6460 massey ferguson bayii

Ynt: 6460 massey ferguson bayii

okan6445 link=topic=13639.msg131376#msg131376 date=1231492014' Alıntı:
parca sorunu cekiyomusunuz özgür
okan şu an traktör 1000 saati yeni geçti şimdiye kadar parça problemi olmadı.umarım ilerleyen zamanlardada olmaz . traktörü ağır işlerde kullanmıyoruz . zaten

arkadaşlar isterseniz 6400 serilerinin özelliklerinden biraz bahsediyim. çünki bir kaç ark ile görüşüyorum 6400 serilerinden almak istiyor .şu anda yeni 6400 ler emy (elektronik motor yönetimi) sistemine sahip son teknoloji ile donatılmıştır.peki bu sistem nedir? motor hızı ve yüküne bağlı olarak püskürtülen yakıtın miktarı sürekli olarak ayarlanabilir. yani düşük emisyon değerleri daha fazla güç ve dahaetkili yakıt ekonomisi sağlar.bu sistem aynı zamandada ekstra artırılmış güç ve motor hız kontrolüde dahil olmal üzere gelişmiş motor kontrol fonksiyonlerı sunar.bu serilerin önceki modellerinde 2005 yani yakıt tüketim değerleri 1300 ile 1850 devir arasında iken şimdi yeserilerde bu değerler 1200 ve 1900 devir olarak genişlemiştir.aynı zamanda traktörde manuel mod otomatik mod ve yol modu olarak viteslerimiz her şeye uyumlu olarak kontrol edilebilmektedir. motor hız konrolü mevcut olup 6400 seilerinde dijital kontrol sistemide bulunmaktadır. nedir bu? traktörümüze isteninel elektronik ayarları yapacağımız elektronik ekrandır .ekranda başlangıç vites uyumu,hız sabitleme vites ayar menüsü,ileri ve geri kavrama hassasiyeti,yakıt tüetimi mesafe ekranı,hidrolik hız ayarı ve ekranın parlaklık ayarları yapılabilmektedir.ayrıca hidrolikleraktif taşıma kontrolü olarak elc sistemi ile donatıılmıştır. bunun özelliği arkadaşlar ağır ekipman takıldığında traktöre sarsıntıyı minumuma indiren şok emme sistemidir.ve farklı ekipmanlar için kendini ayarlayabilir. gerçekten bu traktörlerin hidrolikleri kuvvetli 7100 kg kadar kaldırma kapasitesine mevcut. traktörler.arkadaşlar inanın bu traktörlerin tek kötü yanı yağ kapasitelerinin az olması 8.5 litre yağ alması ben başka bir sorunda görmüyorum. ayrıca 6400 serileri çift çeker konumuna kendiliğinden otomatik olarak devreye girebilmektedir. ve belirli bir hızı geçtiği zaman otomatik olarak kendini devre dışı bırakabilir. not;arkadaşlar bazen bu mf leri tartışırken uzel ile aynı kefeye koymayın teşekkürler yorumlar için

• Beğen
Tepkiler: Akifİnanç68

alipasalierkan link=topic=13639.msg131067#msg131067 date=1231442358' Alıntı:
Güzel resimler Özgür. Bu çalışmayınca beyin silme olayı garibime gitti. İlk defa böyle birşey duyuyorum. MF ' lere has birşey heralde...
erkan bu olay mf lere has değildirde böyle olması kötü acaba türkiyede bulunan firmalar gerekli seminerleri veriyo mu acaba bilgilendirme amaçlı yoksa sadece fuarlara katılım gövde gösterisi yapmakla mı yetiniyorlar.geçen bundan bir kaç sene önce massey ferguson bizim kangala gelip baya bir traktörle bilgilendirmişlerdi herkesi ama bunun her sene her yerde devam etmesi gerekmez mi?

özgür135 link=topic=13639.msg131484#msg131484 date=1231506301' Alıntı:
erkan bu olay mf lere has değildirde böyle olması kötü acaba türkiyede bulunan firmalar gerekli seminerleri veriyo mu acaba bilgilendirme amaçlı yoksa sadece fuarlara katılım gövde gösterisi yapmakla mı yetiniyorlar.geçen bundan bir kaç sene önce massey ferguson bizim kangala gelip baya bir traktörle bilgilendirmişlerdi herkesi ama bunun her sene her yerde devam etmesi gerekmez mi?

