ADANADAKİ FENDT BAYİSİ ..ERKAN,FERRUH ATİLLA,HASAN ABİLERİME GELSİN

Ynt: ADANADAKİ FENDT BAYİSİ ..ERKAN,FERRUH ATİLLA,HASAN ABİLERİME GELSİN

ben yalan atmasını sewerim.....sana uydurdum yoq öle bişe diyen kimdi ???

akgul link=topic=5145.msg53738#msg53738 date=1214747884' Alıntı:
ben yalan atmasını sewerim.....sana uydurdum yoq öle bişe diyen kimdi ???
yalan atmasını alışkanlık haline getirmişim ne yapayım...bana sen bunları uyduruyormusun diye bir soru yöneltilince , bu cevabı verdim...zaten şimdiye kadar siteyede bilmediğim halde , yalan şeyler yazdım...o zaman bu sitede yalancı bir makina mühendisinin ne işi var ...siteden ihracımı talep ediyorum arkadaşlar... mustafa kardeşim rica ediyorum. lütfen...

atilla link=topic=5145.msg53765#msg53765 date=1214756625' Alıntı:
yalan atmasını alışkanlık haline getirmişim ne yapayım...bana sen bunları uyduruyormusun diye bir soru yöneltilince , bu cevabı verdim...zaten şimdiye kadar siteyede bilmediğim halde , yalan şeyler yazdım...o zaman bu sitede yalancı bir makina mühendisinin ne işi var ...siteden ihracımı talep ediyorum arkadaşlar... mustafa kardeşim rica ediyorum. lütfen...
pire için yorgan yakılmaz bence

atilla link=topic=5145.msg53765#msg53765 date=1214756625' Alıntı:
yapmayın arkadaşlar şurda ne güzel sohbet ediyoruz yeri geldiğinde eğleniyoruz yeri geldiğinde karşılıklı atışmalarımız oluyo yapmayın lütfen ...