60-66 dt

Ynt: 60-66 dt

Kabin çok güzel. Traktör geldiği gibi durmamış, arka ağırlıklar sökülmüş, ön tekerleklerin iz genişliği arttırılmış, yolcu koltuğu yapılmış. Ah bir de arka çamurluklar da olsa... kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Ynt: 60-66 dt

traktörün arka iyah parçaları ben kendim çıkarttım.ekipman takarken daha rahat araya giriliyor.fotolardaki fendt 103 turbomatik 1976 modellerinden.mükemmel bi traktör.60-66 dan az yakıyor.21 li aysan çeker.traktörün tek sıkıntısı.arkadaki jantları değişecek. ve arkaya 200 kg ağırlık takılacak.birde hidrolik direksiyon taktınmı... bunu kimse tutamaz:))))))))))

Cevap: Ynt: 60-66 dt

Hemşom , fotoları tek tek mesajlara atmak yerine tek mesajın içine ekleyebilirsin , 60-66 konusu ile alakasız fotolarda olmuş.

Ufuk hemşom o zamanlar biraz acemilik varmış ortaya karışık yapmışım ama harbiden iyi makinaydı 60-66 dt eskileri yad edelim dedim. hortladı ama kusura bakmayın :)

Cevap: Ynt: 60-66 dt

Ufuk hemşom o zamanlar biraz acemilik varmış ortaya karışık yapmışım ama harbiden iyi makinaydı 60-66 dt eskileri yad edelim dedim. hortladı ama kusura bakmayın :)
60-66 tarim sektöründe iz bırakan efsanelerden biri oldu. Nerde simdiki traktörlerde onlardaki saglamlik ve kalite