65 46 !! Çiftçeker dostlar sahubindene bi motor duşmus cok temiz hesapli kaçirmayin

Arkadaş bazen diyorum hepsi yalan dolan.
"İt ürür Kervan yürür misali" konuşturup duruyorlar bizi.
Yav kervan yürürken de sussak olmuyor konuşsak kervanseverler darılıyor.
İnsan ne yapacağını ne edeceğini bilmiyor.
Şu ucsuz bucaksız kainatta zerre tanesiyiz ama gel gör ki küçük dağları biz yaratmışızcasına egomuz var.
Arada giriyorum google earth'a (https://earth.google.com/web/@-8.53...497a,20909729.6625495d,35y,12.44474296h,0t,0r) gidiyorum Amerikaya nere yaklaşsam çiftlik devasa çitlikler, araziler, topraklar biz de burda debelenip duruyoruyuz.
O gördüğümüz çiftliklerde sizin bizim gibi çiftçiler öyle koç holdingin sahibi gibi insanlar gelipte "bide çiftlik kuralım hafta sonu gider bi köy havası alırız" mantığı ile sektöre giren insanlar değildir eminim.
Kaldı ki adamlar bu işe sektör gözü ile de bakmıyorlardır zaten.
Ne dim ya, başta da söylediğim gibi it ürür kervan yürür.
Ecevit, bir mitingde "bu düzen değişecek" deyince bir vatandaş "düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diyorya o vatandaşın değine eaynen katılıyorum, ekleme ve çıkarma yapmaya ihtiyaç duymadan.

Arkadaş bazen diyorum hepsi yalan dolan.
"İt ürür Kervan yürür misali" konuşturup duruyorlar bizi.
Yav kervan yürürken de sussak olmuyor konuşsak kervanseverler darılıyor.
İnsan ne yapacağını ne edeceğini bilmiyor.
Şu ucsuz bucaksız kainatta zerre tanesiyiz ama gel gör ki küçük dağları biz yaratmışızcasına egomuz var.
Arada giriyorum google earth'a (https://earth.google.com/web/@-8.53...497a,20909729.6625495d,35y,12.44474296h,0t,0r) gidiyorum Amerikaya nere yaklaşsam çiftlik devasa çitlikler, araziler, topraklar biz de burda debelenip duruyoruyuz.
O gördüğümüz çiftliklerde sizin bizim gibi çiftçiler öyle koç holdingin sahibi gibi insanlar gelipte "bide çiftlik kuralım hafta sonu gider bi köy havası alırız" mantığı ile sektöre giren insanlar değildir eminim.
Kaldı ki adamlar bu işe sektör gözü ile de bakmıyorlardır zaten.
Ne dim ya, başta da söylediğim gibi it ürür kervan yürür.
Ecevit, bir mitingde "bu düzen değişecek" deyince bir vatandaş "düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek?" diyorya o vatandaşın değine eaynen katılıyorum, ekleme ve çıkarma yapmaya ihtiyaç duymadan.
Bizimkisi stokholm sendromu.

Arkadaşlar tek çeker 3060 kullanıyoruz traktörden genel anlamda memnunum ama tek çeker olması ve fites kolu sorunu ve frenleri bitti bu halde 75bin civarı para ediyo satıp böyle bi tümosan alsam veya muadil bi traktör alsam ikinci el 95 bine kadar ne tavsiye edersiniz veya? tavsiye edermisiniz ne önerirsiniz

• Beğen
Tepkiler: beytullah özcan
Arkadaşlar tek çeker 3060 kullanıyoruz traktörden genel anlamda memnunum ama tek çeker olması ve fites kolu sorunu ve frenleri bitti bu halde 75bin civarı para ediyo satıp böyle bi tümosan alsam veya muadil bi traktör alsam ikinci el 95 bine kadar ne tavsiye edersiniz veya? tavsiye edermisiniz ne önerirsiniz
Jd, yada deutz daha iyidir.tumo vites geçişleri serttir, kendi şahsıma almam satarken zarar eder ,

Çaktır fren balatalarını, vitesinede bakım yaptır devam et öyle bence.
Kaç model kaç saatte bu arada traktör

Çaktır fren balatalarını, vitesinede bakım yaptır devam et öyle bence.
Kaç model kaç saatte bu arada traktör

Öylemi dersiniz baya kararsız kaldım bizim 3060 2005 model 2600 saatte çekişinden yakıtından ve seriliğinden çok memnunum ama fitesler bir türlü ayar tutmuyor en son çare yandan ortaya almak gibi duruyor ve frenleride yaptırsam en az 6-7 bin harcamak gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: beytullah özcan