Abi seninkiyle bi kapışalimAdeletli olacaksa kapis adaletli olmayacaksa kurak arazide ayni motor olan 70 66 ile kapis ne kadar ekmek o kadar kofte kardes 54c ye 5 tonu sar birde 7056 ya 5 tonu sar rampayi kim hizli cikiyorsa ki bunun cevabini herkez biliyor 70 66 da da ayni motor var neden daha yavas gidiyor iceride beygirleri iyi timar edemiyormu yoksa beygirlerim dizginleri mi kopuk
Abi 6066 ya yola rakibim diger turlu girmem ona benimki ya kendini koparir yada arksindakini ama yolda bosta yuklude kapisirim gecemem belki ama zorlarim60 66 ilemi bizimki tam essek bisitletliler bile geciyor yolda fakat agir tonaj olursa affetmez bayir cikisi gercekten guzel ustundeki motora gore. toprak tavinda ise yollar senin keremcim fakat tavinda yoksa bizim tosba cok iyi gidiyor
Abi ben sana tna75 ile kafa tutayim bideBosta 4. Vitese bile takmana gerek yok maks yaptigi hiz 35 bile yok doluda tt55 gecer duz yolda 6066 cok agir fakat stabil yol arazi uzun bayirlar agir isler cogu 4 silindir bile kiskanir.
Abi benim dediğim tna75 bahce serisi onun hızıda gidişide çekişde bir başkaFarketmez keremim 3075 mf ormanda yatiyor
Abi ben kullandım.nasipse zeytin hasadıda kullanıcam bu sene çok seri ve kıvrak 4 silindir AbiBiliyorum o motoru karinca sanki her yere girip cikiyor mubarek