Gerekli bu açıdan ülkemizde çok sıkıntılar var. Mesela siz bu olayı öğrenmişsiniz. Bu traktörlerden TR ' nin her yerinde var. Bayi uzak yada bayi bilgisiz olunca sahibi böyle bir hata ile karşılaşınca napabilir acaba çok merak ediyorum. MF ' lere has birşey mi dememin bir sebebide birkaç arkadaşın söylemiş olduğu telefondan beyin karışması olayları, beyin silinmesinide duyunca beyini biraz hassas diye düşündüm. Başka markalarda bu sebeplerden sorunla pek karşılaşıldığını duymadım. Belki onlarda da olabilir...

ozgur burda hıc oyle calıstırma ıle ılgılı bısey duymadım bence buı kısısel bı sorun olabılırmı senle konustugumuzdan berı butun 6400 culere bunu soruyorum ama hıc bırı bu sorun var demedı ama genel olarak akuyu boslatıyormus kısın acaba neden !!

KARDEŞİM BEN OLUYUM ALACAK MAKİNAMIN SERVİS AGI VE PARCAYI EN ERKEN TEMİN EDECEM ARAÇ ALIRIM 6400 SERİSİNİ BİLMİYORUM NASIL MOTOR BILMIYOM AMA 3435G SERİSİ VAR ÖN PERKINS ARKA İSE SAME MF NEZAMAN Bİ MOTOR ÜRETSE HİÇ KENDİNE ÖZEL YAPMIYORKİİ YOKSA 6400 SERİSEDEMİ,ÖN PErkıns arka SAME Mİ BİLGİNİZ VARMII 3435G SADECE MOTOR PERKINS PARCALARI FELAN HEP SAME RADYOTORDE BILE SAME İLE AYNI KULLANIYOR ANTİFİRİZİ FELAN AKROS YAZIYO 

(AYRICA 6400 SERİSİ ÖN FARLARI İŞBORALAR VARDI TA ESKİ MODEL ONLARIN FARINDAN YOKSA UCUZ DİYE O FARLARIMI TAKTILAR NEEEE?)

emre_ck link=topic=13639.msg131501#msg131501 date=1231508044' Alıntı:
KARDEŞİM BEN OLUYUM ALACAK MAKİNAMIN SERVİS AGI VE PARCAYI EN ERKEN TEMİN EDECEM ARAÇ ALIRIM 6400 SERİSİNİ BİLMİYORUM NASIL MOTOR BILMIYOM AMA 3435G SERİSİ VAR ÖN PERKINS ARKA İSE SAME MF NEZAMAN Bİ MOTOR ÜRETSE HİÇ KENDİNE ÖZEL YAPMIYORKİİ YOKSA 6400 SERİSEDEMİ,ÖN PErkıns arka SAME Mİ BİLGİNİZ VARMII 3435G SADECE MOTOR PERKINS PARCALARI FELAN HEP SAME RADYOTORDE BILE SAME İLE AYNI KULLANIYOR ANTİFİRİZİ FELAN AKROS YAZIYO

(AYRICA 6400 SERİSİ ÖN FARLARI İŞBORALAR VARDI TA ESKİ MODEL ONLARIN FARINDAN YOKSA UCUZ DİYE O FARLARIMI TAKTILAR NEEEE?)
bana öyle bir marka deseydiniz ki parçaları bulunmuyor diye inanırdım.artık herkes alışkanlık yapmış fendt in parçası bulunmuyor yada claasın yada jd eğer benim elimde bir tlf bir net var ise bu parçalar bana o kadar uzak değil sanırım bir tık kadar ben motorumun perkins motor diye beyenmemezlik etmiyorum ingiliz malı sanuçta same var diyorsun arkda italyan malı dimi şu ana kadar ben traktör ile bir olumsuzluk yaşamadım. fransız montaj aynı zamandada galiba siz new holland bayisisiniz bana damgalı bir tane nh söylermisiniz . önüde nh arkasıda servis ağınız güzel diyordunuz sıkıntı olmaz diyorsunuz arkadaşım benim 2000 yılımdaki arızamı neden yapamadınız ayrıca bu traktöründe böyle olduğunu düşünmüyorum,

