54 C'LERİN ACI FERYADI :))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 54 C'LERİN ACI FERYADI :))))))))

Şerefli1 İn Erkunt hakkında yazıları...

19 Temmuz 2013, 23:25:50

bizim servette öyle yağ kaçırmayan hiç bir yeri kalmadı kabinin altında bir yer kalmamıştı ki orası yağ kaçırmasın neyse yaptırdık ama ben aynı yerleri 2012 yılında da yaptırmıştım noo-*-s

26 Temmuz 2013, 18:41:50

ben erkunta 7 bin masraf ettim ama istediğimi bulamadım...
intercol ve lda ile beygiri arttıaram dedim ama yine yokuşu boş kafa ile 4 h ile çıkamıyor yükle siz düşünün intercolsüzde aynıydı zaten

25 Temmuz 2013, 14:39:23

abi inanki bir traktör 7 sinde neyse 70 indede öyle mesala bizim erkunt 7 8 ton yükle hafif bi rampalı yolda hafif dediğim görseniz bu ra rampamı dersiniz orada bile 3 l ile gidemiyor eee pulluktada bir kubota gibi yada zetor gibi imkanı yok gitsin....
kubotların 5 6 ton yükle bile çok dik rampalaraa hızlı tırmandığını herkes biliyor....yani zetor pullukda tarla dayanmaz bence

29 Temmuz 2013, 20:38:26

abi tümosanda da erkunt kanı var da tümosan çok zaman erkuntu pullukda madara etmiştir ;D ;D ;D ;D

28 Temmuz 2013, 02:50:22

evet doğru söylüyor hele yük ile hiç imkanı yok çıkamaz ...
hem haddinden fazla ağır hemde kullandığı perkins motor serinin en az torkuna sahip....
gerçi perkinsde torku yüksek motor yok hp sine göre..
bizim 80 lik sadece kafa ile bile 4 h ile rampayı çıkamıyor 4l de ancak çıkıyor oda sona doğru kesiliyor hem birde normal motorlara göre baya hızlı olduğu için çıkamıyor

27 Temmuz 2013, 22:19:43

tümosana pulluk ve rampada kimse laf atamaz...
erkuntu az madara etmedi : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' ( : ' (

bana erkuntu saatıran tümosanla zetor oldu yoksa erkunta lafa atanın evine muhtarıda alır baskına giderdim eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

BUNLAR SENIN ERKUNT HAKKINDA YAPTIGIN YORUMLAR ABİ HELE ŞU SON LAFIN noo-*-s noo-*-s ;D zuha-*-s ;D

tumosannn link=topic=67853.msg771091#msg771091 date=1378375159' Alıntı:
Şerefli1 İn Erkunt hakkında yazıları...

19 Temmuz 2013, 23:25:50

bizim servette öyle yağ kaçırmayan hiç bir yeri kalmadı kabinin altında bir yer kalmamıştı ki orası yağ kaçırmasın neyse yaptırdık ama ben aynı yerleri 2012 yılında da yaptırmıştım noo-*-s

26 Temmuz 2013, 18:41:50

ben erkunta 7 bin masraf ettim ama istediğimi bulamadım...
intercol ve lda ile beygiri arttıaram dedim ama yine yokuşu boş kafa ile 4 h ile çıkamıyor yükle siz düşünün intercolsüzde aynıydı zaten

25 Temmuz 2013, 14:39:23

abi inanki bir traktör 7 sinde neyse 70 indede öyle mesala bizim erkunt 7 8 ton yükle hafif bi rampalı yolda hafif dediğim görseniz bu ra rampamı dersiniz orada bile 3 l ile gidemiyor eee pulluktada bir kubota gibi yada zetor gibi imkanı yok gitsin....
kubotların 5 6 ton yükle bile çok dik rampalaraa hızlı tırmandığını herkes biliyor....yani zetor pullukda tarla dayanmaz bence

