Sevgılı arkadslar 398 velıahtını sormustum yıne 398 olarak belırledık sanırsam ama en son modelının 2002 oldugunu dusunecek olursak acaba yenı fıkırlerınızı alabılırmıyım paramı sokaga atmak ıstemıyorum temız bakımlı bır 398 mı yoksa son model 3105 mı nede olsa her ıkısıde sonucta bı cuval cvatadan olusuyor her yerı demır aksagamı allah yapısı degıl kul yapısı ama bır arıza durumunda hangısı ucuz ve kolay yapılır hangısı az yakar hangısı daha pratık hangısı daha ıdeal vs vs vs bıde ben nasıl desem cok tıtızım traktorume gozum gıbı bakarım uzerınden bır pul dusse her ısımı burakıp once gıder o eksıgı yaptırırım yanı yedek parcada sorun cekmemelıyım ozellıkle aksesuarda ve en onemlısıde su kı ben hıc bır (esya alet arac vb) malı gunluk veya bır yıllık gıbı kısa surelı klulanmak ıcın dedıl en uzun surede en ıyı perfornmansla kullanmak ıcın alırım sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkurler ve lutfen gercek mf kullanıcıları yanıtlarsa sevınırım veya en azından dogru bılgısı olanlar yanıtlarsa ıyı olur SAYGILARIMLA