evet düşük devirde yapıyor ancak vites boşta traktör dururken de tekerin durma hızına göre ses de azalarak bitiyorNasil bir ses bu lakırtimi var yoksa tak tak mı yapiyor lakırtı düsuk devirde yapiyorsa normaldir
evet düşük devirde yapıyor ancak vites boşta traktör dururken de tekerin durma hızına göre ses de azalarak bitiyorNasil bir ses bu lakırtimi var yoksa tak tak mı yapiyor lakırtı düsuk devirde yapiyorsa normaldir
sen yaptırdın mı abi maliyeti nedir
evet düşük devirde yapıyor ancak vites boşta traktör dururken de tekerin durma hızına göre ses de azalarak bitiyor
abi dediğin gibi kontrol ettim şaftta baya bi boşluk var bu normal midir yoksa hemen yaptırmak gerekir miŞaftin ortasinda bilye var, mazot deposunun hizasinda. O bilyede yağ filan yok, o dagilmiş olabilir.
eyvallah biz ona bi baktıralımBiz 2-3 yil ses yapar halde kullandık, aniden yolda birakmaz. Sanayiye yolun düştüğünde yaptirabilirsin.
Bişey var, ne zamandan beri ses yapiyor ve ne şiddetle yapiyor bilemiyorum. Dediğim bilyanin tamiri 120 tutmuştu işcilik dahil geçen yıl.
abi dediğin gibi kontrol ettim şaftta baya bi boşluk var bu normal midir yoksa hemen yaptırmak gerekir mi