29 Temmuz 2013, 20:38:26

abi tümosanda da erkunt kanı var da tümosan çok zaman erkuntu pullukda madara etmiştir ;D ;D ;D ;D

28 Temmuz 2013, 02:50:22

evet doğru söylüyor hele yük ile hiç imkanı yok çıkamaz ...
hem haddinden fazla ağır hemde kullandığı perkins motor serinin en az torkuna sahip....
gerçi perkinsde torku yüksek motor yok hp sine göre..
bizim 80 lik sadece kafa ile bile 4 h ile rampayı çıkamıyor 4l de ancak çıkıyor oda sona doğru kesiliyor hem birde normal motorlara göre baya hızlı olduğu için çıkamıyor

27 Temmuz 2013, 22:19:43

bana erkuntu saatıran tümosanla zetor oldu yoksa erkunta lafa atanın evine muhtarıda alır baskına giderdim eskiden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

BUNLAR SENIN ERKUNT HAKKINDA YAPTIGIN YORUMLAR ABİ HELE ŞU SON LAFIN noo-*-s noo-*-s ;D zuha-*-s ;D
şimdi bununla 54 c leri madara olmakdan kurtarmanın ne alakası var nasıl bir bağlantı kuryon.... ben şimdi erkunt onları yapmadımı dedim yada tümosan la ilgili bi videomıu paylaştıım... gözün bakıyo slk-*-s

muzaffer abi sen tümosann nickli arkadaşa laf anlatamazsın anlamaz kendi bildiğini okur ben bu sene tümosan ve erkuntla saman yaptım tümosanın içinde tavuk gibi pişerken erkuntta keyifle saman yapıyoduk hem çok rahat hemde klima olduğu için insana keyif veriyo varsın bizim traktörlerimiz çekmesin ki öyle bişey yok erkunt çok çekiyo konforu yeter onun gerisi hikaye günde yapmam 15 araba saman da yaparım 14 araba hem rahat olurum hem konforum yerinde olur hem yakıtım az gider tümocanla da 1 römorku 20 dk ya dolduruyoduk erkuntlada artık gerisini sen düşün ona göre arkadaşa cevap ver :)

54c ciler mümkünse bundan sonra sokulmayın zuha-*-s zuha-*-s :D :D Bu videoları gördüm ya dahada düştü gözümden. Motor kendini çıkaramıyor yav varmı böyle bişey :D :D Kral olcaktı burdada çıkartamycaktı he kopartır o römorku. Römorkun arkasına boş 54c yide takın :D :D ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D

Tümosancı arkadaş sen bu geri kafalılıkla devam et güzel yoldasın sakın şaşma. Asıl siz 54c yi 265 ten üstün tuttunuzya size pes.. Çekişmeyle motor büyüklüğü güçlülüüğü tespit edilseydi ohoooooo. Dün arkadaşın dediği gibi enterler herkeste olurdu.. 54c nin rezilliklerini ört pas edebilmek için erkunta mağna buluyorsun. Kabullen artık slk-*-s uyy-*s

delihan link=topic=67853.msg771099#msg771099 date=1378378121' Alıntı:
muzaffer abi sen tümosann nickli arkadaşa laf anlatamazsın anlamaz kendi bildiğini okur ben bu sene tümosan ve erkuntla saman yaptım tümosanın içinde tavuk gibi pişerken erkuntta keyifle saman yapıyoduk hem çok rahat hemde klima olduğu için insana keyif veriyo varsın bizim traktörlerimiz çekmesin ki öyle bişey yok erkunt çok çekiyo konforu yeter onun gerisi hikaye günde yapmam 15 araba saman da yaparım 14 araba hem rahat olurum hem konforum yerinde olur hem yakıtım az gider tümocanla da 1 römorku 20 dk ya dolduruyoduk erkuntlada artık gerisini sen düşün ona göre arkadaşa cevap ver :)

adam 54 c yi kullanan adama neler söyledi neler ey 54c şöförleri madem kullanmayı bilmiyonuz niye başına geçiyonuz...
birde köylüme yobaz dedi adam duysa düz geçer ;D...
bana diyorki al tümosan arkana yaslan filan yani tümosanlar arıza yapmıyormuş o arıza yapanlar uzaydan gelen tümocanlarmış zuha-*-s zuha-*-s
kalsın tümocanla sanla işimiz olmaz ortadan bölünecek yokuş aşağı durmayacak sonra tumosan bu ne zaman bölünecek kim bilir.... sonra atkada 5 6 ton yükde kendimizde telef olacaaz... a tümosan rezil ol..

