Size ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Senin gene iyi de Ender'in kötü.Ender le biz ne yapalım? Ölelim mi
Size ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Senin gene iyi de Ender'in kötü.Ender le biz ne yapalım? Ölelim mi
Tesekkür ederimMaşallah çok heybetli duruyor.güle güle kullan.
Tesekkür ederimFendt ayarı traktör almışsın güle güle kullanın.
Ne bileyim hiç duymamıştım bi kleber olsa daha iyi olurdu gibi geliyorHayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Firestone lastikleri neden beğenmiyorsunuz. Kauçuğu yumuşak çatlama kolay kolay yapmaz. Lassa petlas mitas almaktan iyidir.
Niyet farklıydı ama kısmet bunaymışHayırlısı olsun güle güle kullanın donanım her zaman iyidir.almışken oylesinin denk gelmesi güzel isabet olmuş.kazasız belasız kullanın
Zamın gelmediği yok ki devletin elinde ki en büyük silah kdv,ötv ve trafik cezasıHayirli olsun lastik demisken ithal lastiklere %22 kdv zammi geldi artik ceyrek milyon verip aldigimiz makinalarada yerli lastik kullanmak zorunda birakiliyoruz artik hangi lastik uretici firmayi korumaya aldilar veya birine kayyum atama safhasina geldilerse yakinda anlasilir
hayırlı olsun
Konuyu dağıtmak istemiyorum, bayiler gereksiz zam yapmasın diye söylemek istiyorum. %22 zam avrupa birligi sinirlarinda uretilen lastikleri kapsamiyor.Hayirli olsun lastik demisken ithal lastiklere %22 kdv zammi geldi artik ceyrek milyon verip aldigimiz makinalarada yerli lastik kullanmak zorunda birakiliyoruz artik hangi lastik uretici firmayi korumaya aldilar veya birine kayyum atama safhasina geldilerse yakinda anlasilir
Su an güncel 6110m e 80000 euro dedi 115R 90000den asago degildirHayırlı olsun Fatih, ben sıfır aldın sanmıştım, daha erkunttun yağ hortumlarıda yeni değiştiydi Geçen sene ankara fuarında 125R 100.000 euro du, 115R sıfırı ne kadarki.
O parasını sadece güç için değil ivt şanzıman,ön tls,sessiz kabin gibi özelliklerine aliyor amaç sadece güç olsa erkuntun gücü baya tatmin ediciydi zatenHayırlı olsun çok Güzel traktör kac hp bu traktör adet 100 lük 3 erkunt parası imıs Gücü nasıldır ki
TesekkürlerAllah hayırlı etsin güzel makine
Evet yurttaslardan aldikHayırlı olsun yurttaslar danmi aldiniz
Abi claas 450 ye niyetlendik 24×24 cıs modeliydi sıfır sonra 6430 premium+tls haberi geldi dedik onu alalım temizse biz gittigimizde biri pazarliga oturmuş o da ona nasip oldu hic aklimizda olmayan 6115R ye bi anda pazarlik başladı babamda olacak madem en iyisi olsun dedi aldık halen şoktayım[emoji2]Hayırlı olsun Fatih güle güle kullan.Hem r serisi hem ivt şanzıman çok güzel seçim olmuş.Yorumlarından birinde niyet farklıydı ama bu oldu demişsin niyette ne vardı merak ettim
Amin Allah cümlemize nasip etsinHayırlı uğurlu olsun fatih abi gerçekden özellikleri ve dış görünümü ile harika motor almışsın allah kaza bela vermesin inşallah.
Benim emektar talha koymuşlar nete[emoji6]http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...0-luks-traktorumuz-satiliktir-343826485/detay
Fatih abi senin motor değil mi bu?
Maşallah Abi birde cold start yapsaydın da dozerin sesini duysaydikTraktör ic görünumunden fotograf istemişti arkadaşlar bugün çekeyim dedim