Ynt: AGCO-MF-UZEL MODELİ... BİRAZ KAFAM KARIŞTI
Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır.
Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır.
mustafa ' ya katılıyorum çok teferruat demek çok arıza ve arıza yapıncada zaman ve para kaybı bide eski traktörlere ne koysan yakar yağ,mazot yanık yağ bile koysan yakıyo comman railllere yada şuşi miydi şisu muydu bide bunlara koy bakalım kesin arıza verir,mustafagursacli link=topic=36897.msg315523#msg315523 date=1292483986' Alıntı:konfor ister tabi doğal olarak herkes ister benim klonfordan beklentim tarlaya giderken zıplatmasın kabini olsun kaloriferi olsun yeter daha ne olacak....
EVET ABİ GERÇEKTEN DURUM BÖYLE AMA BAZEN ANLATAMIYORUZ SANAYİYE PARAMI DAYANIR AYRICA HASAT ZAMANI EKİM ZAMANI MOTORUN BAŞINA BİR ŞEY GELSİN NE YTAPACAN ORTADA KALACAKSIN O YÜZDEN TEFERRUAT AZ OLMALI ...keykubat link=topic=36897.msg315527#msg315527 date=1292486827' Alıntı:mustafa ' ya katılıyorum çok teferruat demek çok arıza ve arıza yapıncada zaman ve para kaybı bide eski traktörlere ne koysan yakar yağ,mazot yanık yağ bile koysan yakıyo comman railllere yada şuşi miydi şisu muydu bide bunlara koy bakalım kesin arıza verir,