Ynt: ADANA TARLA GÜNÜ....YEMİŞLİ KÖYÜ
Fendt ' i gerçekte görmediyseniz eğer alçak olduğunu söylemeyiniz bence. Fotolar biraz yanıltıcı olabiliyor. Yanına gidince herşey ortaya çıkıyor. Yakıt konusuna gelince 'insomnia' tarla gününde aletlerin çalışmasından sonra ne kadar yaktığına dair bilgiler verildi demişti sanırım. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.
diomedes link=topic=5634.msg58980#msg58980 date=1216762517' Alıntı:Şu fendtleri bir de çeltik tarlalarında görmek istiyoruz. Çamur performansları nasıl? Mesela traktörün bir kötü özelliği basamaklar filan çok alçak. Her sınırdan geçişte o basamaklar iki büklüm olur diye düşünüyorum. Bunu yapıcı bir eleştiri olarak söylüyorum. Bir de tarla günlerinde özellikle acaba yakıt tüketimi hakkında da çiftçilere bir fikir verecek çalışmalar yapılamaz mı. Örneğin 10 dekar bir yerde gobley gibi birşey kullanılarak bir de başka bir markanın emsal güçte bir traktörüyle kıyaslama filan yapılsa daha güzel olur diye düşünüyorum.
Fendt ' i gerçekte görmediyseniz eğer alçak olduğunu söylemeyiniz bence. Fotolar biraz yanıltıcı olabiliyor. Yanına gidince herşey ortaya çıkıyor. Yakıt konusuna gelince 'insomnia' tarla gününde aletlerin çalışmasından sonra ne kadar yaktığına dair bilgiler verildi demişti sanırım. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.