Ynt: 70 66 Tek çeker mi yoksa 60 66 çift çeker mi ?
Ben 98 model 60-66 S-DT (Orjinal Iveco Motorlu) kullanıcısıyım. Şu an 8 bin saat falan oldu. Hiçbir sıkıntısı olmadı. 70-66 Tek çeker mi, 60-66 Çift Çeker mi diye sormuşsun ya kardeş hiç boşuna yorulma, çift çeker al. Bir geri itişi var, on tane tek çeker motora değer, 640 tan çok daha verimlidir. Herkes kendi traktörünü över bizim milletmiz böyle ama, eğer alacaksan 4x4 al. ister 70-66 ister 60-66 ne alırsan al. Ama çift çeker olsun. 60-66 ya turbo taktırırsan tadından yenmez, ben seneye taktırmayı düşünüyorum. Birde 98 modeller Iveco Motordur. Motor çok sağlam hiç sıkıntı çıkartmadı benim.
Bir de arkadaşın biri yorum yapmış New holland yazanları 65 hp, fiat yazanlar 60 hp diye, zuha-*-s kardeş kendini de milleti de kandırma boşuna, teknik tablolar var bir sürü uyy-*s eğer öyle olsaydı bende sanayiden bi new holland yazısı alır yapıştırırdım. Bir sticker 5 hp, iyiymiş. Kardeş sana son tavsiyem git 60-66 DT yi al, eğer durumu iyiyse, imkanın da varsa, eve götürmeden sanayiye git, bir turbo taktır. Ayrıca 60-66 DT *098*-