hayırlı olsun ekipman kaldırma da sıkıntı mi vardı yaptırdınız, kullandığınız ekipmanlar ağır gelip traktörü yormamak için mi yaptırdınız
Taktıracam İskender abi ve forumdan bi arkadaş daha yardımcı oldu sağolsunlar.Maddi durumunuzda sikinti yoksa bence piston taktirmak icin hic beklemeyin cok faydasi var
Aslinda her ikiside diyebilirizhayırlı olsun ekipman kaldırma da sıkıntı mi vardı yaptırdınız, kullandığınız ekipmanlar ağır gelip traktörü yormamak için mi yaptırdınız
Fiyat bilgisi aldinizmi yani size ne kadara oluyorTaktıracam İskender abi ve forumdan bi arkadaş daha yardımcı oldu sağolsunlar.
Fiyat bilgisi aldinizmi yani size ne kadara oluyor
Bilgilendirdiğin için çok sağol. Bizim de başımıza geldi. Geçen kış havaların çok soğuk olduğu dönemde bi baktık motordan şıkır şıkır mazot dökülüyor. Kaputu açıp baktık cam mazot filtresinin ordan geliyor dedim herhalde cam patladı soğuktan. Hemen mazot hortumunu söküp yukarı kaldırdım. Servis geldi filtreyi söktü içi buz tutmuş. mazotta su var dedi ama bu kadar su olamaz diye düşünüyordum. Çünkü mazotu aldığımız yer çok kaliteli. Buzu temizledi taktı. Şimdi senin dediğine göre su kapaktan girmiş büyük ihtimalle. Ve girmeye de devam edecek. Bunun nasıl çaresine bakabiliriz.Ben dün 500 saat bakımın yaptırdım mazotta su var dediler su depo kapağındaki kilit mekanizması ndan girmiş depo kapağı ni çıkarıp ters cevirdinizmi belli oluyor diğer motorda baktım aynı şimdi kilitsiz depo kapağı alıp bı deniyecegim
Aynı bizim foton un da öyle kırılır senede bir tornada farklı bir şey yapmayı düşünüyordum bu fikir köyde Kendi imkanlar ile pratik olur teşekkürler [emoji106]Ekli dosyayı görüntüle 25230Ekli dosyayı görüntüle 25231
İkinci resimdeki pim de çeki mekanizması na dolanıp düşüyor onada bı çözüm bulacağım