65-56s ~ erkunt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 65-56s ~ erkunt

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler

2011 case jx 80 klimalı kabinli 4X4 20 ileri sürüngen vites güze 67 bine aldık. Almadan önce çok araştırdım 85 bg civarı traktörler arasında en iyi en az yakan ve fiyatı en uygun traktör td80d , case 3-5 kuruş daha pahalı ama daha güzel hangisi işine geliyosa servis yakınlığınıda düşünerek seç kardesim bunlardan başka traktör düşünme bence ama illa bu iki model arasından seç diyosan erkunt derim. Teşekkürler.

aga derinkuyu ya bu sene en aşşagı 50 tane sıfır traktor girdi 58 e kadar td 80 full u 56 ya kadar da casenin 80 ligini verdiler sizin bayiler biraz fazla yiyor gibi geldi bana

arkadaşlar nimet70 çekiş olarak td65 ten de 65-56 dan da cok üstün.. neye dayanarak 65-56nın daha çekişli oldugunu söylediniz anlamadım.. bırak 65-56 yi 70-56 bile tarlada yetişmiyor onun cektigi pullugu cekmiyor bizim burda.. 70-66 ile karsılaştırabilirsin nimet70 i ancak.. yakıt olarakta konfor olarakta saydıgınız traktörlerden üstün nimet.. şuan erkuntun E serisi nimet/e td65 le denk aynı şanzıman var.. zf şanzımanlı tarla tipi nimet daha üstün yerli nh lerden bence dene gör..
erkunt bayisine söyle versin bi nimet beraber td65 inle tarlaya girin bi dene ondan sonra karar ver.. :) ozaman farkı göreceksin...

ceya023 link=topic=37800.msg321891#msg321891 date=1294459951' Alıntı:
arkadaşlar nimet70 çekiş olarak td65 ten de 65-56 dan da cok üstün.. neye dayanarak 65-56nın daha çekişli oldugunu söylediniz anlamadım.. bırak 65-56 yi 70-56 bile tarlada yetişmiyor onun cektigi pullugu cekmiyor bizim burda.. 70-66 ile karsılaştırabilirsin nimet70 i ancak.. yakıt olarakta konfor olarakta saydıgınız traktörlerden üstün nimet.. şuan erkuntun E serisi nimet/e td65 le denk aynı şanzıman var.. zf şanzımanlı tarla tipi nimet daha üstün yerli nh lerden bence dene gör..
erkunt bayisine söyle versin bi nimet beraber td65 inle tarlaya girin bi dene ondan sonra karar ver.. :) ozaman farkı göreceksin...
ewd yavuz abi haklı anca belki 70 66 ile karşılaştırılır hem konfor açısından hem yakıt açısından erkunt iyidir td 65d dt ile takas yaptık biz nimeti memnunuz ve erkunt 68 bg 270 tork td 75d de 270 tork ama şanzuman bakımından td 75 den bile ustun gelebilir

sen td65 ten sonra 65-56 alırsan vites seçeneği az gelir.burada seni tatmin edecek 70-66 ve td80 var. aldığın motorun ikinci eli de önemli.şunanda elindeki td 65 in yerine aynı model erkunt olsaydı.mesala 2005 bereket 60.edeceği taş çatlasın 18 000.nimet olsa 22.000.erkuntların ikinci elleri ucuz gidiyor.yakıt tüketimlerine de inanmıyorum.şuanda sahibini üzmeyen nh var.futbol takımı tutar gibi traktör övenler var.almış traktörü pişman olmuş.herkesi yanına çekmeye çalışıyor.Açık yüreklilikle kötülemeyi gururuna yediremiyor.ego su nu tatmin etmek için.El arı düşman gayreti ses çaktırmıyorlar.

benim inanmam için traktörün iyi yönünü de kötü yönünüde birlikte söyleyeceksin.samimiyetine inanalım.kul yapısı bu cennetten çıkmadı ya.

TT 55 link=topic=37800.msg321905#msg321905 date=1294473608' Alıntı:
sen td65 ten sonra 65-56 alırsan vites seçeneği az gelir.burada seni tatmin edecek 70-66 ve td80 var. aldığın motorun ikinci eli de önemli.şunanda elindeki td 65 in yerine aynı model erkunt olsaydı.mesala 2005 bereket 60.edeceği taş çatlasın 18 000.nimet olsa 22.000.erkuntların ikinci elleri ucuz gidiyor.yakıt tüketimlerine de inanmıyorum.şuanda sahibini üzmeyen nh var.futbol takımı tutar gibi traktör övenler var.almış traktörü pişman olmuş.herkesi yanına çekmeye çalışıyor.Açık yüreklilikle kötülemeyi gururuna yediremiyor.ego su nu tatmin etmek için.El arı düşman gayreti ses çaktırmıyorlar.