MasseyFerguson 265 link=topic=67853.msg771102#msg771102 date=1378378899' Alıntı:
54c ciler mümkünse bundan sonra sokulmayın zuha-*-s zuha-*-s :D :D Bu videoları gördüm ya dahada düştü gözümden. Motor kendini çıkaramıyor yav varmı böyle bişey :D :D Kral olcaktı burdada çıkartamycaktı he kopartır o römorku. Römorkun arkasına boş 54c yide takın :D :D ;D zuha-*-s zuha-*-s ;D

Tümosancı arkadaş sen bu geri kafalılıkla devam et güzel yoldasın sakın şaşma. Asıl siz 54c yi 265 ten üstün tuttunuzya size pes.. Çekişmeyle motor büyüklüğü güçlülüüğü tespit edilseydi ohoooooo. Dün arkadaşın dediği gibi enterler herkeste olurdu.. 54c nin rezilliklerini ört pas edebilmek için erkunta mağna buluyorsun. Kabullen artık slk-*-s uyy-*s

bişe bulamıyo erkuntun arızaları hakkında söylediğim yorumları yazıyo... ;D
o bilmiyormu kasap sevdiği deriyi yerden yerw vurur... biz öyle sert eleştiriler yaptık erkunt uzaya çıktı en konforlu yerliyi ütiretiyor siz ne yaptınız eleştirmediniz mühendisiniz tümocanı çizip tasarlarken KÖR OLDU zuha-*-s zuha-*-s

MasseyFerguson 265 link=topic=67853.msg771102#msg771102 date=1378378899' Alıntı:

Sen ne dediğinin farkındamısın 54c ciler sokulmasın falan... Sen kim oluyorsun da dışlıyorsun... slk-*-s Burası senin köydeki mekanın değil burada herkes eşit... KONUŞTUKLARINA DİKKAT ET...

bilal tıraşçı link=topic=67853.msg771113#msg771113 date=1378381824' Alıntı:
Sen ne dediğinin farkındamısın 54c ciler sokulmasın falan... Sen kim oluyorsun da dışlıyorsun... slk-*-s Burası senin köydeki mekanın değil burada herkes eşit... KONUŞTUKLARINA DİKKAT ET...

bilal kardeş o söz sana değil.... burada iki tane üyecik var lafımız sözümüz onlara siz üzerinize alınmayın lütfen :)
arkadaşda onlara istinaden söylemiştir Çünki saygızıslıkda ayyuka çıktılar artık yetti yetwrde büyüklerine karşı konuşmasını öğrenene kadar böyle yoksa dışalnacaklar

54 c ler hiç gitmiyor yaw o ne öyle ama 265 te olsa yinede fazla iyi çikmaz ama buradan pati ile çikardi neden dersen MF nin biraz arka hafif kaliyo 4 tekerli tekne zorluyo altida yumuşak olursa Ben MF ile 4 tekerli römorlarla çok pati yaptiriyordum

şerefli1 link=topic=67853.msg771114#msg771114 date=1378382415' Alıntı:
bilal kardeş o söz sana değil.... burada iki tane üyecik var lafımız sözümüz onlara siz üzerinize alınmayın lütfen :)
arkadaşda onlara istinaden söylemiştir Çünki saygızıslıkda ayyuka çıktılar artık yetti yetwrde büyüklerine karşı konuşmasını öğrenene kadar böyle yoksa dışalnacaklar
Hayır abicim şöyle bişi var o o lafı 54c ciler derken bu konu altındakilerden bahsetmedi... Başka konularda da 54C ile ilgili konuşanlara söyledi bu..

