Hocam onla alakası yok denedim olmadı aynıAlt çeki okunun boşluğuna şamirel parçası koyunuz.
Teşekkürler yorum içinÇiftçeker milinin rulmanlarını kontrol edin bilya dağıtmış olabilir
TD100 ü ilk aldımda aynı olay başıma geldiAlt çeki okunun boşluğuna şamirel parçası koyunuz.
TD100 ü ilk aldımda aynı olay başıma geldi
Biz traktoru Alırken sadece asansor ceki takılıydı
Bayi 0 çeki oku verdi onu orda takmadık
Koye gelince kurt ağzı oku taktım
Ertesi gün 20 km uzakta bi servise traktoru gostereyim dedim
Yola ciktim 1 km olmadi acayıp ses geliyor dişli sesi gibi
Durdumu ses kesiliyor 1.2.3.4. Vites hep ayni ses
Ama traktorda hic zorlanma yada ses değişimi yok hersey normal
Derken servise vardım
Servis arkadasşa dedim dişli sesi geliyor ben traktoru kullqnıyorum oda arka okta dikiliyor sonrası sadece cızırtı geliyor dedi orta kol takma yeri titriyor ondan geliyor onu iple bağladım sonra tekrar denedim yine tıkırdı var o dikilince ses kesiliyor baktık çekideki boşluktan birde orta kol takma yerinden 2si birbirine ritim tutuyor dediğin gibi boslugu ben pulla hallettim ama yine ses var en guzeli lastik koymak bu yuzden daha once traktor söktüren bile olmuş
Abi traktoru aldım hiç kullanmadım galeride denedik ses seda yok köye getirdik alt çeki takınca bi ses anlatamamAynısı Erkunt 110 da başıma geldi.Moralim bozuldu.Servise söyledim.Alt çeki okunu eliyle tuttu,ses kayboldu.Hayatta çok karmaşık görünen sorunların bazen çok basit cözümleri olabilir derler.
Çekinin orjinalliği ile alakasi yok tüm TD serilerinde aynı ses var traktor hareket halinde çeki titreme yaoıyor 1mm boşluk bile yetiyorOrjınal cekısı değildir ondan boşluk yapıp ses yapabılır de sesın ondan gelsıgı anlasılmıyor mu
Traktör 3500 saatte ise marş motoru temizliği istiyor olabilir.Hocam onla alakası yok denedim olmadı, aynı.
Hayır ne zamandır çözüm arıyorum yokSorun çözülebildi mi acaba bizim jx55c de aynı ses geliyor
Aynı bizimki de 65cBizde çift çekere alınca ses kesiliyor tek çekerde iken dediğiniz gibi ses geliyor
Sanmıyorum hocam Bi bilya çesidi varmıs onu takarsan keser dedilerKüçük bir ihtimal ama arka jant göbek cıvatalarında boşluk varsa ses olabilir.