95 lik case var gerek duymadım sormadım bileHayırlı Olsun. Şimdiden bol Kazançlar getirsin. Neden 8085 tercih ettiniz? 95 le arasında ne kadarlık bir fiyat farkı vardı. Bilgi verirseniz çok sevinirim..
evet etkilediHayırlı olsun tümosanın çekişi çok iyi, klasik seride radyal lastiği pek görmüyorum ama bunda var fiyatı etkilemiştir
jd ile günde ortalama 1000 adet ot balyası basıyordum 3 litre yağ eksiltiyordu en azHayırlı olsun , JD ler çok cefakar makinalar ama eskimiş biraz sanırım , JD den sonra uzay aracı gibi gelir yeni motor.
Güle güle kullanın
doğrudur fakat diğer bayileride aradım aşağı olmuyorHayırlı olsun eğer Tümosan ı 95 e aldı iseniz johondere yi bedava ya almış galeri aynı traktörü burada 87 ye takasız aldılar 2 ay önce
kim ne tutturursaHayirli bereketli olsun
Ilginc fiyat farkları bayiler arasında
1 ay olmadı 95 klasik 130 bin dediler bana
evet arkadaşlar jitem benden çok inceledi motoru komşumdur [emoji1]İki üç ay önce kampanya yaptılar edirnede klimalı 8095 i 95 bine satmışlar.yer gök tümosan oldu edirnede.bir ayda 60 70 tane traktör satmış sadece bir bayi.8085 te ise lastikler radyal dijital klima kancalı kollar ful+ful diyolar.fiyata bunların etkisi vardır tahminim ayrıyetten 12+ 12 vites