Özkaânın Edirne dağıtımcısı havsada sanayi benzinliğinin çaprazındaki lastikçi Özka alcaksan ondan fiyat al biz geçen sene 3095in lastiklerinin hepsini değiştirdik çoğu lastikçiden fiyat aldık en uygun fiyatı o verdi
Thelborg 420 85 34 7000 tlTrelleborg sorsanıza fiyatları nasıl? Benim traktör de 8 yıllık BKT var ama yarıdan aşağı düştü bende lastik araştırıyorum Trelleborg u düşünüyorum
9500 mü traktor taksidi gibi mubarek [emoji4][emoji4]Benim köyümde biri satıyor 420/85/34 continental 0 kaskodan geldi takmadılar.9500 e verecek
Jantları ile daha pahalıya gelir, farklı boyut almasına gerek kalmaz.380 85 R38 alırsan önlerle uyumlu olur.
9500 mü traktor taksidi gibi mubarek [emoji4][emoji4]
Arkadaşlar miras markası nasıl bilen var mı , radyal 13.6 12-28 lastik 1750₺ , aynı lastiğin lassa da bezli fiyatı 1600₺
Mitas ta kaliteli. Prelli good year cultor gibi markalardan daha kaliteli ve hoş bir görüntüsü var. Bu lastik deutz traktörllerinin üzerinde geliyordu continantal e benzer bi görüntüdü mecvut kaliteli"Mitas" markası olacak telefon otomatik düzeltmiş
mitas 2016 yılı öncesine kadar continental'ın*zirai lastiklerini üretirdi. Mitas 2016 yılında trelleborg*tarafından satın alında şuan trelleborg'un çatısı altında üretim yapmaktadır .Continentalâin zirai lastiklerini üretir. Yumuşak kalitelidir. Lassaâdan daha iyidir.