70 ormanda

Ynt: 70 ormanda

TT 55 link=topic=39399.msg344470#msg344470 date=1298201241' Alıntı:
bu römorklara hurdadan 250 lik dodge dingili konsa.traktörün kuyruk milini bir şaftla bağlansa 4x4 ler 6x6 olur.çamur falan dinlemez.yapan var mı acaba.
şuan yok bildiğim kadarıyla,ormancılık da bitti zaten buralarda bundan sonra da olmaz sanırım biz onu düşündük danıştık ama uymadı nedense... bils-*-herkeze ben teşekkür ederim yorumlar için... anlş-*s

sitede ramazan pullu abi var o da havuç işinde çamurda l95 kullanıyor o memnun 95in çamurda gidişinden. acaba sizde neden böyle bir sorun oldu ki motor hiç gitmiyor,

sitede ramazan pullu abi var o da havuç işinde çamurda l95 kullanıyor o memnun 95in çamurda gidişinden. acaba sizde neden böyle bir sorun oldu ki motor hiç gitmiyor,
L 95 in tekerler yarıyı gecmiş galiba birde önde 400 kg ağırlık yok çekişe zararı olur haliyle :(
L 95 orman işinde başarılı değil demekki başarılı olmamasının nedeni çapraz çekmeye pek gelmez L 95 ler ormanda haliyle düz değil yani kitlemesi düğmeli olan motorlar daha verimli olur
ben genelde çamurda çıkamadığı zaman L 95 in üst çekiyi kullanırım ve önüne TM yi taktımmı römorkun hiç orda kalma gibi şansı yok arkamızdan geliyor :D

ramazanpullu link=topic=39399.msg345063#msg345063 date=1298246931' Alıntı:
L 95 in tekerler yarıyı gecmiş galiba birde önde 400 kg ağırlık yok çekişe zararı olur haliyle :(
L 95 orman işinde başarılı değil demekki başarılı olmamasının nedeni çapraz çekmeye pek gelmez L 95 ler ormanda haliyle düz değil yani kitlemesi düğmeli olan motorlar daha verimli olur
ben genelde çamurda çıkamadığı zaman L 95 in üst çekiyi kullanırım ve önüne TM yi taktımmı römorkun hiç orda kalma gibi şansı yok arkamızdan geliyor :D
sizin ekip bi ayrı zaten abi :)

ramazanpullu link=topic=39399.msg345063#msg345063 date=1298246931' Alıntı:
gözlemleriniz çok yerinde fakat ağırlık o an düştü öndeki pimi almışım ben ön oturdu geri çıktım ağırlık orda kaldı bi sonraki gün aldım.birde biraz seri kalıyordu lastiklerde rdyal olmayınca sonuç bu....

agusta80 link=topic=39399.msg343263#msg343263 date=1297978878' Alıntı:
ilginiz için hepinize teşekkr edrim.nail abi 5 yıl önce bu işi yapan insanlar iyi paralar kazandı fakat şu an dikkat ettysen seyrekleme yapılıyor.çıkan odun miktarı yarı yarıya indi artı bununla beraber köylere bu yıl itibarıyla doğal gaz bağlandı pazar sıkıntısıda war artık.motorun sahibi cengiz burdan bi arkadaş odaa meraklı traktörlere beraber takiip ediyoruz siteyi şimdi ona 2030 john deeere de aldık onuda deneyip atıcaz.ben 95 i sattım bu arada 73 styr aldım 93 model 800 saatde.doğancn aynen dediğin gibi 4x4 olmayınca iş zor buralarda 40 bin tl veriyorz motor batıyor olcak şey deiil bende sattım valla john deere düşünüyorm yada 105 massey.
Steyr hayırlı olsun.. JD bende düşünüyorumda, bakalım hayvancılık dalgalı kur gibi.. İniyo çıkıyo falan derken yine eski günlere dönersek traktör değişmeninde bi cazibesi kalmıyo, rızkı başka sektörlerde aramaya yönelebiliriz.. JD 5625 benim favorim di, fakat sitede dolaşan söylentiler aklımı karıştırıyor, bende biliyorum JD nin 6 bin serisinden başladığını, MF nin 5 bin den başladığını da.. Bizim şartlarımızda eğer öyle bi traktör alırsak Bakırköy e layık görürler insanı.. :( Bakalım önümüzde ki süreç nasıl geçecek.. Umutlarımız devam ediyor.. Videolar için ayrıca teşekkürler.. alk-*s