Merhabalar isminiz İbrahim galiba
Neyse İbrahim abi dün gördüm ama işteydim gece ancak şimdi cevaplayabildim.
Elimden geldiğince doğru bilgilerle sorulara yanıt vermeye çalışıyorum tarafsızım koyu erkuntçuyum bu arada
Kısmet ve Bereket serisi size en uygun olur. siz yeni mi 2. el mi alacaksınız. Ben ilk çıktığında 58E serisini pek sevmiyordum açıkcası ama geçen yıl neredeyse liste başıydı ve tarla denemelerinde olmazsa olmaz modellerdendi. Kısmet 58E Kısmet 55 den farkı bir motor farkı 2. ise 58 E hem tarla hem bahçe traktörü özelliği barındıran bir model. Kısmet 55 nadir görürsünüz ama 58E her an karşınıza çıkabilir çok talep gören bir model oldu. Sıkıntı problem yok namı atom karınca. Sonalika markası aklınızda soru oluşturuyorsa ki öyle gibi galiba, fakat bu modeli alırken tercih ederken Erkunt markasına güvenerek tercih edeceksiniz, çünkü bu sorumluluk Erkunt traktöre ait ve alan bir vatandaş erkunta güvenerek tercih ediyor ve memnun olduğu bir model yedek parça konusunda hiç bir modelinde sıkıntı yok zaten 350 servis noktası 7/24 çağrı merkezi ile hazırda bekliyor.
Yok sonalika olmaz diyorsanız Kısmet 55E veya Bereket 65E tercih edebilirsiniz. Erkunt konusunda diyeceklerim bu umarım yardımcı olmuşumdur, aklınızda olan diğer markaları da inceleyip her haliyle tabiki sonra kararınızı kendiniz verin.
Saygılarımla.
Teknik detaylar.
Kısmet 55E 50 Hp @ 2200 dev/dak 196 Nm @ 1400 dev/dak Perkins Motor.
Kısmet 58E 57,5 Hp @ 2100 dev/dak 230 Nm @ 1300 dev/dak Sonalika Motor
Bereket 65E 64 Hp @ 2200 dev/dak 280 Nm @ 1400 dev/dak Perkins Motor
Asıl ben Teşekkür ederim Selçuk hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.,
Traktörünüz tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın, benim içinde bir gaza basın tamamdır.
Traktör gerçekten çok güzel öyle güzel olabilsin diye fabrikada neler yapılmadı, yarında nasipse yine Erkunt traktör fabrikasında olacağım.
Biraz bilgi güncellemesi yapayım kendime