sağol erkan bende fazla yapıyorum paylaşım havuç hakkında bıktırdım galibaGüzel paylaşım Ramazan abi. Alıştık artık bu görüntülere yabancılık çekmiyoruz
sağol evet yeni bugün çekildi fotolar ve videoallah yardımcınız olsun bu havuç işi zor iş galiba bu fotolar yenimi bu zamana kalıyomu havuç işi
videoda görüldüğü gibi ikisi çekti son resimdeki kırmızı olan römorku tm kendi çıkardırömork baya gömülmüş abi senin koca olan zorlanmadan çekmiştir ama eline emeğine sağlık
sağol cihan çamurlukların ayar vidası var ordan yukarı doğru oynamışkolay gelsin abi çamurluklar bile kırılmış ne dayanır çamura
sağol bu tarlaya mart da önce dipkazan çekeriz sonra süreriz kopra rotatil derken hazırlanır yaptıkları işe göre yakıtları iyiRamazan abi merak edıyom bu tarlayı tekrar nası surup duzeltıyorsunuz valla cok zor is koca oglanlar yakdını hak ediyo
güzel resimler.bundan sonra havuç yerken havuca karşı daha saygılı olacam.
ekipe maşallah
sağol nail abi havucun ne yapacağı belli olmuyor 4 5 önce tonu 700 800 liraya çıktı şimdi de piyasa çekmiyor diyorlar lar nasıl iş anlamadık bu havada çekmiyor birde havalar soğuk olduğu için pazar olayı az oluyor galiba ondanKolay gelsin Ramazan, havuçların donmamasına sevindim. En azından biraz para ediyor bari.
sağol çiftcilikte en zahmetli işler arasında birinci gelir galibakolay gelsin havuç işinin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum Allah yardımcınız olsun
aynen seyit havuç tarlasını hazılamayan bilemez baya zahmet isteyen bir iş yinede istediğin gibi olmazsizi gördüm abi yoldan gectim havuc yerlerini tekrar sürmek hazırlamak ekime hazır hale getirmek anlatılmaz yaşanır ben bu yıl 2 kere hidrolik pompasını bozdum 2009 model motorun balatasını bitirdim
sağol çağrı fazla paylaşımdan bıkkınlık veriyorum galiba bende farkındayımArtık biz de alıştık bu görüntülere,trakkulupten önce gösterseler anlam veremezdim heralde eline sağlık abi bereketli olsun
iyi öyle olsunyok abi ne bıkkınlığı bence gayet güzel oluyor
sağol ömerFIAT GROUP COMPANY
NH ' ler yine iş basında
tm ye helal olsn son fotoda arabayı tekerlekler yerine sase üzerinde sürüyerek götürmüş
paylaşım için teşekkürler ramazan abi
sağolkolay gelsin abi havuç işi zor çamurda
aynen abi oturmus ;Dramazanpullu link=topic=51971.msg529949#msg529949 date=1328564218' Alıntı:sağol ömer
tm tek başına götürmedi videoda görüldüğü gibi ikisi beraber götürdü öndeki römok izde olduğu için L 95 yola çekti
sonra tm 120 tek izden çekemedi yine L 95 le beraber çektik römork oturmuş yani ;D