Kral olcaktı burdada çıkartamycaktı he kopartır o römorku. Römorkun arkasına boş 54c yide takın :

üzgünüm ama senin MF ninde videosunu izledim. kullana kullana kollardaki çeki demiri ortadan bel vermiş. çeki demiri olmasa veya bayır biraz virajlı olsa MF ninde işi baya bir zordu o yükte hemde toprak yol ne kadar da olsa sert zemin denebilir.üzgünüm ama senin işinde ankaradan bozuk diye tabir vardır.Her makinadan daha güzeli her zaman vardır.

şerefli1 link=topic=67853.msg771095#msg771095 date=1378376245' Alıntı:
şimdi bununla 54 c leri madara olmakdan kurtarmanın ne alakası var nasıl bir bağlantı kuryon.... ben şimdi erkunt onları yapmadımı dedim yada tümosan la ilgili bi videomıu paylaştıım... gözün bakıyo slk-*-s
Çok alakası var gecmıste yazdıklarını unutup bırden havalara ucuyorsun afrn-*s
delihan link=topic=67853.msg771099#msg771099 date=1378378121' Alıntı:
delihan nıklı uye bana laf anlatmasına gerek yok cunku herkesın gozu var elı var bılmem anlatabıldım mı tumosan la veya erkunt la saman yapmana da kımse bır sey demedı tumosanın eskı model olabılır ama sen erkuntu yenı aldın erkunttakı konforu o yuzden tumosanda bekleme tumosanın yenı modellerıde artık eskısı gıbı değil konfor ısıne gelınce tarla tıplerındekı konfor benı ılgılendırmez beni bahce tıpı bahce tıplerıde gayet konforlu , yazmıssın demıssın kı tumosan la 20 dk da saman romorku dolduruyorduk burdakı herkes tumosanın kuyruk mılı kuvvetını gayet ıyı bılır eger tumosan la sen 20 dk ya dolduyorsan erkuntla 30 dk ya doldurursun afrn-*s
--aha bak bir erkuntcunun yazısını kopyalayayım sana--
Serefli1 <<<<

bu arada gerı kafalı dıyıp hakaret etme kotu soz sahıbıne aittir o videodakı sofor hatalarını yazdım da daha kac kez yazmalıyım bılmıyorum anlamayana anlatmak zor, çekişme demişsiniz arkası hafıf olan motor daha fazla kaacırır toprakta camurda cunku arkası hafıftır topraga basmaz masseylerınde arkası hafıf, cekısmeyle bunu ıspatlıyabılırsınız sımdı sıze soruyorum mf nın arkası hafıf dıorsunuz fıatın kı agır agır olan mı toprakta az kacırır hafıf olan mı tabıkı hafıf olan mf fıatı yukde gecer ama toprakta camurda gecemez sadece asfaltta gecer bılmem anlatabıldım mı
şerefli1 link=topic=67853.msg771108#msg771108 date=1378380150' Alıntı:
bişe bulamıyo erkuntun arızaları hakkında söylediğim yorumları yazıyo... ;D
o bilmiyormu kasap sevdiği deriyi yerden yerw vurur... biz öyle sert eleştiriler yaptık erkunt uzaya çıktı en konforlu yerliyi ütiretiyor siz ne yaptınız eleştirmediniz mühendisiniz tümocanı çizip tasarlarken KÖR OLDU zuha-*-s zuha-*-s
onları ben yazmadım onları KENDIN yazdın ben sadece ifşa ettım ;D
td 100d link=topic=67853.msg771115#msg771115 date=1378382726' Alıntı:
54 c ler hiç gitmiyor yaw o ne öyle ama 265 te olsa yinede fazla iyi çikmaz ama buradan pati ile çikardi neden dersen MF nin biraz arka hafif kaliyo 4 tekerli tekne zorluyo altida yumuşak olursa Ben MF ile 4 tekerli römorlarla çok pati yaptiriyordum
orda mf olsaydıda bır sey yapamaz dı kardesım cunku mf nın arkası fıattan daha hafif ;D
FEHİM link=topic=67853.msg771130#msg771130 date=1378384433' Alıntı:
Kral olcaktı burdada çıkartamycaktı he kopartır o römorku. Römorkun arkasına boş 54c yide takın :

