sn. Akif bey neden çekişmeyi bekliyosunuz? siz erkuntu erkunt yapan bayilerin başında yer alırsınız sizce bir traktör çekince tüm sorunlar bitmektemi oysaki çiftçinin hiç bir kazancı yok traktörü çekince ... eğer illaki traktör kıyaslamaksa maksadınız buyrun burdan hodri meydan yolda tarlada yakıt testi rampada güç testi her şeye varız ama arka arkaya takma işine gelince biz o işe gelemeyiz çünkü malımız bize lazım kullanıp atmaya makina almayız biz saygılarAkif Göktas link=topic=56086.msg604219#msg604219 date=1338995271' Alıntı:bu iki makinenin rövanşını merakla bekliyoruz...
Güzel kardesim birşeyler yazmışsın ama ben pek anlayamadım ne demek istediğini. Ben sana meydan falan mı okudum acaba seni çekerim söyle yaparım falan mı dedim de yakıt testi vs. şeylerden baysediyorsun? Seninde dediğin gibi bu çekişmelerin hiçbiri traktörün gerçek güçünü belli etmez haklısın, ancak bunun yapılmasındaki genel amaç eğlencedir.. Yoksa burda bahsi geçen traktör bir dünya markası ve oldukçada ağır bir makine. Ama erkunt iyi dayanmış hatta zincir kopmasa belki götürecekti. Yine dediğin gib kimse kullanıp atmaya traktör almaz. Sen traktörünü güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..mustafagursacli link=topic=56086.msg604233#msg604233 date=1338999263' Alıntı:sn. Akif bey neden çekişmeyi bekliyosunuz? siz erkuntu erkunt yapan bayilerin başında yer alırsınız sizce bir traktör çekince tüm sorunlar bitmektemi oysaki çiftçinin hiç bir kazancı yok traktörü çekince ... eğer illaki traktör kıyaslamaksa maksadınız buyrun burdan hodri meydan yolda tarlada yakıt testi rampada güç testi her şeye varız ama arka arkaya takma işine gelince biz o işe gelemeyiz çünkü malımız bize lazım kullanıp atmaya makina almayız biz saygılar
lafım kısmen sizinle alakalı traktör çekiştirmeyi seviyor erkunt bayileri bunun gereksiz olduğunu sizde söylediniz daha diyecek bir şey yok ... 65-80 binlik makinalar ile rızık temin ediliyor bununla eğlence olmaz yapan için de sözüm yokAkif Göktas link=topic=56086.msg604536#msg604536 date=1339075934' Alıntı:Güzel kardesim birşeyler yazmışsın ama ben pek anlayamadım ne demek istediğini. Ben sana meydan falan mı okudum acaba seni çekerim söyle yaparım falan mı dedim de yakıt testi vs. şeylerden baysediyorsun? Seninde dediğin gibi bu çekişmelerin hiçbiri traktörün gerçek güçünü belli etmez haklısın, ancak bunun yapılmasındaki genel amaç eğlencedir.. Yoksa burda bahsi geçen traktör bir dünya markası ve oldukçada ağır bir makine. Ama erkunt iyi dayanmış hatta zincir kopmasa belki götürecekti. Yine dediğin gib kimse kullanıp atmaya traktör almaz. Sen traktörünü güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..
arada bir olacak böyle tabi bazıları idda için oluyor zararlarını görüyoruzHebun021 link=topic=56086.msg604609#msg604609 date=1339089022' Alıntı:Ciftcide para cok mazot ucuz ne yapsin can sikintilarinda ha bire tiraktor cektirirler ha bire yeni traktor alirlar lafa gelincede ciftcilikte para yok olduk bittik derler ... Bu yorumu bi ciftci gozuyle diyilde genel bakis yaparak yaptim ...
mustafagursacli link=topic=56086.msg604578#msg604578 date=1339085138' Alıntı:lafım kısmen sizinle alakalı traktör çekiştirmeyi seviyor erkunt bayileri bunun gereksiz olduğunu sizde söylediniz daha diyecek bir şey yok ... 65-80 binlik makinalar ile rızık temin ediliyor bununla eğlence olmaz yapan için de sözüm yok
radial lastikli traktör alırsın ekstra ağırlık istersin ektradan o işin olduğunda ufak bir modifiye ile işiniz çzöülürwood link=topic=56086.msg604905#msg604905 date=1339168161' Alıntı:Herkez için aynı şey geçerli degil sn.Mustafa bey.benim işimde traktörün asılgan olması lazım çünkü biz pancar sezonu gelirimizi tarlada kalan kamyonları çıkartmakla kazanıyoruz yani anlayacagın banada çekişmede iyi olan traktör lazım.çifti zaten iyi kötü her traktör sürüyor.