Allah helalinden ekmek yemeyi de nasip etsin insallah.
Köksal birtane bnde 8 tonluk aldim 10 ton bugday aliyor tas gibi
Kaça aldın hocam bide opsiyon olarak birşey istediysen belirtir misin???
Köksal birtane bnde 8 tonluk aldim 10 ton bugday aliyor tas gibi
9 Tonluk KÖKSAL Römork (2. EL) 11000 TL istiyor sahibi görüştüm en son "500 lira ikramımız olur 10500'e bırakırım" dedi. Sizce fiyat nasıl???
İlanı da bu: https://tr.letgo.com/tr/i/9-tonluk-roemork_c3ce66f0-8df2-4d0b-a048-c7a3a49b759c
Ekli dosyayı görüntüle 15652
Ekli dosyayı görüntüle 15653
Ekli dosyayı görüntüle 15654
Ekli dosyayı görüntüle 15655
Yok sormadım.Bayilere sifirini sordunuz mu ben silivride sifir 6 tonlik gordum 9750 tl cift ilave
Yok sormadım.
Daha yeni yeni araştırmaya başladık.
Bakalim görüşeceğiz yavaş yavaş.
Kaça aldın hocam bide opsiyon olarak birşey istediysen belirtir misin???
Yok sormadım.
Daha yeni yeni araştırmaya başladık.
Bakalim görüşeceğiz yavaş yavaş.
Bu yaz ofise buğday götürdük 8 tonluk palazoğlu ile 9600 kg geldi araba 35 km ana asfaltta arabalığı eğdi tümosanın.daha sert malzeme olsa belkide kırılacaktı diye düşündüm.5 tonluk arabada hiç böyle sorun yaşamamıştık.
Cihan abi görüştüm Mehmet beyle 9000 lira para istiyor senin römorka.
Geçen aylarda bayiye verdim köksal 6 tonluk tek dingil römorku buğday mibzeri alırken.çok temiz römork.sadece silaj taşıdı.eğer düşünürsen yardımcı olurum.
Senin resimlerdeki römorkun ölçüleride benim sattığım römork gibi duruyor.
Cihan abi görüştüm Mehmet beyle 9000 lira para istiyor senin römorka.
Nakliye işinide o tarafa hep geliyoruz bi mal getirirken seninkinide atar getiririz dedi.
Abi direk "bize gelişi 9bin aynı paraya sana veririz madem cihanın arkadaşısın" diye pazarliga başladı.Hiç tahmin etmiyorum biseyler yapacağını.☺Biraz daha bişiler yapar kardeşim az zorla
Abi direk "bize gelişi 9bin aynı paraya sana veririz madem cihanın arkadaşısın" diye pazarliga başladı.Hiç tahmin etmiyorum biseyler yapacağını.☺