Çekilir tip olanından tabiki. Tavsiyeniz için sağol arka kollara güvenmeyin derken?Genç Güçsana bakmanızı tavsiye ederim. Asılır tip mi yoksa çekilir tip mi alacaksınız? Çekilir tiplerde 600 kg var turbo atomizerli yanlış hatırlamıyorsam tabi. 135e arka kollarda pek güvenmeyin derim. 2. Makinamız çok memnunuz. Ekli dosyayı görüntüle 28587
Ikinci el 600 1000 lt satılık varsa iletişime geçebiliriz bende arıyorum nar bahçesini ilaçlamak için .
Nar 11 dönüm her ilaçlamada 2 bin lt su kullanıyoruz bütçe olarak ikinci el fiyatlarını bilmiyorum ki ona göre ne desem bilemiyorumAbi bütçe önemli bu makinalarda. Bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim. nar çoksa 1 tonluk alın derim
Nar 11 dönüm her ilaçlamada 2 bin lt su kullanıyoruz bütçe olarak ikinci el fiyatlarını bilmiyorum ki ona göre ne desem bilemiyorum
Heee aynen [emoji16] ben baktım ama çekilir tip 500 veya 600 lt bulmadım önerdiğin sitede?Abi çekilir tip alacakmışsın zaten o zaman sıkıntı yok [emoji5]
Heee aynen [emoji16] ben baktım ama çekilir tip 500 veya 600 lt bulmadım önerdiğin sitede?
Aynen çünkü 500 lt turbo çekilir tip çok işimiz e yarıcak. Dediğin gibi ben en iyisi iletişime geçiyim.Abi kasım ayında fuarda tanıtmıştı hatta baya şaşırmıştık görüşürsen yardımcı olurlar
"yardımcı olurlar" [emoji848][emoji848][emoji848]Abi kasım ayında fuarda tanıtmıştı hatta baya şaşırmıştık görüşürsen yardımcı olurlar