80.4 lüks servetin dağğ gibi sorunları.....

Ynt: 80.4 lüks servetin dağğ gibi sorunları.....

pusat link=topic=68844.msg784658#msg784658 date=1381517564' Alıntı:
abi bence erkunttan vaz gecme her markanın kendine göre olumlu ve olumsuz yanları var mesela benim tümosan köpek gibi cekiyor sağlam ama konfor ve kabinli traktörde kabin yok :D
td75 de kabin çok güzel rahat ama meret cekmiyo :(
yapacak bişi yok en iyi traktör kendi traktörün
başkasının iyisinden bana fayda yok benim işimi en ekonomik şekilde gören traktör en iyidir anlş-*s
kardeşim eyvallah dediğin doğru..ama çalışırken bi zevk almak var..birde eyvah nerden şimdi folla vercek deyip durmak var..kolay değil bu traktörlere çiftçiler 60-70 milyar para yatırıyoruz...kolay kazanılmıyor bu paralar...zaten çiftçinin hali belli...her tarla sürüşün sonunda servistesin..bu iç açıcı bişimi?????

Bu arada mahallemizde 5 traktör var, hepsi 70 küsür modelde, daha büyük bir arıza yüzünden tarlada kaldıklarını görmedim, ufak tefek arızalar elbet oluyor ama genelde kullanıcı hatası, o kadar para verip de üzülmek, üzücü :(

yav şu diakkatimi çekti bu forumla 2011 in başında tanıştım ama taaa 2011 in sonlarına kadar hiç doğru düzgin girmedim
o zamanlar 2012 ide dahil öyle erkunt fanatiklikleri yapıldı ki bırak arıza yapıyor demeyi a desen hemen adamın üzerine çulanılıyordu ;D ;D ;D

nh ciler mf ciler korkudan erkuntun çekilen videolarını paylaşamıyorladı ;D

neyse o fanatiklerden çok adam kalmadı bir kaçını hatırlıyorumda artık gelmiyorlarda :S

şimdi ne oldu yani her arkasına bağlanan traktörü çekmek

kaliteyi ,

sağlamlığı,

öz güveni,

servis ağının yaygınlığını,

kullanıcıya sağlamıyormuş demi,,
yani o 80 lik erkuntlar güçlü yada çekişli olduğu için kendinden ağır traktörleri çekmiyorlarmış ağır oldukları için çekiyorlarmış
bunların sonuçlarını bir çok kez gördük
110 haşmetin 105 tümosanın arkasında çarşı pazar gezdiğini ;D

neyse çekiştirmelere aldanmadan seçim yapmak lazım derim fanatiklerin yorumlarıylada seçim yapmamak lazım

hermiyas nickli murat abi gibi araştırmacı, umut özkan abi gibi bilgili, köylü nickli yusuf abi gibi tecrübeli olup öyle alıp satmak lazım derim ...
benim favorim bu üç abimdir forumda onların yaptıklarını takip eder paylaşımlarına kulak veririm
fanatiklikden uzak yaşamak yanlışlardan insanı uzak tutar ok-*-s

tekrar söylüyorum çekişine yakıtına bişi demiyorum süperr...ama teknik alanda arıza üstüne arıza....

Bi tencereye bütün malzemeleri atmakla türlü veya lezzetli, meşhur bi yemek OLMAZ!

Her şeyin bi sırası, ayarı, inceliği ustalığı var!

Traktör parçaların toplamından daha başka bişeydir, motoru şanzımanı difransiyeli civatalamayla traktör olmaz!... sürekli yazıyom yeri geldi tekrar edelim 'eline bi perkins motor alan başladı traktör üretmeye'

Olay bu kadar basit olsaydı parayı basan en iyi motoru, en iyi şanzımanı, en iyi difransiyeli alır adını da oğlunun adı kor civatalar dünyanın en iyi motorunu da üretmiş olurdu! AMA OLMUYOR İŞTE.

BÜTÜN, BAZEN VE ÇOĞU ZAMAN PARÇALARIN TOPLAMINDAN BAŞKA BİŞEYDİR!

şerefli1 link=topic=68844.msg784685#msg784685 date=1381519784' Alıntı:
yav şu diakkatimi çekti bu forumla 2011 in başında tanıştım ama taaa 2011 in sonlarına kadar hiç doğru düzgin girmedim
o zamanlar 2012 ide dahil öyle erkunt fanatiklikleri yapıldı ki bırak arıza yapıyor demeyi a desen hemen adamın üzerine çulanılıyordu ;D ;D ;D

nh ciler mf ciler korkudan erkuntun çekilen videolarını paylaşamıyorladı ;D

neyse o fanatiklerden çok adam kalmadı bir kaçını hatırlıyorumda artık gelmiyorlarda :S

şimdi ne oldu yani her arkasına bağlanan traktörü çekmek

kaliteyi ,

sağlamlığı,

öz güveni,

servis ağının yaygınlığını,

kullanıcıya sağlamıyormuş demi,,
yani o 80 lik erkuntlar güçlü yada çekişli olduğu için kendinden ağır traktörleri çekmiyorlarmış ağır oldukları için çekiyorlarmış
bunların sonuçlarını bir çok kez gördük
110 haşmetin 105 tümosanın arkasında çarşı pazar gezdiğini ;D

neyse çekiştirmelere aldanmadan seçim yapmak lazım derim fanatiklerin yorumlarıylada seçim yapmamak lazım

hermiyas nickli murat abi gibi araştırmacı, umut özkan abi gibi bilgili, köylü nickli yusuf abi gibi tecrübeli olup öyle alıp satmak lazım derim ...
benim favorim bu üç abimdir forumda onların yaptıklarını takip eder paylaşımlarına kulak veririm
fanatiklikden uzak yaşamak yanlışlardan insanı uzak tutar ok-*-s

Teweccühün için teşekkürler Sewgili Muzaffer...

Araştırmadan planlamadan ne iş yaparsan ne edersen et, işin sonunda zarar we hüsran wardır...

Hermiyas link=topic=68844.msg784714#msg784714 date=1381521651' Alıntı:
Teweccühün için teşekkürler Sewgili Muzaffer...

Araştırmadan planlamadan ne iş yaparsan ne edersen et, işin sonunda zarar we hüsran wardır...

rica ederim murat abi ama doğruları söylemek farzdır
yoksa yanlışlar ile kayıp oluruz...
biraz kaba tabir olacak ama bu forumda iki üç yılda çok iyi bilgiler ve çok iyi dostlar edindim yani bana at gözlüğünü çıkartmakdan faydanız oldu ok-*-s

şerefli1 link=topic=68844.msg784719#msg784719 date=1381522404' Alıntı:
biraz kaba tabir olacak ama bu forumda iki üç yılda çok iyi bilgiler ve çok iyi dostlar edindim yani bana at gözlüğünü çıkartmakdan faydanız oldu ok-*-s

Birbimize faydamız oldu ise ne mutlu hepimize...Kendi adıma alıyorum we de wermeye çalışıyorum foruma....

Aynen bende çok değerli arkadaşlar dostlar edindim....

şerefli1 link=topic=68844.msg784719#msg784719 date=1381522404' Alıntı:
ben yurtdışında kaldığım içn canım çok sıkılıyodu burada çok iyi bilgiler ve çok iyi dostlar edindin..herkese çok teşekkür ederim