Ben ithal alsam kubota massey 5400 serisi landini powerfarm düşünürdüm.case eklenebilir.
Kubota M9540 düşünüyoruz bakalım fiyatta güzel bir şey yapılırsa alacağız . Biraz küçük gibi geliyor bana sadece o kadar
Ben ithal alsam kubota massey 5400 serisi landini powerfarm düşünürdüm.case eklenebilir.
Ikinci el temiz mf 5430 5440 veya jd 5105m gibi traktorler kolay kolay sorun cikarmaz ithal traktorun kalitesini yasarsiniz ustelik yerlinin sifir fiyatina dusuk saatte ikinci el ithal almak daha mantikli olabilir
Abi bizim akrabada var. Kubota sevdiğim traktörlerden ama artık o iş bugün itibariyle kafamda bitti. Artık yeni traktor alabileceğimizi inanmıyorum.Külüstür 74.80e devam.Neyse o farklı konu. Zamanında m40 için forumda konu açtım. + özel olarak bilgi aldım.Kubota m9540 Hi lo iyi değil mi
Abi bizim akrabada var. Kubota sevdiğim traktörlerden ama artık o iş bugün itibariyle kafamda bitti. Artık yeni traktor alabileceğimizi inanmıyorum.Külüstür 74.80e devam.Neyse o farklı konu. Zamanında m40 için forumda konu açtım. + özel olarak bilgi aldım.
-Akrabamdaki m9540 hi-low bizim yan köyde. Aynı toprak şartkarında(sert olmayan arpa yeri), aynı pullukla (5li 11" ünlü) bizim bitik 74'den 1km/h daha yavas gidiyor. İspatlalamı istersen özelden linkini atarım. Pulluktaki çekişi berbat. M7040la aynı çekiyor. Serideki tüm traktörlerin pulluktaki seriliği aynı diyebilirim.Zaten forumdada abiler yazdı hergi iyi değil diye.
-Kuyruk mili gücü muazzam.
-Özel olarak bilgi aldığım herkes kaliteden memnun.
-Yakıt pullukta M9540 için saatlik 9-11 litre. Gerçekten 98hp için az ama çekmediği için dekar bazında saatlik ölçüdeki gibi kokluyor denemez.
-Debriyaj ve gaz pamuk , fren süper ( bizzat m7040 kullandım)
-Ara iş dahil , görüştüğüm kişiler balyada , kepçede , ekimde-dikimde, rotavöterde her türlü işte az yaktığını söylediler.(Rakamlarla beraber)
-Sıkıntıları şunlarmış:
Kabin 2.kişi için dar (-)
Hostes koltuğu yok ( takılıyor fakat geniş değil)
Hidrolik mili kırıyor ( kırdıktan sonra tornacı bi parça ekledikten sonra kırılmıyormuş)
Elift yok ( Takılıyormuş)
Radyatör petekleri küçük (-)
Harici hidrolik kolu yok (Bizzat servisler takıyor)
Öne ağırlık gerekli.( 200kg civarı -mesnet+ tekere-)
Bakın bizzat kullanıcı değilim.Çok bilmiyorumda. Fakat bari biz alamadık size yardımcı olmak istedim. Kötü değil hala imkanımız olsa alacağımız 2.traktör. Ama o fırsatı kaybettik [emoji17].
Yiğit kardeşim yerinde olsam 9540 kubota alırım hilo bende kullanıyorum gerçekten kubota binilecek bir traktör
Mf 5420-30 onunda bizim için önemli olan balyada, yonca biçiminde yakıtını araştırmıştım. İşte çok yakan motoru tercih sırasına alamayız. Fakat kubota daha fazla tür işe yatkın...Kubota 2. tercih demişsin 1. tercihiniz nedir ?
Mf 5420-30 onunda bizim için önemli olan balyada, yonca biçiminde yakıtını araştırmıştım. İşte çok yakan motoru tercih sırasına alamayız. Fakat kubota daha fazla tür işe yatkın...
8105'e sanzımanı küçük geliyormuş. En çok sanayiye uğrayan tümosan 8105. O yazdığın 2 traktörün yanına 8105 yazmak diğerlerine ayıp olur abi... Bende bir tümosancıyım. Ama o kalite eskidendi. Zaten teknoloji 0. 2018 Aksaray fuarındaki en sert debriyaj 8100 serisindeydi. 8000 ve bizim 74.80 bile onunkinden daha kolay...Debriyaj bile aşırı dandikse gerisini siz düşünün. Fabrikanın şikayetlerle ilgilenmemsi ayrı konu...Anladım peki Erkunt 110 mu Kubota 9540 mı
Tümosan 8105 mi hangisi daha iyi ?
Ben traktorde alman markalari oneriyorum ve agco grubuKubota m9540 Hi lo iyi değil mi
Ben traktorde alman markalari oneriyorum ve agco grubu
8105'e sanzımanı küçük geliyormuş. En çok sanayiye uğrayan tümosan 8105. O yazdığın 2 traktörün yanına 8105 yazmak diğerlerine ayıp olur abi... Bende bir tümosancıyım. Ama o kalite eskidendi. Zaten teknoloji 0. 2018 Aksaray fuarındaki en sert debriyaj 8100 serisindeydi. 8000 ve bizim 74.80 bile onunkinden daha kolay...Debriyaj bile aşırı dandikse gerisini siz düşünün. Fabrikanın şikayetlerle ilgilenmemsi ayrı konu...
Erkunt ve Kubota arasında hangisi hoşunuza giderse , işinize yatkınsa onu alın.Bişey diyemem.
Hepinize Merhaba Çiftçi Dostlarım Abilerim.
? İşareti olan bu konuyu açmak istiyorum
Sizler hangi traktörü tavsiye edersiniz bu beygir arasında ?
Örneğin biz yıllık 200 Dekar işliyoruz
geçenlerde biçerci bir ağbey ile görüştüm komşu köyden.adamlar 4255 masseyi verip 9540 kubota almışlar.nasıl peki dedim.aman kardeşim dedi çok büyük hata ettik dedi.pişmanmışlar.aynen bu şekilde aktarıyorum.
95-110 hp aralığında ikinci el tercih edilecek traktör
Newholland TLA veya T5000 setisi.kesinlikle kendini kanıtlamış bir model.sıfıra hiç gerek yok.
Arkadaşlar herkes kendi koşusunu met edermiş . dedelerimizden duyduğum. tumosan eski tümosan deyil.şanzuman .debriyaj kuyruk mili hatasıdan yananın iki yıllık traktöre 6000 lira masraf edip deyişen üç tane tanıdığım var .çifçi varlığını verip bi koşu alıyo oda bin pişman olduktan sonra .vayy haline.bende 60*80 2006 tümosan vardı .deyiştim .kubato 85 40 aldım .hani derlerya mersedes gibi.işte ögle .ayrıca herkes hesabını iyi yapmalı derim.