üzgünüm ama senin MF ninde videosunu izledim. kullana kullana kollardaki çeki demiri ortadan bel vermiş. çeki demiri olmasa veya bayır biraz virajlı olsa MF ninde işi baya bir zordu o yükte hemde toprak yol ne kadar da olsa sert zemin denebilir.üzgünüm ama senin işinde ankaradan bozuk diye tabir vardır.Her makinadan daha güzeli her zaman vardır.
yavas koparsın yavas ceksın fazla abartmayın mf nın arkası fıattan daha hafıf mf sabahtan aksama kadar orda cırpınır dururdu ;D 54 clerın cıkamamasının sebebı sadece soforlerının acemı olması o bayırdan 2 romorkla cıkartırım o 54 c yı herkes de ole bakar trene bakar gıbı :)

Abiler konu biraz gerilmiş biraz sakin olun bence 54-c kötü motor değil ha ama bazılarına göre o kötüdür bazılarına göre başkası bizde de var 54-c sonradan turbolu biz gayet memnunuz 640 da var ondan iyi çeker neyde olursa olsun bu videoda da eğer pehlivan yapsa çıkardı bence :) :)

MuRaT cAn link=topic=67853.msg771164#msg771164 date=1378395845' Alıntı:
Abiler konu biraz gerilmiş biraz sakin olun bence 54-c kötü motor değil ha ama bazılarına göre o kötüdür bazılarına göre başkası bizde de var 54-c sonradan turbolu biz gayet memnunuz 640 da var ondan iyi çeker neyde olursa olsun bu videoda da eğer pehlivan yapsa çıkardı bence :) :)
kardesım sahıplerının hıc bırınden ben suana kadar kullanıpta memnun deılım dıyenı gormedım ama karalayan lar oldukca cok kedı uzanamadıgı cıgere mındar dermıs hesabı bızım koyde 35 tane 54 c var bır tane bıle mf 240 yok cunku mf ler bızım arazımızde calısamazlar cok bayır dık yokuslar hatta bır keresınde bızım tarladakı zeytınlıgın sahıplerı zeytınlıklerını ıcara vermıslerdı ıcara bakan da mf 240 var dı adam bayırı ınecek tamda ben ordan gecıyorum durdu bana sordu burdan ıner mı dıye ;D ;D ;D dedım tak takvıyeye ole ın takvıyeye taktı valla ole bıle motor tokezledı halbukı bızım koydekı C sahıpleri o yokusu 2 le ınıyorlar tokezlemeden ;D ;D ;D

Arkadaşlar lütfen sakin olalım, ne 54c yi, ne 265 fergusonu karalamanın hıc bır anlamı yok bırbırımızı kırmayalım forum da amacının dışına cıkıyor,

Öncelikle 54c kötü bir traktör değil, ikinci el piyasası gayet güzel ve tutulan bir motor. E-lift, 540-540e kuruk mili, bosch pompası (hepsinde varmı bilmiyorum), 2200 kg kaldırma kapasitesi ve güzel bir çalışma sesi var, 3 piston yakıtı güzel. Önceki modelleri olan fiat 480-540 dan daha üstün bir makina, daha güzel çekişi var, fakat 65-46,265,640 kadar çekişli olduğunu sanmıyorum. 540 İle çiftteki farkı 540 taviye 4 düştüğü yerde seri 1 ile gidebiliyor, çalışması daha rahat çalışıyor. Bizim bölgemizde 3/10 inç pulluk çeker.

