admin demedı deme bu konu sıyasete kacar

Ynt: admin demedı deme bu konu sıyasete kacar

Ağır Abi link=topic=39954.msg349707#msg349707 date=1298927810' Alıntı:
İsminizi bilmiyorum abi sitemiz içerisinde belli başlı kurallarımız var bu kuralları yıkmak delmek olmaz Evet bende bu konulardan muzdaribim ama ben bu konudan taviz verdimmi bunun önünü alamayız o adama müsade ediyorsun bana neden etmiyorsun diyebililer siyaset konuşmak istiyorsan siyaset içerikli forumları takip edeceksin güzel abim evet benimde dertlerim sıkıntılarım var elimde 20 danam ile ortada kala kaldım ama elden birsey gelmiyor CEMAAT NE DERSE DESİN İMAM BİLDİĞİNİ OKUYOR
ismim satilmis gardas, facede arkadasiz, birgun karsilasirsak uzun uzun konusalim. amacimiz tabiki yonetici olarak seni zor durumda birakmak degil, ama gorunce okuyuncada dayanamayip yaziom iste..

traktör çekiştirmeye devam 0zaman.. arkadaşlar şimdi burda bir film den veya bir özel eleştiriden bahsetmiy0ruz,biraz gerçekçi 0lalım...bu sitenin adı ne...Traktör ve Tarım Ekipmanları Paylaşım Sitesi ..biz çiftçiyiz,traktör kullanırsak tabiki maz0tu t0prak işlersek gübreyi,k0nuşmuyacağızda neyi k0nuşacağız ??*-s anlamıy0rum,siyaset ayrı k0nu burda tartışılmaz katılıy0rum ,hemfikirm,ama bizim çiftçiler 0larak dertlerimiz hep beraber iyi bir 0rtamda paylaşmamız d0ğru 0lmazmı...tşlr....

samsunbafra link=topic=39954.msg349887#msg349887 date=1298966011' Alıntı:
traktör çekiştirmeye devam 0zaman.. arkadaşlar şimdi burda bir film den veya bir özel eleştiriden bahsetmiy0ruz,biraz gerçekçi 0lalım...bu sitenin adı ne...Traktör ve Tarım Ekipmanları Paylaşım Sitesi ..biz çiftçiyiz,traktör kullanırsak tabiki maz0tu t0prak işlersek gübreyi,k0nuşmuyacağızda neyi k0nuşacağız ??*-s anlamıy0rum,siyaset ayrı k0nu burda tartışılmaz katılıy0rum ,hemfikirm,ama bizim çiftçiler 0larak dertlerimiz hep beraber iyi bir 0rtamda paylaşmamız d0ğru 0lmazmı...tşlr....
boşverin bu konuları abimizin dediği gibi iyi bir çekişme koyunda izleyelim herkesin kendine göre bir haklı veya bilmediği yanları var tadımızı kaçırmayalım HEP TATLI KALALIM