilçesinin TATARLI köyü bizde çağırcaz köye bizde hayrabolunun doğucalı köyünde çiftçiliğimizi yapıyoruz dayımlara 2 senedir gidiyo adam çok memnunlar

süper makina bunlar direk avrupadan monte edilmiş şekilde geliyor ama şu an sıfırı yok diye biliyorum burda bayiye geldi bi tane 2009 model fuar motoruymuş agroplus77 hakiki 4x4 5 ana vites süper makina yani

volkan1318 link=topic=17333.msg444498#msg444498 date=1316174568' Alıntı:
aldım bnde 87 liği var 2007 model ve daha 19000 lerde
benım halamın oglun da var 87 lik 2008 model balya makınasını adamları soylemesı ben boyle balya baglayan makıno gormedım dıo saman alan kamyoncular traktoru gorun derım balya baglarken tl 100 tur atıyo dehset bısey