95-80 ÇİFT SIRA FİMAKSLA SLAJDA

Ynt: 95-80 ÇİFT SIRA FİMAKSLA SLAJDA

emeğine sağlık cihan abi harika bir paylaşım olmuş alk-*s tümocanlar görevde ... :)

nailyetek link=topic=46661.msg443817#msg443817 date=1316020844' Alıntı:
barş:s soh-*-s Bilader işi şova döktünüz, maşallah 40 bin kere.. Ben pes ettim, size rakip falan olamam, doğa imkan vermiyor..:)
Harikasın Cihan, bu azminden İnşallah hiçbişey kaybetmezsin. Tebrikler, Yusuf Amcaya, Erdinç Amcaya ve Ergun ada selam söylemeyi unutma özledim valla sizi..:)

nail abi enteri alıp gelem birlikte yaparız slajı :D bizim enterde 2 tane kuyruk mili var biri orjinali hızlı dönüyo biri sonradan takılma o normal dönüyo , hızlıya bağladıkmı fimaksı bile dağıtırız evel allah ;D

Bereketli olsun ...

1 dekar kaç metre kare oluyor acaba ?

Bir de o yanda ilerleyen traktör ilerlemese de römoğu sılaj makinasının arkasına taksanız dolduğunda traktöre taksanız olmuyor mu biz öyle yapıyoruz kötü bir durum olmuyor ....

hntr-mhmt link=topic=46661.msg444090#msg444090 date=1316094492' Alıntı:
Bereketli olsun ...

1 dekar kaç metre kare oluyor acaba ?

Bir de o yanda ilerleyen traktör ilerlemese de römoğu sılaj makinasının arkasına taksanız dolduğunda traktöre taksanız olmuyor mu biz öyle yapıyoruz kötü bir durum olmuyor ....
sağol. 1 dekar 1000 mt
römorkları söküp takmak dert olur çok.ayrıca sıra bağımsıza römork bağlamak gereksiz.