52 saatte claas

Ynt: 52 saatte claas

Ön ağırlıklar hariç extra olarak ne diyor sahibi'ALDIĞIM GÜNDEN BERİ EL GAZI ÇALIŞMIYOR' yani her türlü makinayı satan ana işi TRAKTÖR we TARIM aletleri olmayan makina babında ne bulursa satan bir firmadan herhangi bir ürün almayın.

Sahibini dürüstlüğünden dolayı örnek insan ewladı olduğu için tebrik etmek gerekiyor.

Kullanıcı hataları elbette wardır lakin bir tarım aleti batarsa önden çekilebilir. Erkan ' nın dediği gibi yerli firmaların klasik cinliği orjinal alırsa ağırlıkları 500€ werecek yurt içinde yaptırırsa 250€ ya iş bitecek.

KOÇ, ENKA, SABANCI w.s. gibi özellikle borsaya kote firmalardaki profesyonel yöneticiler ortaklara we yatırımcılara karşı şirin gözükmek maksimum kazanç kar sağlamak için her zaman bu tarz cinlikler yapar. Dolayısı ile karşınızda esnaf olarak muhatap bulabileceğimiz firmaların ürünlerini tercih etmeliyiz...Kendi adıma en azından bu şekilde dawranıyorum...

Hemen muhalefet oluşmasın bu konuda yüzlerce örnek werebilirim...

onun için bizim burda en hızlı servis case ve newhollandda tarlada anında müdahale , olmadı çekici ile kaldırıp götürüp tamir edip geri tarlaya bırakıyolar . bölgeye göre degişe bilir ama burda case ve newholland
*098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*-

nt@hmet link=topic=54696.msg580355#msg580355 date=1334422271' Alıntı:
tebrik ederim marmara591 çok doğru bir konuya temas etmişsiniz..bunu göz önünde bulundurmak lazım..
burada claas ya da herhangi bir markanın kalitesini tartışacak değilim,bilakis claas hoşuma giden markalardan biridir..genel anlamda ithal traktörler için konuşuyorum,satış sonrası hizmet dediğimiz yedek parça ve servis hizmetleri maalesef çiftçilerimizi fazlasıyla mağdur etmekte.. aylarca serviste parça bekleyen traktör sahipleri tanıyorum çevremde.. dünyanın en süper traktörü olsun kaç yazar beni mağdur ettikten sonra,işimi göremedikten sonra... ağzı yanan ithal traktör sahipleri yerliye yönelmeye başladı artık.. kimse sanmasın ki yerli daha ucuz o yüzden tercih ediliyor,ucuzluktan ziyade servis ve yedek parça sıkıntısı olmaması en büyük etken yerli tercihinde..
buradaki mevzu anlatılanlara göre basit bir mevzuymuş,bunu bile çözmüyorlarsa diyecek laf yok..
aynen abi bnde bayilerin bitek şu sözüne katılıyorum 'traktörün kalitesi çokta önemli değil muhatap olduğun servis önemli'
tabiki kalitede çok önemli ama ne kdr kaliteli diyede alsak sonuçta kul yapımı herşey olabilir olduktan sonrası daha önemli
by-edo link=topic=54696.msg580395#msg580395 date=1334424381' Alıntı:
şu ilandaki traktör yerli olsa newholland erkunt tümosan vs yerden yere vururdunuz el gazı halatı da kopukmuş traktörün odamı kulllanıcı hatası gelip değiştirmiyorlar servis yedek parça sorunu var demekki türkiyede türktraktör niye pazarın yarısını elinde tutuyor anlaşıldı,biz 2 kere ufak tefek arızayla karşılaştık casede aradığınızda fabrikayı servisi gelmeleri en fazla 2 gün alıyor ayrıca servis gelip gittikten sonrada ayrıca fabrikadan arıyorlar sorun halloldumu diye,karşında muhatap bulabiliyorsun ,adam sıfır traktörünü kızıp satılığa çıkarıyor haksızda değil,65 hp traktör çekipte ağırlıkları koparmış,çeken traktör allahtan 100 hp falan değilmiş 2ye bölerdi bunu
bnce ithallerin arasında en iyi servis hizmeti veren kubota

kubota kubota sitede artık kubotanın herşeyi güzel harika havası estirilip duruyor kubota servisi dediniz o meşhur servisler döküntü mf lerin gittiği veya eski mf nh servisleri yani nh nin mf nin servislik vermediği 2. sınıf ustalardan ötesi değil kubota servisleri ama bilmiyorum bilinçlimi söyleniyor bilinçsizmi kubota servisi şöyle güzel böyle güzel denilip duruyor kubota servisleri aynen yazdığım gibi en azından burada o şekilde bir başka konu ise erkuntun tümosanın new hollandın masseyin başına bu şekilde bu olay gelse yerden yere vururdunuz daha ne olacak soruyorum hepinize resmen bölünmüş ama ithal olunca çok normal ve anlayışla karşılıyorsunuz bence ithallere karşı gözünüzdeki pempe gözlükleri çıkarın bir traktöre karşı değerlendirme yaparken ayrı ayrı hakkaniyetle değerlendirelim örneğin ben mf ci bir insanım şu an gelen mf 5400 serissine diyecek lafım yok çok beğeniyorum ama 3600 serisi ister ithal olsun ister yerli bu serinin modellerini 70-80 liraya satarak resmen çiftçimizi kazıklıyorlar çiftçi gariban ithal diyor güle oynaya alıyor biraz seçici davranmak daha iyi olacaktır(BENCE)

phantomerkunt link=topic=54696.msg580566#msg580566 date=1334435192' Alıntı:
kubota kubota sitede artık kubotanın herşeyi güzel harika havası estirilip duruyor kubota servisi dediniz o meşhur servisler döküntü mf lerin gittiği veya eski mf nh servisleri yani nh nin mf nin servislik vermediği 2. sınıf ustalardan ötesi değil kubota servisleri ama bilmiyorum bilinçlimi söyleniyor bilinçsizmi kubota servisi şöyle güzel böyle güzel denilip duruyor kubota servisleri aynen yazdığım gibi en azından burada o şekilde bir başka konu ise erkuntun tümosanın new hollandın masseyin başına bu şekilde bu olay gelse yerden yere vururdunuz daha ne olacak soruyorum hepinize resmen bölünmüş ama ithal olunca çok normal ve anlayışla karşılıyorsunuz bence ithallere karşı gözünüzdeki pempe gözlükleri çıkarın bir traktöre karşı değerlendirme yaparken ayrı ayrı hakkaniyetle değerlendirelim örneğin ben mf ci bir insanım şu an gelen mf 5400 serissine diyecek lafım yok çok beğeniyorum ama 3600 serisi ister ithal olsun ister yerli bu serinin modellerini 70-80 liraya satarak resmen çiftçimizi kazıklıyorlar çiftçi gariban ithal diyor güle oynaya alıyor biraz seçici davranmak daha iyi olacaktır(BENCE)
ithaller arasında en iyi demiştim hızlılık acısından o kadar yaygın olmasa bile hizmette çoğu yerliyle kapışır heee yerli daha iyi tabiki hem yaygın hem hızlı çok satılıp bilindiği için köylü bile çoğu şeyi kendi alıp takar olmuş...