5 Mart'ta Mazot ve gübre desteği ve diğer destekler hesaplarda

Ynt: 5 Mart'ta Mazot ve gübre desteği ve diğer destekler hesaplarda

Çağrı link=topic=53239.msg556143#msg556143 date=1331030452' Alıntı:
nası helal allah aşkına farklı şeylerden bahsediyoz heralde :D satmadığın malın primini almanın neresi helal hem dinen hem kanunen :)
şu parayı yatırsalarda 150bin liramızı cebimize koysak biraz mazot alırız şu kış günü depolar boş...:D

aslında bu paranın 75 milyonun olduguna kanat gelmesi gerekir.tüccarın bunu yapmaması-üreticinin bunu yapmaması gerekir.aslında bakanlık ödül vercek bu tür şikayetlere ve cazası agır olmalı. yapmasın hain...

köylü link=topic=53239.msg556155#msg556155 date=1331031244' Alıntı:
aslında bu paranın 75 milyonun olduguna kanat gelmesi gerekir.tüccarın bunu yapmaması-üreticinin bunu yapmaması gerekir.aslında bakanlık ödül vercek bu tür şikayetlere ve cazası agır olmalı. yapmasın hain...
minareyi çalıyorlar kılıfınıda uyduruyorlar yaa ne kadar ayıp değilmi ? :D

5 marta mazot gubre destegi hesaplarda

Her isin bi sahtekarligi var boyle seyler soylenmez ama burda biri bu naylon faturalardan 10 trilyon vurdu oglu hapse girdi ama 3 ay sonra cikti nasil oluyor bende anlamiyorum

Ynt: zirat bankasından aradılar desteklemeler yatmış

diyarbakır çınar zirat bankası şubesınden aradılar gübre mazot desteği yatmış herkese hayırlı olsun

aynen $imdi baktım hesabımda para .. ko$un bankaya paralar yatmı$ gerçekten hesaplarda :)))))

kütayha aslanapa 5 dakka önce aradım yatmış paralar de--*-s

bizimkide yatmış hiç almadan direk sulama borularının taksiti vardı ziraata ona aktarıyoz daha bide 1000lira borç kalıyo :D