7.geleneksel TRAKKULÜP buluşma fotolar (2014)

Ynt: 7.geleneksel TRAKKULÜP buluşma fotolar (2014)

Resimler için elinize saglık Gökhan abiyede ev sahipligi yaptıgı ve bizi en güzel şekilde agırladıgı için teşekkür ederim :) Seneyede inşallah ev sahipligi yapmak istiyorum duyrulur :)

s.a buluşmacılar :) eğlence yine tavan yapmış anlaşılan neşeniz daim olsun :)
size bi 'bağcıkcı' lazımmış :) ama işlerimin sıkışıklığı nedeniyle katılamadım :(
ah şu seracılık işleri duva*-*0 duva*-*0
iş-güç söz konusu olunca bazı şeyleri ertelemek zorunda kalıyoruz maalesef :/ buda işimizin cilvesi sanırım.
önümüzdeki seneye demekten başka çare kalmıyor kısmet böyleymiş

Öncelikle bu buluşmayı düzenleyen katkıda bulunan herkese tşkler...Ev sahipliği yapan Gökhan kardeşime ve buluşmayı ekran başına taşıyacak olan bereket tv ye de tşkler...Bacağımda protez olduğu için yerimde çakılı kaldım ( Tanımayanlar için pencere önünde Esmer Bıyıklı olan kişi benim ) bu nedenle yanına gidip sohbet etme şansı bulamadığım arkadaşlardan özür dilerim yanıma gelen hatırımı soran dostlarada saolun ' ' Ayağınıza Sağlık ' ' diyorum Eyvallah...

Güzel olmuş, belli. Bizim de olmadı bu yıl. Koyunların dölünü alıyoruz. Bırakamadım.

Fotoğraflarda gözüme çarpanlar:

- Yusuf Abi petlas yıpratmış seni..
- Berk, kardeşim toplu resimde 2. sırada mısın 3. sırada mı karar ver..
- Gökhan ' a nohutlar yaramış.
- bir dahaki buluşmanın tam organize, planlı, ektiviteli ve hepsinden önemlisi konaklamalı bi organizasyon olması gerektiği fikrine kapıldım.
- Berekt Tv ' nin buluşmaya iştirak etmesi, sitenin kurumsal tanınırlığı ve saygınlığı için çok yaralı olmuş. Ufak çaplı bir gövde gösterisi.
- Buluşma organizasyonu hangi amaçla yapılırsa yapılsın, günübirlik buluşmalar için ideal katılımcı sayının 8-10 civarında (hatta o bile fazla) olduğuna dair görüşüm vardı. Iyice netleşti.

Katılamadık ya, çamur atarım şimdi :D

Ben ilk defa katıldım.Süper ötesi güzel bi ortam var.Herkes sanki birbirini 10 yıl tanıyormuş gibi içten davranıyor.Kaçırılmayacak bi ortam hiç sitede konuşuyormuşsun gibi olmuyor :)
Ayrıca Ev sahipliği yapan Gökhan abi,Büyüklerim ve Kardeşlerime çok teşekkür ediyorum :)

Bugün Çok Güzeldi, Özellikle Ev Sahibi Gökhan Abiye Çok Teşekkür Ederim... Hava Ne Kadar Soğuk Olsa da Ortam, Muhabbetler Çok Sıcaktı :)
Yusuf Abi ' nin Petlas Mevzusu da Baya Eğlenceli Oldu :)
Uzak Yakın Demeden Çıkıp Gelen Herkese Çok Teşekkür Ederim, Nice Güzel Daha Buluşmalara Diyelim :)

Buluşmada ev sahipliği yapan Gökhan katdeşimize ve bu güzel organizasyonumuzu ekranlara taşıyacak olan Bereket tv kanalına çok teşekkürler,:)
Bu yıl daha güzel daha geniş katılımlı bir buluşma oldu,muhabbet ortamı çok güzeldi gerçekten,prpgramda fotoğraf çekip paylaşan,buluşmaya katılan ve emeği geçen herkeze tekrardan çok teşekkürler.

