3600 serisi MF ler agco

Ynt: 3600 serisi MF ler agco

köylü link=topic=23797.msg203303#msg203303 date=1249908152' Alıntı:
sonuçda adı mf bu yeter.
adı bu diye şu diye yıllarca avrupada satmayan modellerini turkiyeye sattılar zaten.. 30senelik şanzumanı tasıyan sıfır traktörlerde de mf yazıyor veya nh lerdede öyle hatalı bi cok serisi ve traktörunu yine turkiyeye adlarıyla satmadılar mı genel olarak iyi markalar olabilir ama az çifçininde canını yakmadılar.. gold serisindede mf yazıyor ama cok kişi sikayetciymiş nerde kaldı bu ad.. ben adına takılmam acıkcası adını satın alıyorlar her markanın.. ben işlevine kalitesine bakarım adına degil.. cok şukur çifçi bilincleniyor a markasıda olsa b markasıda olsa hangi markanın kaliteli olup kalitesiz oldugunu motorunun nasıl oldugunu degerlerine bakınca ortalama performansını anlayabiliyor artık çifçi... ama hala marka fanatigi kişiler yokmu var.. ben marka fanatigi degilim tum markaları arastırıyorum inceliyorum.. objectif görusum şudur bu mf ler buyuk risk tasıyor turkiyede tutulmama olasılıkları cok yuksek mf de olsalar.. cok iyi fiyat ve kalite sunmaları gerek eski devir kapandı.. katalogları guzel ama canlı performansını yakıtınıda görmek gerek.. sisu motor valtrada cok tutmadı yakıtı fazla idi.. umarım bunda tutar.. bende meraka bekliyorum traktörleri gercekten.. şuana kadar piyasada en uygun traktör japon kubota bana göre fiyat ve teknoloji kullanım kolaylıgı sadeligi acısından.. fiyatları özellikle super ve kendini kanıtlamıs motor üretimi konusunda herseyi kendisinin turkiyede tutarmı oda muama .. bugun mf nin cıkardıgı traktörden daha iyisini erkuntta cıkarabilir oda motor üretmiyor oda.. ama erkunt henuz yeni yeterli yatırımı yapamıyor daha iiyi şanzuman üretebilir.. ve bu piyasada en iyi şanzumanı üreten tutuluyor.. motorlar hep aynı.. şuan erkunt fiyat kırsa biraz ve 100bg civarı bi model cıkarsa piyasada en cok satılan traktör olabilir eksiklerini giderirse piyasaya guven verdi ama fiyatlarının itallerden pek farkı yok.. bide şuna inanıyorum şuan piyasada süper bi traktör yok fiyatıyla yakıtıyla güçüyle gelecegiyle ikinci eliyle servisiyle ideal bi traktör yok olsaydı bu kadar rekabet yaşanmazdı..

bülent26 link=topic=23797.msg234759#msg234759 date=1260825466' Alıntı:
ha bıde bu mf ler 50 bın lıra deıl 126 bın lıra beyler 50 bıne lastıgını vermezler
3635 MF net 70 bin Tl. Ankara Uğurluda... 80 Hp.. bir makina..

ankarada fuarda inceleme şansını buldum.köyümüzde deneme yapacaktık erkuntla sözleşmiştik ama gelmediler.ben istanbul temsilcisiyle sözleşmiştik.babam ve kardeşime alacaktık ama gelmediler.bize ilk önerilen rakam kabinsiz.50-55 bin lira idi.ilk olacak anlamında belki daha da hesablı alınacaktı.sısu motorun mf nasıl bir hava verecegi ve tat vercegini tarlada deneyecektik.gelmediler.halbuki tarla denemeleri onlar için çok iyi olacaktı.ama ben 3600 serisini asla almam 5400 ve diger model ler çok güzel ve gerçek mf herşey mükemmele yakın.mf perkıns motor dışında ne yaparsa yapsın piyasasa eski konumu alamaz.mf=perkıns bunlar etle tırnak bugün birçok marka ülkemizde çiftçinin kapısında duruyorsa perkıns oldugu için yoksa kim ne yapacak tanınmamış bilinmeyen markaları.ama 3600 serisi türk çiftçisine çok basit gelir.hele fuardakinin kabini sanki gece kondu gibi duruyordu....