ramazan abi biz bu traktörü 1998 yılında aldık o zaman 2.5 milyara 80 66 yı sattık 13.5 milyara bu m 135 i almıştık. ilk zamanlar traktör sadece ağır işlerde kullanılıyordu.zatende öyle halen neyse 2000 yıllara doğru traktör 3. kademeye geçmemeye başladı. bizim telaşlandığımız kadar hem distrübütör hemde servis ve bayilerde aynı dertte epey uğraştılar oksit var dediler beyin karışmış dediler pislik var dediler yok bulamadılar arızasını erzurumu aradık yapamadılar.sonra biz kendimiz bulduk valla daha doğrusu babam ayağımızın altındaki döşemenin içi kablolar ile dolu bazen kendi başına geçiyordu. vitese bazen geçmiyordu meğer se kabloların birinde temazsızlık varmış ve beyin arıza gösteriyordu..... yani bir servis bunları derken kullanıcılarına kendilerinide düşünmeli önce servis kendini eğitsin sonra zaten kullanıcı ister istemez sizin başınızın etini yer. şu an 2 traktördende memnunum

bana öyle bir marka deseydiniz ki parçaları bulunmuyor diye inanırdım.artık herkes alışkanlık yapmış fendt in parçası bulunmuyor yada claasın yada jd eğer benim elimde bir tlf bir net var ise bu parçalar bana o kadar uzak değil sanırım bir tık kadar    ben motorumun perkins motor diye beyenmemezlik etmiyorum ingiliz malı sanuçta same var diyorsun arkda italyan malı dimi  şu ana kadar ben traktör ile bir olumsuzluk yaşamadım.  fransız montaj aynı zamandada galiba siz new holland bayisisiniz bana damgalı bir tane nh söylermisiniz . önüde nh arkasıda  servis ağınız güzel diyordunuz sıkıntı olmaz diyorsunuz arkadaşım benim 2000 yılımdaki arızamı neden yapamadınız ayrıca bu traktöründe böyle olduğunu düşünmüyorum,

kardeşim demissinki 2000 yılındakı arzanı giderememmiş önçelikle ben kayseriden emre sen nerelısın bılmıyom 2000 yılında kullandıgın motor nedir ve hangi servis yaptı bana bunları söleye
bılımrısn

ön ıveco şanzuman ve defransıye ttf

AYRICA MFCİLERE TAKILMAYI SEVIYOM KARDEŞİM VARMI ÖTESİ SİZE SATAŞMAYINCA DURAMIYOM NE KADAR SİNİRLENİYONUZ ÖLE HAFİF Bİ LAF SOLUYOM SİNİR KÜPÜ OLUYONUZZZ

emre_ck link=topic=13639.msg131810#msg131810 date=1231529034' Alıntı:
bana öyle bir marka deseydiniz ki parçaları bulunmuyor diye inanırdım.artık herkes alışkanlık yapmış fendt in parçası bulunmuyor yada claasın yada jd eğer benim elimde bir tlf bir net var ise bu parçalar bana o kadar uzak değil sanırım bir tık kadar ben motorumun perkins motor diye beyenmemezlik etmiyorum ingiliz malı sanuçta same var diyorsun arkda italyan malı dimi şu ana kadar ben traktör ile bir olumsuzluk yaşamadım. fransız montaj aynı zamandada galiba siz new holland bayisisiniz bana damgalı bir tane nh söylermisiniz . önüde nh arkasıda servis ağınız güzel diyordunuz sıkıntı olmaz diyorsunuz arkadaşım benim 2000 yılımdaki arızamı neden yapamadınız ayrıca bu traktöründe böyle olduğunu düşünmüyorum,

kardeşim demissinki 2000 yılındakı arzanı giderememmiş önçelikle ben kayseriden emre sen nerelısın bılmıyom 2000 yılında kullandıgın motor nedir ve hangi servis yaptı bana bunları söleye
bılımrısn

ön ıveco şanzuman ve defransıye ttf

AYRICA MFCİLERE TAKILMAYI SEVIYOM KARDEŞİM VARMI ÖTESİ SİZE SATAŞMAYINCA DURAMIYOM NE KADAR SİNİRLENİYONUZ ÖLE HAFİF Bİ LAF SOLUYOM SİNİR KÜPÜ OLUYONUZZZ
Arkadaşım biz bu sitede kavga etmeme konusunda her gün uyarıyoruz son olarak seni uyarıyorum ya bu sitede ADAM AKILLI PAYLAŞIM YAP YADA HİÇ BİR KİMSEYLE POLEMİĞE GİRME NASIL Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YASALARI KURALLARI VARSA VE SEN BUNA SEVE SEVE! UYUYORSAN UYMAZSANDA UYDURULUYORSAN BURASI DA TRAKKULUP BURANIN DA KURALLARI VAR YA UYARSIN YA GİDERSİN SON SÖZÜM BUDUR!