Fakaat, bu demek değilki 265 kötü traktör, kral diye lakabı çıkmış zaten :) Bi kere 4 piston 65 bg civarında, güzel tutulan bir traktör. teknik özelliklerini fazla bilmiyorum. Yaptığı işe göre ideal, bazı yerde ideal den biraz fazla yakan bir traktör. ( Küçük trakötr kullandığımız için yakıtı bana fazla gelmiş olabilir.

54c ve 265 arasında aynı iş ve aynı yükte 3/1 yakıt farkı olur (Ölçüldü). Fakat 54c ile iki sefer yaptığın yere 265 tek sefer yapar aynı yakar.

İşte anlatmak istediğim bu, 265 ile 54c nin yeri ayrı, kullanım alanı ayrı, o yüzden boşa birbirimizi yemeyelim. Forum amacından sapmasın arkadaşlar burası çiftçilik sitesi tartışma yeri değil lütfen.

Traktör kötüleyenlere söylüyorum, beğenilmeyen ( ben beğeniyorum ) küçük enter bile her sene 150 dönüm yer işliyor, hemde 2 li pulluk ve kaz ayağı ile sadece, ev geçindiriyor ekmek yediriyor. Komşumuzda var, fazla sıkıştırmadan kullanıyorlar, 4 tonlukda filiz römorkları var her işlerini görüyorlar. Biz sürekli köyde durmadığımızdan 100 dönüm civarı ekip biçiyoruz, dedem sürekli kalıyor.

Yani diyeceğim kimsenin beğenmediği küçük enter bile 150 dönümü rahat rahat işliyorsa, kusura bakmayın traktörleri boşa kötülüyorsunuz. Vazgeçin. Sizin kötülediğiniz motorlarla karnını doyuranlar var.

mf 265 le 54 c kımse kıyaslamıyor ama forumdakı 265 sahıplerı kıyaslıyor demekkı kendılerını 54 c ye deng goruyorlar ;D 265 de fren dıye bır sey yok 54 c de disk fren var ok-*-s dısk fren bugun kı teknolojık motorlarda kullanılan bır fren sıstemıdır sana su kadar solıyım celıskı nıklı arkadasım 265 ın yaptıgı her işi 54 c de yapar ama zamana ve yakıta bıner anlş-*s

tumosannn link=topic=67853.msg771172#msg771172 date=1378397757' Alıntı:
mf 265 le 54 c kımse kıyaslamıyor ama forumdakı 265 sahıplerı kıyaslıyor demekkı kendılerını 54 c ye deng goruyorlar ;D 265 de fren dıye bır sey yok 54 c de disk fren var ok-*-s dısk fren bugun kı teknolojık motorlarda kullanılan bır fren sıstemıdır sana su kadar solıyım celıskı nıklı arkadasım 265 ın yaptıgı her işi 54 c de yapar ama zamana ve yakıta bıner anlş-*s

Evet abi haklısın. Ufak motor tek seferde karlı, iş ağır yüke bindimi 265 aranır ama. bizim ölçümde 480 '3' yaktığı yerde 265 '4' yaktı balya taşırken,

ama ağır yük çekmiş olsaydık, mesela aynı mesafede 10 ton yük çekmek zorunda kalınsa, 480 2 kere gider 2x3=6 yakar. ama 265 4,5 - 4,75 civarı yakar aynı yükü tek seferde getirir.

En başından beri anlatmak istediğim kullanım alanlarının farklı olsması.

ÇeLişki_37 link=topic=67853.msg771177#msg771177 date=1378398305' Alıntı:
Evet abi haklısın. Ufak motor tek seferde karlı, iş ağır yüke bindimi 265 aranır ama. bizim ölçümde 480 '3' yaktığı yerde 265 '4' yaktı balya taşırken,

ama ağır yük çekmiş olsaydık, mesela aynı mesafede 10 ton yük çekmek zorunda kalınsa, 480 2 kere gider 2x3=6 yakar. ama 265 4,5 - 4,75 civarı yakar aynı yükü tek seferde getirir.

