UÖZKAN.77 link=topic=72948.msg848896#msg848896 date=1392674106' Alıntı:Yılmaz.. 300 saatte İLK batışımız adlı.. tek olduğumdan videosuz.. foto çektiğim yerdeki durumu paylaşmıştım..
Yağmur bi yandan, yalnızım bi yandan, 14-15 tonluk yükle römork dingile kadar oturmuş biyandan/ 34 jant motor nerdeyse yarısına kadar dolgu toprağa oturmuş bi yandan.. römork yanladı devrilecek bi yandan..
Çıktım römorka kaldırım taşlarını parkeleri yana yatan taraftan aşağı 3-5 ton attım atamadım.. ilerde şantiyeden eli cebinde yağmurdan korunaklı bi yerde duran bi akıllı.. 'boşuna uğraşıyon bu römorku tümden boşaltsan burdan gene çıkmaz' dedi..
Ama kalan yükle çıktı.. sadece 'iyiki varsın Zetor' dedim
Yalan yok arka kolları denemedim, pulluğu denemedim.. ama ordan öyle çıkan motora iş dayanmaz derim..
http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-405/zetor-proxima-90-(kizil-manda)/87/
bu gidişle hepimiz zetor alacaz ve bu sitenin adı önümüzdeki yıl zetorkulüp olarak değişirÇeLişki_37 link=topic=72948.msg848907#msg848907 date=1392674748' Alıntı:Abi sen zetoru biraz daha araştır incele neler göreceksin neler 62 Bg hali hazırda 4250 kg bunun hesabını da bana UÖZKAN.77 'Umut' abi yapıverdi sağolsun, akdeniztraktör.com da tüm modellerde standar 6 ton yazıyor ama proxima 70 de 4.250 kg dur, bu traktör de aynı olmalı ağırlığı.
Zetorda önceleri ön ağırlık eksikliğini farkettim sonra anladım ki zaten traktörde ön kısma çok yük bindirmemişler avrupalı çoğu çiftçi traktörüne ön kepçe vs. takdırdığı için, bu sayede önleri bastırıyorlar yere ön zaten sağlam yaptıkları ön dingile hiç zarar gelmiyor, Üstelik bg gücü yüksek modellerinde arka teker ön tekere göre çok büyük traktör arkaya çok iyi basıyor tekerlerde büyük olunca ne çamurda kalıyor ne patinaj yapıyor.