2017 model 5430 arka piston çıkışı 4 ve 6 çıkışlılar arasında ne fark var ve 6 çıkış 5430 da olurmu ???
Dolusu boşu nasıl bileceğiz ben 6 çıkışlı dedim 4 çıkışlı geldi
Dolusu boşu nasıl bileceğiz ben 6 çıkışlı dedim 4 çıkışlı geldi
Hayırlı olsun Ali bi karısıklık mı olmuş ozaman olcay la konuş takarlar anlaşma 6 çıkıssa adamlar düzgün esnaf
Konuştuk olcay ile traktörü değiştirecek begedigimizi gönderecek yanlislik olmuş
Olay çözülmüş adamlar ii adam tekrar hayırlı olsun geçen cumartesimi geldi trktör
8 çıkışlı bile yapıyorlar bizde yeni aldık sayılır 5450 aldık sadece bizim seçtiğimiz 8 çıkışlıydı onu aldık
Zaten sıkıntı olmadı kardeşim sadece biraz telaş yaptık sonuçta baya para verdik[emoji2] ve adamlar iyi biliyorum olcay da ısmail abide cuma günü geldi ..sen nerdensin tanisalim
Evet 6 çıkışlı aldım bende kabin içi buzdolabı ,çift tepe lambası, çamurluk uzatması,ön ağırlık 10 adet (normalde 8 ağırlık) son olarakta michelın lastik 38 jant ve arka lastik 4 adet ağırlık olarak aldım 10 gün önce traktörü2017 model 5430 arka piston çıkışı 4 ve 6 çıkışlılar arasında ne fark var ve 6 çıkış 5430 da olurmu ???
ali osman kuyucu agachisar bendeAlpu merkezdenim kardesim Kamuran Uztürk
ali osman kuyucu agachisar bende
Memnun oldum kardes vay anasına dipdibe çıktık
2017 model 5430 arka piston çıkışı 4 ve 6 çıkışlılar arasında ne fark var ve 6 çıkış 5430 da olurmu ???
Neresinden sin eskişehirinOlur 5430 lar 2 paket biri tam dolu biri bazı şeyleri eksik arada fiyat farkı oluyor opsiyonel parçalar da diyebiliriz
Neresinden sin eskişehirin