benim inanmam için traktörün iyi yönünü de kötü yönünüde birlikte söyleyeceksin.samimiyetine inanalım.kul yapısı bu cennetten çıkmadı ya.
bende 70 nimet var sen çift çeker 2008 ve uzeri erkuntları bi araştır kaç istiyolar bak bakalım duzgun motora yan koyde tek çeker kabinli 2006 model erkunt bereket 60 ı 28 milyara almışlar bende nimet alsaydınız dedim aynı paraya gelir dedim satan satıyo senin dedigin motorların anasını aglatıyolar oyle satıyolar biz 60 66 yı 20500 e verdik tek çeker 2001 modeldi amcamların ama anasını aglattılar motorun govdesinden dahi yag atıyodu motor alan adam 4 milyar masraf etmiş yani temizligine gore olur traktor

öncelikle 2008 ve sonrası erkuntların ikinci eli şuan td 65 tende td75 tende iyi tutuluyor araştırın bakalım cevrenizce.. size ne fiyat dicekler.. kasa degişmesine ragmen ikinci elleri şuan çok yuksek hatta sitede köylü nikli abimiz 3 aydır arıyor temiz bi 2008-2009 model servet 80t bulamadı uygun fiyata fiyatları cok pahalı... 'tt55' şuan senin yorumun da acıkcası aynı düşünceleri ben nh için düşündüm.. td serisi de kullandık biz ne oldugunu biliyoruz yıllarca 640 ta kullandık.. yani sitede tamam bazı kişiler erkunt fanatikligi yapıyor ama bazı kişilerde aşırı derecede nh fanatikligi yapıyor.. burada td65 sahibi olupta hiç memnun olmayan birden fazla üye var.. köylü nikli abimiz erkuntunu sattı yaklaşık 9-10 ay evvel eger memnun olmadaydı şimdi yine erkunt arıyor olmazdı hemde 3 aydır arıyor.. aynı şekilde bu benim ikinci erkuntum ilki 2006model tekçeker 80t di 2006 model.. onu 29.500tl ye sattım gecen yıl tertemizdi.. şimdi 2009model luks 4wd kullanıyoruz.. memnun kalmasam baska model alırdım.. ve same markasınıda kullanıyoruz baska markalarıda arastırıp öle karar verdik... td65d nin ben çift sürüşünüde gördüm yanyana tarlaları sürüyorduk .. nimetin kinide biliyorum yani nimet70t ile karsılaştırılmaz bile.. yorumlarımızı zan altında koymayın.. belki beni kast etmemiş olabilirsin ama genelleme yaparkende dikkat edin.. turkiyede şuan boşluk var millet mecburen gidip nh alıyor karsısında buyuk bi rakip yok.. erkunt yeni yeni piyasada söz sahibi oldu üretim kapasitesi bile yetmiyor talebe zaten.. gidin sıfır almaya kalkın kaç aya size gun verecekler.. kırankaya nikli uye ikitane erkunt a 2ay evvel yazılmıştı .. hala teslim almadı sanırım birini.. ve 'kırankaya' nikli uyeninde 2008 model erkunt servet80t si vardı onu verip 2011 model ikitaneye yazıldı.. oda memnun olmassa baska marka tercih ederdi... sen bu kadar örnege ragmen erkunt kullananlara bidefa düşmüşler yanlarına başkalarınıda çekmek istiyorlar dersen hiç bi inandırıcılıgın kalmaz.. sadece site içinden örnekler verdim...

td65d nin nimet70t den tek bir üstün yönünü söyleyin ?

ben kaliteli ve üstün özellikli her traktörün arkasında olurum fiyatına kalitesine göre ona göre yorum yaparım.. nh nin td serisinide begenmiyorum liste fiyatları ital traktörlerle aynı halbuki tumosan dan cok farkı olmayan traktörler neden tumosan la aynı fiyat degiller ??? işte böle kalıplaşmış nh düşüncesi ve fanatikliği yuzunden... umarım ilerde kalite ve teknolojiyi getirirlerde ozaman deriz nh verdigin paraya deger... ama şimdi ben bunu söyleyemem..

erkunt kaç paralık motor sanki bugün nh yi kime desen alır erkutu adam sora sora öle alır

karizmatikciftci link=topic=37800.msg321847#msg321847 date=1294434738' Alıntı:
aga derinkuyu ya bu sene en aşşagı 50 tane sıfır traktor girdi 58 e kadar td 80 full u 56 ya kadar da casenin 80 ligini verdiler sizin bayiler biraz fazla yiyor gibi geldi bana
56 mı ? Seninle konuşalım kardeşim teşekkürler aydınlattığın için.

arkadaşlar TÜRKİYE ' de bayiler arası fiyatlar çok değişken ne yapsak direk fabrikaylamı görüşsek olabilirmi

