74-80 DT ile HASAT

Ynt: 74-80 DT ile HASAT

güzel resimler sağok. 640 kaç modeldi biraz yorum yaparmısın hakkında.bizde de 640 var 82 model hala kullanırız çok güzel motor ama önünde hiç ağırlık yok o biraz sıkıntı çıkarıyo. bu arada 74 80dt de süper çıkmış o nasıl memnun musun

74.80 i kaç paraya aldın 640 ı kaça verdin takas mı oldu kardeş bunları cevaplarsan sewinirim motor baya kullanılmış önler gitmiş allah kullanmak nasip etsin hayırlısı olsun 70.66 yı her koşulda geçermi

arkadaşlar kusura bakmayın şehirdışında olduğum için yanıtlayamadım.özür dilerim.
--mrram--kardeş 640 83 modeldi.çok güzeldi.motoru diriydi ama hidrolik yılda bir sefer kesin arıza yapıyordu(son 4 senedir).götürmediğimiz yer kalmadı...hem de lastikleri eskimişti.bide bizim yerlerimiz çok dik olduğu için çift çeker bir traktör şarttı.dediğin gibi önlerde ağırlık olmayınca çook zorlanıyor.ağırlıklar önde yokken boyuna ön kalkar dururdu.bi kaç kez biz ön takımıda kırdık.....velhasılı kelam bu tümosanı aldık.traktörü ben buldum.babamada cazip gelince aldık.şu an için tümosan bize çok ideal bir traktör.yakışı çekişi benim çok hoşuma gidiyor.tümosan kullanmadan önce bende sevmiyordum.ama kullanınca anladım......
--doganbey1--74-80e 30,000 ytl verdik.takas oldu.640 14,000 ytl ye gitti.üzerine 16,000 ytl verdik işte.valla kardeş motor kullanıldı zaten bizim komşu köydeydi.görürdüm ben.önler biraz yıpranmış.arka sağlam...
Valla ben 70-66 hiç kullanmadım.70-56 kullandım ama fazla deil.56yı geçer diyorum ama 66 konusunda bişey diyemiycem.bunuda hem 66 kullanıp hemde 7480 kullanıp, bilgisi olanlara soralım
(bu arada 70-66 öyle fazla küçümsenecek motor deil bence)
--kangalli--ben güneşte fazla duramıyorum burnum kanıyo sürekli.o yüzden bulmuşum bi şapka.tümosan-newholland farketmez bence...
diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yorumlar için....

ozan_06 link=topic=5837.msg62287#msg62287 date=1217799548' Alıntı:
güzel resimler...74-80 kaç beygir? Birde 11 li kazayağını 640 ile de kullanıyormuydun?
saol kardeş.74-80 74 beygir.evet arkadaki o düzeneği aynısı gibi takıyoduk.ama önü kalkmasa çok güzel gidecekde.önü çok kalkıyordu

fatih yorumun için sağol traktötü güle güle kullan.bizim 640 da hiç hidrolik hatası felan olmadı çok şükür.çok memnunuz.allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

paylaşım için teşekkürler,,traktöründe hayırlı olsun Allah ' ım kazasız belasız kullanmak nasip etsin ,,

güzel fotolar kardeş emeklerine saglık..traktörün turbolu heralde turbo takınca kaç beygirlik bir yükselme oluyor bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..

mrram:::sende saol kardeş.zaten biz 640ı bi devirdik ondan sonra hidrolik hata yaptı.ama ağır şartlarda arıza yapıyordu.mesela bu tümosanın arkasındaki kültivatörü komple 640a bağlayınca gibi.bide dampere aşırı yük yükleyince.allah razı olsun sende güle güle kullan traktörü.640 yiğit motordur...
doyranlı:::teşekkür ederim kardeşim.sana da kazasız belasız kullanmak nasip olsun
malikli emre:saol yorum için.evet traktör turbolu.valla tam olarak kaç beygir fark ediyor bilmem ama ben sana şunu söyleyim.turbosuz 74-80 yaramaz
___saygılarımla___

Dehşet fotolar kardeşim yoldaşım arkadaşım emeklerine sağlık. Tümosan gerçekten harbi traktör.

fatih bizde deevirdik 640ı çocuğun birisi oynarken çalışıyo motor vitesdeymiş önünde dam vardı dama burnunun üstüne çakılıp sırt üstü düşüyo. kaportada bişey yoktu sadece çamurluklar büküldü bide burnu ezildi.ama yatak sarmıştı heralde tam hatırlayamıyom ben 8 yaşımda felandım.ama şimdi taş gibi çok şükür bi sorun yok

Hayırlı olsun,hem traktörünüz hem de ürününüz.Allah yemeyi nasip etsin...Traktör temiz duruyor,diri duruyor.Sizin oraları iyi bilirim arazi şekli olarak.Çok geçiyoruz yıl içinde şereflikoçhisardan :D
Bir ankaralı daha katıldı siteye,aktif olmaya başladı.sayımız gittikçe artıyor :D.Şu fuardan önce artık bir ayarlayalım da buluşalım...

@*/-TmS_HsT-/*@:teşekkür ederim kardeşim yorum için.gerçekten güzel traktör.
mrram:nese kardeşim ya onunla geçmiş olsun.inşallah bir daha da sorun açmaz...
ÇağRı :eyvallah hemşerim.allah herkese hazyılı kazançlar nasip etsin.bi ara bizede beklerim o geçişlerin sırasında :) bencede fuardan önce bi görüşelim...

FaTiH7480 link=topic=5837.msg67806#msg67806 date=1219358244' Alıntı:
ÇağRı :eyvallah hemşerim.allah herkese hazyılı kazançlar nasip etsin.bi ara bizede beklerim o geçişlerin sırasında :) bencede fuardan önce bi görüşelim...
İnşallah görüşürüz...

FaTiH7480 link=topic=5837.msg67806#msg67806 date=1219358244' Alıntı:
sağol kardeşim zaten kaza yapalı çok oldu 15 sene felan ama fiat şimdi ii