okan şu an traktör 1000 saati yeni geçti şimdiye kadar parça problemi olmadı.umarım ilerleyen zamanlardada olmaz . traktörü ağır işlerde kullanmıyoruz . zatenokan6445 link=topic=13639.msg131376#msg131376 date=1231492014' Alıntı:parca sorunu cekiyomusunuz özgür
erkan bu olay mf lere has değildirde böyle olması kötü acaba türkiyede bulunan firmalar gerekli seminerleri veriyo mu acaba bilgilendirme amaçlı yoksa sadece fuarlara katılım gövde gösterisi yapmakla mı yetiniyorlar.geçen bundan bir kaç sene önce massey ferguson bizim kangala gelip baya bir traktörle bilgilendirmişlerdi herkesi ama bunun her sene her yerde devam etmesi gerekmez mi?alipasalierkan link=topic=13639.msg131067#msg131067 date=1231442358' Alıntı:Güzel resimler Özgür. Bu çalışmayınca beyin silme olayı garibime gitti. İlk defa böyle birşey duyuyorum. MF ' lere has birşey heralde...
özgür135 link=topic=13639.msg131484#msg131484 date=1231506301' Alıntı:erkan bu olay mf lere has değildirde böyle olması kötü acaba türkiyede bulunan firmalar gerekli seminerleri veriyo mu acaba bilgilendirme amaçlı yoksa sadece fuarlara katılım gövde gösterisi yapmakla mı yetiniyorlar.geçen bundan bir kaç sene önce massey ferguson bizim kangala gelip baya bir traktörle bilgilendirmişlerdi herkesi ama bunun her sene her yerde devam etmesi gerekmez mi?
bana öyle bir marka deseydiniz ki parçaları bulunmuyor diye inanırdım.artık herkes alışkanlık yapmış fendt in parçası bulunmuyor yada claasın yada jd eğer benim elimde bir tlf bir net var ise bu parçalar bana o kadar uzak değil sanırım bir tık kadar ben motorumun perkins motor diye beyenmemezlik etmiyorum ingiliz malı sanuçta same var diyorsun arkda italyan malı dimi şu ana kadar ben traktör ile bir olumsuzluk yaşamadım. fransız montaj aynı zamandada galiba siz new holland bayisisiniz bana damgalı bir tane nh söylermisiniz . önüde nh arkasıda servis ağınız güzel diyordunuz sıkıntı olmaz diyorsunuz arkadaşım benim 2000 yılımdaki arızamı neden yapamadınız ayrıca bu traktöründe böyle olduğunu düşünmüyorum,emre_ck link=topic=13639.msg131501#msg131501 date=1231508044' Alıntı:KARDEŞİM BEN OLUYUM ALACAK MAKİNAMIN SERVİS AGI VE PARCAYI EN ERKEN TEMİN EDECEM ARAÇ ALIRIM 6400 SERİSİNİ BİLMİYORUM NASIL MOTOR BILMIYOM AMA 3435G SERİSİ VAR ÖN PERKINS ARKA İSE SAME MF NEZAMAN Bİ MOTOR ÜRETSE HİÇ KENDİNE ÖZEL YAPMIYORKİİ YOKSA 6400 SERİSEDEMİ,ÖN PErkıns arka SAME Mİ BİLGİNİZ VARMII 3435G SADECE MOTOR PERKINS PARCALARI FELAN HEP SAME RADYOTORDE BILE SAME İLE AYNI KULLANIYOR ANTİFİRİZİ FELAN AKROS YAZIYO
(AYRICA 6400 SERİSİ ÖN FARLARI İŞBORALAR VARDI TA ESKİ MODEL ONLARIN FARINDAN YOKSA UCUZ DİYE O FARLARIMI TAKTILAR NEEEE?)
claas link=topic=13639.msg131580#msg131580 date=1231514811' Alıntı:duşu asaleti yeter
buda benim mf 6470 ilaç atarken
http://img58.imageshack.us/img58/grnt014rl0.jpg/1/w1280.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img218.imageshack.us/img218/7076/grnt024np8.jpg
Arkadaşım biz bu sitede kavga etmeme konusunda her gün uyarıyoruz son olarak seni uyarıyorum ya bu sitede ADAM AKILLI PAYLAŞIM YAP YADA HİÇ BİR KİMSEYLE POLEMİĞE GİRME NASIL Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YASALARI KURALLARI VARSA VE SEN BUNA SEVE SEVE! UYUYORSAN UYMAZSANDA UYDURULUYORSAN BURASI DA TRAKKULUP BURANIN DA KURALLARI VAR YA UYARSIN YA GİDERSİN SON SÖZÜM BUDUR!emre_ck link=topic=13639.msg131810#msg131810 date=1231529034' Alıntı:bana öyle bir marka deseydiniz ki parçaları bulunmuyor diye inanırdım.artık herkes alışkanlık yapmış fendt in parçası bulunmuyor yada claasın yada jd eğer benim elimde bir tlf bir net var ise bu parçalar bana o kadar uzak değil sanırım bir tık kadar ben motorumun perkins motor diye beyenmemezlik etmiyorum ingiliz malı sanuçta same var diyorsun arkda italyan malı dimi şu ana kadar ben traktör ile bir olumsuzluk yaşamadım. fransız montaj aynı zamandada galiba siz new holland bayisisiniz bana damgalı bir tane nh söylermisiniz . önüde nh arkasıda servis ağınız güzel diyordunuz sıkıntı olmaz diyorsunuz arkadaşım benim 2000 yılımdaki arızamı neden yapamadınız ayrıca bu traktöründe böyle olduğunu düşünmüyorum,
kardeşim demissinki 2000 yılındakı arzanı giderememmiş önçelikle ben kayseriden emre sen nerelısın bılmıyom 2000 yılında kullandıgın motor nedir ve hangi servis yaptı bana bunları söleye
bılımrısn
ön ıveco şanzuman ve defransıye ttf
AYRICA MFCİLERE TAKILMAYI SEVIYOM KARDEŞİM VARMI ÖTESİ SİZE SATAŞMAYINCA DURAMIYOM NE KADAR SİNİRLENİYONUZ ÖLE HAFİF Bİ LAF SOLUYOM SİNİR KÜPÜ OLUYONUZZZ