ZEKİ nickli arkadas sana bır dost onerısıbu sıtede ısmı lazım olmayan bazı markaların belli başlı bazı şakşakcıları dalkavukları var marka fanatıklıgı yapanlar var sana tavsıyem sıtenın genelınde bır ıncelem yap ve sordugun ıkı markayla ılgılı yorumları detaylı oku ve ona gore karar ver senın sordugun X markayla Y marka arasında daglar ve yıllar var bılmem anlatabıldım mı kesın yorumumu merak edıyorsan özelden mesaj at sana yanıt veryım gercegı sende goreceksın ama zaten anlayan neyın ne oldugunu bılen bılıyor

BASAYEV link=topic=37800.msg321986#msg321986 date=1294486758' Alıntı:
erkunt kaç paralık motor sanki bugün nh yi kime desen alır erkutu adam sora sora öle alır
kanka artık soran almıyor bılmıyenler traktorun T anlamıyanlar motor yuruyormu yuruyor zıhnıyetıyle traktor kullananlar yada komsum almıs ben nıye almıyayım dıye dusunup sokaga atacak parası cok olanlar alıyorlar galıba sanırsam anlatabıldım mı zuha-*-s

BASAYEV link=topic=37800.msg322003#msg322003 date=1294488301' Alıntı:
dakavuk felan ne oluyor lan urada adam sormuş bizde öneride bulunduk
Kanka senı kastetmedım yanlıs anlama yorumuna saygım var sozum sana degıl.......

ya bana yada başkasına gerek yok konuşsunlar dursunlar durum ortada gören zaten görüyor ama erkunt 70 i alacağıma 65 56s i alırım daha ii en azında NEW HOLLAND

BASAYEV link=topic=37800.msg322003#msg322003 date=1294488301' Alıntı:
dakavuk felan ne oluyor lan urada adam sormuş bizde öneride bulunduk

'her söze verilecek cevabımız vardır yanlız söze bakarsın söz mü diye söyleyene bakarsın adam mı diye.. '
zaten adam olmayanlar yorumlarından belli eder kendini terbiyesini... aynada kendine bakmayan ve yüz olan hala bu sitede yazmaya devam eden bu kadar cok yalancılığı ispatlanmış sahıslar olduktan sonra her konuya atlayan sırf yorum yapmış olmak içinn belirli markaları karalayanlar..oluyor ... hala banlanmamaları da normal degil aslında..
insan da yuz olurda herseye atlamaz.. kullananda yorum yapıyor kullanmadayanda..
bazılarında bi kuyruk acısı var sanırım erkunttan yana hala devam eden..

BASAYEV link=topic=37800.msg321986#msg321986 date=1294486758' Alıntı:

usta erkunt un sora sora alınması normal 6yıllık firma olacak.. ama 6 yılda bi yerli marka bu kadar cok konusuluyorsa ve bu kadar başarılı oluyorsa gercekten araştırıp bakmak lazım..

ben same de kullanıyorum td85 tekçekerde kullandım.. her markadan traktörü görüp incelerim teknik olarak ve tasarım olarak.. nh şimdi bir ilde satıyor td85d yi 75bin e diger ilde satıyor 62bin eee.. şimdi göz göre göre bayilerimi gözeecem diye çifçiye 12-13 milyar kazık atan firmaya ben olumlu bakamam şahsen..

CEYA 23 NICKLI TARLADA BITEN NESNE HERSEYI USTUNE ALINAN SENSIN HERHALDEKI HERKESE LAF YETISTIRIP YORUM YAPIYON KIMSE ADAMLIGI SENDEN OGRENECEK DEGIL ADAM OLSAN DALKAVUKLUK YAPMAZSIN HERKES KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR SADEC BOŞ BOŞ KONUSUP SITEDE YER İŞGAL EDIYORSUN MILLETIN ASBINI BOZMAKTAN BASKA İŞİN VARSA SOYLE BIZDE BILELIM ŞAFT

sen kim oluyorsunda hala benim adımı ve yorumlarımı yargılıyorsun.. neden atlıyorsun hala her yorumuma !! senin sözünde bu kadar sana demedim mi bidaha hiç bi yorumuma atlama ve ismimi kullanma diye.. neyin acısını cekiyorsun hala.. muhattabım olamazsın kaliten ortada sil ismimi yorumundan.. sitede herkes biliyor kimin ne oldugunu dalkavugunda kim oldugunu.. klavye kabadayılıgı yapma işim güçüm yok seninle uğrastırma beni yedirtmeyeyim sana o ağacı ... her yorumuma atlayıp yazan sensin dalkavukluk yapanda sensin.. bidaha ne yorumlarıma nede sahsıma yorum yapma biraz insan ol sözünü tut !!
hiç alakan olmayan bu konuya atlayan sensin.. bidaha sana burdan cvp yazmam ona göre!!! haddini bil benim sahsıma hakaret edemessin sevyene indirme!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...