80-66 ile servet4wd

Ynt: 80-66 ile servet4wd

arkadaşım şunu iyi bilin erkunt nimet ve servet 80-66 dan daha güçlü.idda eden varsa her yerde denesin.ister tek çeker ister 4x4 fark etmez.pulluk da deneyin.tohum da deneyin. çamurda deneyin deneyin deneyin görün farkı.

Doğru seöze ne haçet ;) artık gerçekten sıktı bea ne motrları war milletin :D
ali_kockaya link=topic=25658.msg212785#msg212785 date=1252438560' Alıntı:
sallasana sallasana mendilini.kaç yıl oldu göremedim gülyüzünü..hop teeek...herkesin avlusunda bir traktörü var.bir erkunt,biri tümo,jhon,massey... o benimki güzel diyor o benimki...bu iş küçük çocukların benim babam senin babanı döver meselesine benziyor.biraz dürüsteçe bir yaklaşım bekliyorum.iki traktörü kıyaslamak için gerçekten test ettin mi arkadaş sen.depolarını doldurup çifte koştun mu.ne tür tecrübelerin var o kötü bu iyi demek için.sadece senin olduğu için güzelse bu x marka bu sadece seni ilgilendirir.artık bunaldım şu boş traktör övgülerinden.

sıkılmadığın bir konuya geç.burada herkes a da yazar b de yazar.hoşuna gitmedi mi okumayacaksın.yalan da yazarlar gerçek te yazarlar.herkes te akıl var.göz var nizam var.

uzunyayla mısın nesin sende salla nası olsa inanırlar sen buı söylediğine inanıyormusun harbiden 80-66 6lı 12 inçle 1.5-1.8 arası yakıyomuş ben buna anca gülerim böyle bişey imkansız.bak söylüyorum aynı güçe sahip olup erkuntla herkte baş edecek traktör yok buna eminim.belki 80-66 ile arka arkaya bağlasan o 80-66 çeker onada emin değilim denemedim ama şuna eminim servet herkte onu yanına bile yaklaştırmaz aynı zamanda ykıttada öyle.