köylü link=topic=23797.msg234789#msg234789 date=1260861609' Alıntı:
ankarada fuarda inceleme şansını buldum.köyümüzde deneme yapacaktık erkuntla sözleşmiştik ama gelmediler.ben istanbul temsilcisiyle sözleşmiştik.babam ve kardeşime alacaktık ama gelmediler.bize ilk önerilen rakam kabinsiz.50-55 bin lira idi.ilk olacak anlamında belki daha da hesablı alınacaktı.sısu motorun mf nasıl bir hava verecegi ve tat vercegini tarlada deneyecektik.gelmediler.halbuki tarla denemeleri onlar için çok iyi olacaktı.ama ben 3600 serisini asla almam 5400 ve diger model ler çok güzel ve gerçek mf herşey mükemmele yakın.mf perkıns motor dışında ne yaparsa yapsın piyasasa eski konumu alamaz.mf=perkıns bunlar etle tırnak bugün birçok marka ülkemizde çiftçinin kapısında duruyorsa perkıns oldugu için yoksa kim ne yapacak tanınmamış bilinmeyen markaları.ama 3600 serisi türk çiftçisine çok basit gelir.hele fuardakinin kabini sanki gece kondu gibi duruyordu....
:)

Uzel Makina eskiden olduğu gibi PERKİNS motorlu modellerini kendi markasıyla üretmeye devam etmektedir.MF ise Hindistan ' tan simpson marka motorlar ve hint işciliği ile ürettiği taklit uzel modellerini piyasaya sürmüştür.Aklı olan taklitini değil gerçeğini alır.Uzelde şu anda sıra var.Parayı yatırana 45 gün içinde traktörü teslim ediyor.
Uzel el yapımı otomobil üreticisi gibi sipariş üzerine seçkin çifcilere hizmet veriyor.

Uzelfan link=topic=23797.msg278214#msg278214 date=1275308568' Alıntı:
Uzel Makina eskiden olduğu gibi PERKİNS motorlu modellerini kendi markasıyla üretmeye devam etmektedir.MF ise Hindistan ' tan simpson marka motorlar ve hint işciliği ile ürettiği taklit uzel modellerini piyasaya sürmüştür.Aklı olan taklitini değil gerçeğini alır.Uzelde şu anda sıra var.Parayı yatırana 45 gün içinde traktörü teslim ediyor.
Uzel el yapımı otomobil üreticisi gibi sipariş üzerine seçkin çifcilere hizmet veriyor.
o uzel dedigin beş para etmez bana uzeli övme kendi cıkardıgı traktöre sahip cıkmayan fabrikaya ben güvenmem kimsede güvenmez müşteri memnuniyeti sıfır artı sıfır ..uzelli cifciye .. nedemişler sen kendini övme eller övsün..bu eller dedigimde cifci kısımı yani sen degilsin..

5400 serisi 3600 serisi simpson marka motor :D o da güzel.Seçkin çiftçilere ha,o daha güzel :D

uzelfan önder sana kaç para veriyor değnekçiliğini yapıyorsun veya gözünüzü neyle boyadı çıkarın atın şu at gözlüklerini artık

Ağır abi link=topic=23797.msg278602#msg278602 date=1275509831' Alıntı:
uzelfan önder sana kaç para veriyor değnekçiliğini yapıyorsun veya gözünüzü neyle boyadı çıkarın atın şu at gözlüklerini artık
İthamlarını aynen iade ederim.Sana senin seviyen ile cevap veremem.Terbiyem müsait değil.Ayrıca Önder Uzeli tanımam.Traktörden anlayan Sahte MF (Uzel takliti) ile gerçek Uzeli ayırt eder.

Uzelfan link=topic=23797.msg278620#msg278620 date=1275550787' Alıntı:
İthamlarını aynen iade ederim.Sana senin seviyen ile cevap veremem.Terbiyem müsait değil.Ayrıca Önder Uzeli tanımam.Traktörden anlayan Sahte MF (Uzel takliti) ile gerçek Uzeli ayırt eder.
Agco ' nun ürettiği sahte MF,uzelin ürettiği gerçek MF :)

Uzelfan link=topic=23797.msg278620#msg278620 date=1275550787' Alıntı:

:D valla kardeş ben yukarıdakı yazdıklarımla senın sevınene düştüm son yazdıgınla ıyıce dibe vurdun kımın sevıyesı düşük belli oldu :D :D :D

arkadaslar ben aldım 3635 super bır traktor 75 bıne bazıları 50 bın demıs 50 bıne bulursan sole 6 7 tane alıcam :)

massey bayisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? massey bayisine gittim 3635 e baktım bana 3645 ve 3655 modeli türkiyeye gelmiyor yani satışı yok dedi. bu doğrumudur acaba? birde powershift opsiyonun türkiyeye gelmediğini söyledi yardımcı olursanız sevinirim.

evet dogrudur.onlar 3635 daha güzel kullanışlı onlar avrupalıya yakışıyor türklere yakışmaz.