En başından beri anlatmak istediğim kullanım alanlarının farklı olsması.
mf 10 tonu tek seferde getıremez abartma fazla ama soyle dıyebılırsın 100 metreyı mf265 5 dk da suruyorsa 54c 7-7,5 dk da surebılır dıebıırsın tabı camur oldu mu mf oldugu yerde sayar fiat yurur olaylar tersıne donusur ;D

tumosannn link=topic=67853.msg771183#msg771183 date=1378398666' Alıntı:
mf 10 tonu tek seferde getıremez abartma fazla ama soyle dıyebılırsın 100 metreyı mf265 5 dk da suruyorsa 54c 7-7,5 dk da surebılır dıebıırsın tabı camur oldu mu mf oldugu yerde sayar fiat yurur olaylar tersıne donusur ;D
Tamm sen haklısın beee herşeye bi muhalefet!

tumosannn link=topic=67853.msg771163#msg771163 date=1378395074' Alıntı:
Çok alakası var gecmıste yazdıklarını unutup bırden havalara ucuyorsun afrn-*sdelihan nıklı uye bana laf anlatmasına gerek yok cunku herkesın gozu var elı var bılmem anlatabıldım mı tumosan la veya erkunt la saman yapmana da kımse bır sey demedı tumosanın eskı model olabılır ama sen erkuntu yenı aldın erkunttakı konforu o yuzden tumosanda bekleme tumosanın yenı modellerıde artık eskısı gıbı değil konfor ısıne gelınce tarla tıplerındekı konfor benı ılgılendırmez beni bahce tıpı bahce tıplerıde gayet konforlu , yazmıssın demıssın kı tumosan la 20 dk da saman romorku dolduruyorduk burdakı herkes tumosanın kuyruk mılı kuvvetını gayet ıyı bılır eger tumosan la sen 20 dk ya dolduyorsan erkuntla 30 dk ya doldurursun afrn-*s
--aha bak bir erkuntcunun yazısını kopyalayayım sana--
Serefli1 <<<<

bu arada gerı kafalı dıyıp hakaret etme kotu soz sahıbıne aittir o videodakı sofor hatalarını yazdım da daha kac kez yazmalıyım bılmıyorum anlamayana anlatmak zor, çekişme demişsiniz arkası hafıf olan motor daha fazla kaacırır toprakta camurda cunku arkası hafıftır topraga basmaz masseylerınde arkası hafıf, cekısmeyle bunu ıspatlıyabılırsınız sımdı sıze soruyorum mf nın arkası hafıf dıorsunuz fıatın kı agır agır olan mı toprakta az kacırır hafıf olan mı tabıkı hafıf olan mf fıatı yukde gecer ama toprakta camurda gecemez sadece asfaltta gecer bılmem anlatabıldım mıonları ben yazmadım onları KENDIN yazdın ben sadece ifşa ettım ;D orda mf olsaydıda bır sey yapamaz dı kardesım cunku mf nın arkası fıattan daha hafif ;D yavas koparsın yavas ceksın fazla abartmayın mf nın arkası fıattan daha hafıf mf sabahtan aksama kadar orda cırpınır dururdu ;D 54 clerın cıkamamasının sebebı sadece soforlerının acemı olması o bayırdan 2 romorkla cıkartırım o 54 c yı herkes de ole bakar trene bakar gıbı :)

söylediklerini bile hemen unutuyon....bizim köylüye söylediğin o söz adam iyiki foruma takılmıyor yoksa o söze karşı sana neler derdi artık onuda az çok tahmin etmişsindir...
niye havalar uçuyom ki yani sen şimdi 54 c nin erkunttanda mı iyi olduğunu düşünüyon ....siz tümocanlarınıza bakın tarlada iyi olsada bölünmeleri ne ne diyecen ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...