ADANA Patates Sökümü

Ynt: ADANA Patates Sökümü

Güzel paylaşım. Bereketli olsun. Kolay gelsin. Tarlada az çamur galiba...

bereketli olsun emin sendemi kamyonculuğa başladın :D yazdın artık herkez bi kamyon tutturdu gidiyo :D

rocky link=topic=55593.msg594955#msg594955 date=1337197295' Alıntı:
bereketli olsun emin sendemi kamyonculuğa başladın :D yazdın artık herkez bi kamyon tutturdu gidiyo :D
Sevk mektubu yazıyorum.Bir nevi ihsaliye yazıyorum işte.Yavaştan yavaştan babam sorumluluğu bana yüklüyor.

kolay gelsin emin bi çuval ayır la bana bizimkilerin çıkmasına daha varda seninkilerin dadına bakak biz bahçeye ekiyoz metrekare hesabı bu yıl pancar ekecem arka tarafa

massey ferguson 277 gold link=topic=55593.msg595179#msg595179 date=1337271743' Alıntı:
kolay gelsin emin bi çuval ayır la bana bizimkilerin çıkmasına daha varda seninkilerin dadına bakak biz bahçeye ekiyoz metrekare hesabı bu yıl pancar ekecem arka tarafa

adam zarar oglu zarar diyo senin derdine bak ıh-*-s

kolay gelsin abi bereketli olsun fiyatıda takma kafana heryerde aynı bizde patatesciyiz biz 450-500 e de satamadık off deme sükür bunada de allah bi çakar yol gösterir inş :) :) bide eskiden beri böyle arada bir oluyormuş bende hatırladığım zamana göre bir değerlendirme yaparsam bence bu sene etmedi seneyede etmez ondan sonraki sene millet az diker para eder o zaman toparlarız inş :) :) :) :)

MuRaT cAn link=topic=55593.msg595277#msg595277 date=1337280129' Alıntı:
kolay gelsin abi bereketli olsun fiyatıda takma kafana heryerde aynı bizde patatesciyiz biz 450-500 e de satamadık off deme sükür bunada de allah bi çakar yol gösterir inş :) :) bide eskiden beri böyle arada bir oluyormuş bende hatırladığım zamana göre bir değerlendirme yaparsam bence bu sene etmedi seneyede etmez ondan sonraki sene millet az diker para eder o zaman toparlarız inş :) :) :) :)
Bu sene para etmedi seneye para eder diyip herkes ekecek.O yüzden seneyede para etmez.
bartu link=topic=55593.msg595282#msg595282 date=1337280821' Alıntı:
bereketli olsun, kolay gelsin Emin epey ter atmışsın bugün maşallah.
:)