Buluşmaya ev sahipliği yapan Gökhan abime bizleri karşılayan
Ankaralı arkadaşlara ve trakkulup ailesine bizleri böyle güzel bir
organizasyonda buluşturduğu için canı gönülden teşekkürlerimi
sunuyorum İyiki varsın Trakkulup diyorum...

kubilay07 link=topic=79793.msg945693#msg945693 date=1418497975' Alıntı:
s.a buluşmacılar :) eğlence yine tavan yapmış anlaşılan neşeniz daim olsun :)
size bi 'bağcıkcı' lazımmış :) ama işlerimin sıkışıklığı nedeniyle katılamadım :(
ah şu seracılık işleri duva*-*0 duva*-*0
iş-güç söz konusu olunca bazı şeyleri ertelemek zorunda kalıyoruz maalesef :/ buda işimizin cilvesi sanırım.
önümüzdeki seneye demekten başka çare kalmıyor kısmet böyleymiş
kubi mrb.
sen suçlu olduğun için 8.buluşma antalyada olacak :)

Herkese iyi akşamlar...
bende az önce eve gelmiş bulunmaktayım...
Sayın Admin Mustafa Bey bu kadar kişiyi bir araya getirme ve tanışma sebebi olduğundan teşekkürler....
Arkadaşlar Bu gün çok güzel bir buluşma oldu...
ev sahibi Gökhan Özkan Abiye de ayrıyetten buradan Teşekkür ediyorum..
Farklı illerden arkadaşlarla tanışmak ve kaynaşmak çok güzeldi..
ben bu yıl buluşmaya ilk defa katılıyorum ama çok samimi ve sıcak bir ortam vardı sadece dışarıda biraz soğuk vardı...
umarım ileriki yıllarda da bu buluşmalrın devamını dileyerek benimde çektiğim fotoğrafları yayınlıyorum..

Paylaşım için teşekkürler güzel güzel bir buluşma olduğu anlaşılıyor. Buluşmaya katılmasam da 2 yıldır buluşmaya ev sahipliği yapan sıradan kafe buluşmasından çıkarıp daha samimi hale getiren Gökhan abiye teşekkür ederim seneye inşallah abim ve ben katılmayı düşünüyoruz :)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=79793.msg945647#msg945647 date=1418488785' Alıntı:
güzel ve manidar bir buluşma oldu..
bereket tv bizimleydi.. trakkulüp ailesi olarak hem birbirimizle hemde
bereket tv ile ilişkilerimiz dahada pekişti..
maşallah yolunda gitmeyen mevzu olmadı.
benim navigasyonun azizliğine uğrayıp 15 km
köyü geçmem dışında tabi.. :)
bereket tv petlasa bulaşmama izin vermedi ..
marka ismi yayınlayamayız dediler..
sıcak sohbetler yaşandı. .
yağmur dolayısı ile tarla gezisi mümkün olmadı.
8.geleneksel buluşmasına mutlaka katılın.
acayip güzel oluyor arkadaşlar.

[size=10pt] Dün gerkçeleşen 7. Geleneksel Trakkulüp buluşmasına ilk kez katıldım. Öncelikle ev sahibi Gökhan abiye ve tüm Ankaralı üye arkadaşlara, bereket tv ' ye ve uzak yakın demenden katılan tüm üye arkadaşlara çok teşekkür ederim. Burda yazıştığımız bazı arkadaşlarla da şahsen tanışma fırsatımız oldu, geçen sene bazı arkadaşlarla gezi sayesinde tanışmıştım sayı biraz daha yükseldi :)

Günlerdir kızdırdığım düelloya davet ettiğim saygıdeğer abilerimden biri olan Yusuf abime çok teşekkür ederim o kadar yolu bana inat geldiği için Allah her daim yolunu açık etsin abi :)
[/size]

Yine güzel buluşma olmuş hemde baya kalabalıkmış.Bereket tv de program ne zaman ne isimle yayınlanacak.

tavaslı_okan link=topic=79793.msg945782#msg945782 date=1418551109' Alıntı:
yüzün üstünde foto var bende onları buraya mı yükleyeyim yoksa yeni konu mu başlatalım??
fotoğraflar bölümüne konu açtım bende gerek yok istersen benim konunun altına at orda yorum yazmayalım tüm fotoları orda toplayalım derim hepimiz bi tane açarsa birbirine girer fotolar...