eyvallah ustam izmirdesiniz galiba
evet izmir bergama hocam
eyvallah ustam izmirdesiniz galiba
Ucundaki yastı kamalar benim alplerde kamalıydı ünlü kadar dönüm işleyemiyordu uçları hemen bozuluyordu köreliyordu alplerde bi baharın bi güzün kamaları yaptırıyordum yoksa batmıyordu yüzünden çizip gidiyordu ünlünün kamalar daha değişmedi bu sene yılbaşında aldım bi bahar bi güz sürümü daha yapar zaten kullan at kama ünlününkiler alplerdeki gibi hiltinin ucu gibi değil.ustam agzı derken hangı parcalar mesela ayna kısmı degıseme gerek yok zaten yamulmadıkça
gerıye bıçak veya kama kalıyor
biz 300 3500 dönm cıvarı gamalı kullandık daha maşallah gamalar aynı
siz tam olarak neyden bahsediyorsunuz
Ucundaki yastı kamalar benim alplerde kamalıydı ünlü kadar dönüm işleyemiyordu uçları hemen bozuluyordu köreliyordu alplerde bi baharın bi güzün kamaları yaptırıyordum yoksa batmıyordu yüzünden çizip gidiyordu ünlünün kamalar daha değişmedi bu sene yılbaşında aldım bi bahar bi güz sürümü daha yapar zaten kullan at kama ünlününkiler alplerdeki gibi hiltinin ucu gibi değil.
Selamun aleykum arkadaslar bende 98 model yarı otomatik turan pulluk var ve kulak yapisi turanlarin toprağı bir ünlü veya alp kadar cevirmiyor peki kulaklarını devistiricem ve ünlü veya alpler pulluğun kulaklarından takılır mı... Turan pulluklarda batmama gibi bi problem yok cünku cok ağır bi pulluk... Şuan kullandigim 3 12...
4x14=56Bende 4 lü 14 numara pulluk alacağım ne marka tavsiye edersiniz
Bizim köyde vardı sanki şalgamlıların ama böyle trakya malı istiyorsan abi nalbantı bi deneŞalgamlı pullukları nasıldır
Bende 4 lü 14 numara pulluk alacağım ne marka tavsiye edersiniz
Bende de 5 li 12 no var İsmail tutmaz marka uc demiri ve diğer bıçak lari gerekli nerden alabilirsiniz acaba fiyatlari ne kadar bilginiz var mı?Trakyada pullukla
Salgamlilar
Ismail tutmaz
Nalbant tarim.
Dik.yol.
Bu pulluklar gayet kullanışlıdır.
Turkiye geneli
alpler
Aydın pulluk
Unlu
Turan.
Bu pulluklar tabiki .
Ben ismail tutmazin pullugunu kullanıyorum.
Gayet memnunum.hafif kullanışlı fiyatı gayet uygun.trakyali arkadaşlara tavsiye ederim.