8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Ynt: 8. Geleneksel TrakKulüp Türkiye Buluşması

Abilerim kardeslerim mükemmel bi bulusma oldu hepinize cook tesekkür ediyorum ortamdaki sıcaklık inanılmazdı özellikle bu kulübü kuran mustafa abiye sonra ulasımda yardımcı olan soyadı gibi kral olan akrokral abime ve bize ev sahipliği yapan hacı mehmet abime çok tesekkür ediyorum ayrıca erkunt traktörden ve bütün kulüp üyelerinden allah razı olsun dostlugumuzu bitirmesin 9. bulusmaya gelmek dilegiyle hayırlı geceler :)

Bulusmayi Organize Eden Mustaf-a Abiye,Ev Sahipliği Yapan Ve Bizi Güzel Bir Sekilde Ağırlayan hacimmet Abiye,Bulusmaya Katilan Abilerim Kardeslerim Hepinize Tesekkurler.Cok Güzel Bir Gün Gecirdik.Benim Ilk Katilimimdi.Daha Nice Bulusmalara Hep Beraber Insallah.

Emeği geçen ve üşenmeden yılmadan buluşmaya iştirak eden tüm üyelerimiz ve onlara yol arkadaşlığı eden üye olmayan trakkulüp dostlarına teşekkürler, unutulmayacak dolu dolu 2 gün geçirdik.
Bende yarım saat önce eve geldim çok şükür, yolculuğu devam edenlere kazasız belasız hayırlı yolculuklar.

nailyetek link=topic=86361.msg1047460#msg1047460 date=1450654443' Alıntı:
Emeği geçen ve üşenmeden yılmadan buluşmaya iştirak eden tüm üyelerimiz ve onlara yol arkadaşlığı eden üye olmayan trakkulüp dostlarına teşekkürler, unutulmayacak dolu dolu 2 gün geçirdik.
Bende yarım saat önce eve geldim çok şükür, yolculuğu devam edenlere kazasız belasız hayırlı yolculuklar.
bizimkiler henüz ortalarda yok h mehmetden işi ögrenin demiştim sanırım h mehmede hızmetkar durdular galiba gören varsa bi zahmet haber versin muhtarım

nailyetek link=topic=86361.msg1047460#msg1047460 date=1450654443' Alıntı:
iki gündür ne fotograf nede video var bereket tv ye söz verdiniz galiba yada musta fa bey etiketliyor yapllan yorum ve resimleri

mstafa link=topic=86361.msg1047488#msg1047488 date=1450683163' Alıntı:
iki gündür ne fotograf nede video var bereket tv ye söz verdiniz galiba yada musta fa bey etiketliyor yapllan yorum ve resimleri
En son otelden ayrıldık, vaktiniz varsa biraz gezelim dedim; işimiz var :D sonra görüşürüz dediler. Bi delilik yapmasınlar, düğüne hazırlıklı ol yinede sen Mustafa Amca.

Nerde kalmıştık :)

Resimler ve ekler

• 20151221_121638.jpg
    20151221_121638.jpg
    704.6 KB · Görüntüleme: 206

nailyetek link=topic=86361.msg1047490#msg1047490 date=1450694474' Alıntı:
En son otelden ayrıldık, vaktiniz varsa biraz gezelim dedim; işimiz var :D sonra görüşürüz dediler. Bi delilik yapmasınlar, düğüne hazırlıklı ol yinede sen Mustafa Amca.
o delilik yaptıgını bi görsek daha ne dügünde sıkıntı tok muhtarım tüm trakkulüp üyelerini davet edecegim yeterki he deyiversin

Buluşmada ev sahipliği yapan Hacı Mehmet abiye, özenli ve detaylı bir şekilde buluşmayı organize eden adminimiz Mustafa ' ya, bize programlarında yer veren ve her zaman etkileşim hâlinde olduğumuz Bereket TV ailesine ve organizasyonumuza sponsorluk sağlayan Erkunt Traktör ' e ve her ne kadar biz katılamasakta fabrikalarının kapılarını açan Çelikel ' e buradan teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah bu buluşmalar artarak ve gelişerek devam eder. Kim kimdi diye merak eden arkadaşlara da şöyle söyleyeyim. Buluşmaya katılan tüm arkadaşlar kendilerini Bereket TV ' de tanıtma şansı yakaladılar. Yani herkes program yayınlandığında kim kimdi diye öğrenebilecek. Her ne kadar Berk ' in söylediği gibi soğuktan biraz konuşmakta güçlük çeksekte bir şekilde kendimizi ifade etmeye çalıştık. Bize bu fırsatı verdiği için Bereket TV ' ye de tekrar teşekkürler. Seneye inşallah daha ılık bir zamanda ve daha kalabalık bir katılımla bu buluşmayı gerçekleştiririz. Bende de birçok fotoğraf var. Ama okuldan dolayı paylaşmam biraz zaman alacak. Şimdi den belirteyim....

organizasyonda emeği geçen herkesin eline sağlık Başta Ev sahibimiz Mehmet abi olmak üzere gerek bereket tv gerek erkunt yetkilileri ve TRAKKULUP ailesi katılımcılarına teşekkürler Anılarla dolu keyifli bir buluşma ve 2 gün geçirdik...tek pişmanlığım Filikçitol daki düğüne katılamayışım oldu pişman olduk gitmediğimize dagistannn mecbur gelecez gayrı bir ara :)