90 lık Erkunt Aldım

Ynt: 90 lık Erkunt Aldım

Hayırlı olsun Levent iyi günlerde kullan...yakışır hemşerime... alk-*s :)

şimdi nickin nasıl olacak... :D

Hayırlı olsun abi güzel traktör allah tekerini düz bastırsın şeklide çok güzel çekişide iyiye benziyor ilerleyen günlerde paylaştığın zamanlar görürüz inşallah tekrar hayırlı olsun abim

Traktörünüz hayırlı olsun , güle güle kullanın. 768 i satmadığınız ara işlerde yakıt ekonomisi için çok iyi olmuş. Bu sayede Erkunt ' a yeni takım düzmek için acele etmenizede gerek kalmamış. 768 gitseydi , biranda ekipmanda almak gerekirdi , bir traktör parasıda neredeyse ekipmana gidiyor. Ekipmanı almazsanız büyük traktör olmasının anlamı kalmıyor.

hayırlı ugurlu olsun herkes alıyoda bi performansını yazın yakıt tüketimini yazın alanlar daha kullanma fırsatı bulamadı mı bu erkuntları

Levent Abi, hayırlı olsun, seni ziyaret etmek esasen borcum olmuştu biliyorsun, şimdi Erkunt ' un sesini de duyarız kısmetse. :) yeni traktörün bereket getirsin inşaallah. :) çok sevindim. 768 ' i satmadığına da ayrıca sevindim. :)

bu traktörde vites buçukları düğmeli galiba bu da ekstar bi kolaylık sağlar diye düşünüyorum güle güle kullanın