^^80-66 S 4*4 ORJİNAL KABİN ^^

Ynt: ^^80-66 S 4*4 ORJİNAL KABİN ^^

güzel traktör yaw insan bunu satmaya kıyamaz.

kardes ınsanın basına ole durumlar gelırkı bu motoru 25e bıle satarki bu aralar 2.el vede sıfır fıyatlar dusuk cunku pek satıs yok...

bu motora bii çelik piston çelik gömlek orjinal turbo bide yağ soğutma intercoler taktırdınmıydı polatlılı ismail ustaya ooffffff tom 97 bg alayını getirin kardeş ben her türlü iddaya anahtar atarım polatlılı halil

harbiden maaşallahı varmış motorun dostum,alana hayırlı günlerde kullanmak nasip eylesinde...hiçmi kullanmadın dostum sen bu motoruyaa?yatsın diyemi aldınya...hiç kalkmamış yerinden sanki

bu arada ısmayılım hemen sattın eee!!!kral falan fenere çevirdin bizi!!!

motoru lekelemek karalamak gibi değilde yanlız bunun arka tekerleri farklı orjinal değil.önde lassa arkada goodyear olması gerek?arkalar farklı bunun pirelli sanırsam.artı sağ arka ile ön camın plastik koruyucucontalarına bakarsanız değişmiş gibi duruyor beyaz!!!değiştirilmiş yani contaları (yada sadece onların değişti) siyah olması gerekiyor orjinalinde.

almadan önce götürüsün bi ustaya bakıtırsın ,,ama burda sağlam gözüküyoo..

traktörün hası bu yaww

nerde gördün çiftçekerin 3700 saatinde bu kadar temiz?hiçmi yapmur yemedi,su görmedi jantlarıya!!!onlar boya yemiştir dostum...

bizimde vardı aynı bundan borc yüzende satıldı babam sattına cok pisman oldu cok bakımlı ve cok temizdi