40 Dönüm Elektrik masrafı

5 km güzel bir rakam bizim kuyruk milli pompa olsa yemez kademe li lazım oda enaz 5 kademeli olması gerek
Evet pompa 5 kademeli
Screenshot_20200531-220341~2.jpg

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci32
5 km boru felan bu işleri kafamda pek kuramıyorum zeka yetişmiyor o kadar her gun bır yerden boru çıksa patlasa onu bulmak bir günümü alır benım
Evet kurulumu zor ve maliyetli. Tarlaya kadar boru yer altından geliyor. Tarlanın içine farklı noktalara çıkış yapıyoruz. Patlak olursa hiç sorma o zaman biraz ugrastiriyor. Ancak çok fazla patlak olmuyor. Dinamaya otomatik vana var. Dinamayi açınca suyu birden basmıyor vanayı kendisi otomatik olarak kademeli olarak açıyor. Bu da borulara ani su yüklenmesini önlüyor. Ayrıca her 1 km de bir hava çıkışları var. Buralardan boru içinde kalan basınçlı hava dışarı atılıyor. Bu da basınçlı hava kaynaklı boru patlamaların önüne geçiyor.

Merhaba arkadaşlar👋

40 dönüm araziye mısır ekmek istiyorum. Masrafları konusunda endişeliyim. Mardin'den yazıyorum. Ortalama ne kadar mısır gelir ve özellikle elektrik masrafı ortalama ne kadar tutar?
Elektrik ne kadar gelir sorusu, Dedaş ın hizmet verdiği iller için (Urfa, Diyarbakır, Mardin vb) tam bir muamma... Yer altı suyunu, elektrik kullanarak kullanmak gerçekten maliyetli. Tabi burda en önemli hususlardan biri, suyun kaç metrede olduğu

Mısır gelir olarak, dönünde 700 kg dan 1.5 tona, hatta 1.700 kg kadar alan üreticiler var. Tabi kullandığı gübreyi varın siz tahmin edin

• Beğen
Tepkiler: Mahsum Aksu