toplam ağırlık 12 tonvay be o sarı romork 12 ton alıyomu abi nasıl çıkarıyor o romorkları canavarlar
kolay gelsin abi ısler daha bıtmedim, be yaw
sağol 1 ay a kadar biterkolay gelsin usta bitmedimi daha bu havuç işi
sağolramazan bey kolay gelsin..bereketli olsun..
sağol bu karda kışta hakkını verecek diye aldık zatenkolay gelsin abi çoğu çifti kışın yatarken abi sen maşallah durmuyorsun kocaoğlanlar hakkını veriyorlar
Paylaşım için teşekkürler
sağolun arkadaşlarKolay gelsin herzamankı gibi havuç işinin zorluğunu gösteren kareler,Rabbim kolaylık versin abi,paylaşım için teşekkürler.
sağol koca tm 6 ton yük 12 ton 2 katı o çamurda çekememesi normal diğer ufak olan römorkları çekiyor büyükleri çekemezvay be koca tm 120 tek başına çıkaramıyo. zor iş . kolay gelsin.
videoda tm 120 ye fazla gaz vermiyorum zemin düzgün olmadığı için yoksa üzerindeki havuçlar dökülürdüGüzel paylaşım Ramazan abi.TM 120 ' nin ses fena...
gerçekten çok zor bir iş allah kolaylık versin...
sağolun arkadaşlarKolay gelsin ramazan abi
havuç işi genelde böyle yağmur çamur olmasa para etmiyor böylede olması gerekiyor havuç yerine ekin pancar ekeriz mısır veya lahanada ekilirkardeş ben aksaraylıyım komşuyuz biz havuç ekmiyoruz havucun işi her yıl böyle sıkıntılımı oluyor bu mahsulden sonra yerine hangi mahsul ekiyorsunuz çünkü toprak baya yıpranıyor