36 bın lıraya ERKUNT 80 LIK !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: 36 bın lıraya ERKUNT 80 LIK !!

sürekli yenileri çıktıgı için eskiye reabet azalır . onun için normal

54_lift_o_matic link=topic=63959.msg721150#msg721150 date=1363710513' Alıntı:
konu cafer beyın mal varlıgı değil KONU ERKUNTU CAFER BEYİN EN FAZLA 30 BİNE ALMASI .. tşlk
30 bile vermemiştir bu galericilerin hepsi aynı zamanında 2005 model j9 satmaya kalktık 15-16 en fazla veren 18 verdi oda peşin değil galericiye sormadan önce başka 2005 lere bakardık bizimkini denginin fiyatını sorardık 24 derlerdi
22 ye verse 22bin liralık malda: 16 ya alsa 6 bin lira yapar
erkuntu bu adam 34 e verse oran orantı yapsak 6/3=2 6+2=8
34-8=26

hebunn link=topic=63959.msg721158#msg721158 date=1363711190' Alıntı:
değeri 5000 tl olan bi malı 2650 tl ye almak ustalık mi ? Yoksa başka şeylik mi ;)
başka şeylik derken nedeyon sen
baba540 link=topic=63959.msg721161#msg721161 date=1363711345' Alıntı:
bende ticaretle uğraşıyorum ama nedesem şaşırdım.ben demekki gerçekten çırağım.5 bin tl değecek bir mala ben zaten o paraları teklif dahi edemem.demekki burdan şunu anlıyorum.ben ticaretten gerçekten anlamıyorum....
malı anlamayan adamdan alacan 2 lira dersen 3500der 2.5-3 bine alırsın

baba540 link=topic=63959.msg721156#msg721156 date=1363711057' Alıntı:
genç yaşta unutkanlık iyi deyil kardeşim.bence konu senin cafer beyden 30 bine almandı.bir anda tarafından deyişti.bu arada forum kuralları gereği büyük harf kullanmak yasak.barış kardeşim bu yaşta ticaretle iç içe olman çok güzel.ALLAH daha çok versin.inşallah ilerde iyi yerlere gelirsin...

Baba540 yasına basına bakmadan ana avrat kufur ettın Gereken yapılacak kaydın elımde !!

55-46 link=topic=63959.msg721163#msg721163 date=1363711522' Alıntı:
30 bile vermemiştir bu galericilerin hepsi aynı zamanında 2005 model j9 satmaya kalktık 15-16 en fazla veren 18 verdi oda peşin değil galericiye sormadan önce başka 2005 lere bakardık bizimkini denginin fiyatını sorardık 24 derlerdi
22 ye verse 22bin liralık malda: 16 ya alsa 6 bin lira yapar
erkuntu bu adam 34 e verse oran orantı yapsak 6/3=2 6+2=8
34-8=26

aynen ama bır turlu anlatamıyorum arkadaşlara haklı olmadıklarını anlayınca ana avrat kufur edıyorlar baba540 gibi :)

54_lift_o_matic link=topic=63959.msg721166#msg721166 date=1363711763' Alıntı:
Baba540 yasına basına bakmadan ana avrat kufur ettın Gereken yapılacak kaydın elımde !!
güzel kardeşim yaptığın davranış için ne dicem şaşırdım.lütfen hadi o kaydı alıntı ile herkese göster herkes görsün...site yönetiminden de rica ediyorum lütfen o kayıt için gerekeni yapsınlar.hayatımda bir kaç defa hakarete uğradım ama bu şekilde bir hakarete ilk defa uğruyorum.lütfen şifremi site yönetimine vereyim girsin tüm yolladığım mesajları kontrol etsin.nebliyim ne gerekiyosa yapsın.sana yalvarıyorum gerekenleri yap.birde o mesaj neyse ne yolladıysam burda herkesin önünde alıntı olarak paylaş.....

baba540 link=topic=63959.msg721168#msg721168 date=1363712007' Alıntı:
güzel kardeşim yaptığın davranış için ne dicem şaşırdım.lütfen hadi o kaydı alıntı ile herkese göster herkes görsün...site yönetiminden de rica ediyorum lütfen o kayıt için gerekeni yapsınlar.hayatımda bir kaç defa hakarete uğradım ama bu şekilde bir hakarete ilk defa uğruyorum.lütfen şifremi site yönetimine vereyim girsin tüm yolladığım mesajları kontrol etsin.nebliyim ne gerekiyosa yapsın.sana yalvarıyorum gerekenleri yap.birde o mesaj neyse ne yolladıysam burda herkesin önünde alıntı olarak paylaş.....

Ben sana abi demıstım sen bana kufur etmıssın tt54c ozel mesajdan kaydını almıs kufur ettıgının o yolladı kaydı

baba540 link=topic=63959.msg721161#msg721161 date=1363711345' Alıntı:
bende ticaretle uğraşıyorum ama nedesem şaşırdım.ben demekki gerçekten çırağım.5 bin tl değecek bir mala ben zaten o paraları teklif dahi edemem.demekki burdan şunu anlıyorum.ben ticaretten gerçekten anlamıyorum....
bırak ağa büyle usta olacağına varsın cırak ol daha iyi :)

baba540 link=topic=63959.msg721168#msg721168 date=1363712007' Alıntı:

hebunn link=topic=63959.msg721171#msg721171 date=1363712347' Alıntı:
bırak ağa büyle usta olacağına varsın cırak ol daha iyi :)
nedeyon dayı sen lafmı çaptırıyon

canım kardeşim bu işte büyük yanlışlık var.inşallah bilerek iftira atmıyosundur.iki çoçuğumun ölüsü öperim ki sana bırak yazdığın şekilde küfür etmeyi lan kelimesini bile kullanmadım.kim nerden ne kaydı almış.bunu buraya alıntı yaparak yaz.böyle şey olması kesinlikle olmaz.ama sana tekrar diyorum buraya alıntı ile yaz.lütfen site yönetiminden rica ediyorum konu ile alakalı gerekenleri yapsınlar.hatta senden de ricam bilişim suçları mahkemesi var.lütfen beni mahkemeye ver.lütfen beni mahkemeye ver.benden güzel para alırsın.internetten aç oku.bilişim suçları diye geçer.birine yapılacak en büyük kötülüklerden birisi iftira atmaktır......ne yazacam ne diyecem şaşırdım.konudan çok rahatsızım.inşallah site yönetimi olayı açıklığa kavuşturur....

bu adamın açtığı konuda maksat belliydi. bir tartışma çıkaracağı belliydi. konuya ilk cevap yazan olarak bunu belirttim. site yönetimi bu ve bunun gibi üyelere önceden gerekli önlemleri almalı, bu ve bunun gibi üyelerin tartışma çıkarmasına izin vermemesi gerekir. bu adamın niyeti polemik, tartışma, küfürleşme vs. idi ve başarılı da oldu. maalesef her yerde her tip insan var.

baba540 link=topic=63959.msg721176#msg721176 date=1363712596' Alıntı:
canım kardeşim bu işte büyük yanlışlık var.inşallah bilerek iftira atmıyosundur.iki çoçuğumun ölüsü öperim ki sana bırak yazdığın şekilde küfür etmeyi lan kelimesini bile kullanmadım.kim nerden ne kaydı almış.bunu buraya alıntı yaparak yaz.böyle şey olması kesinlikle olmaz.ama sana tekrar diyorum buraya alıntı ile yaz.lütfen site yönetiminden rica ediyorum konu ile alakalı gerekenleri yapsınlar.hatta senden de ricam bilişim suçları mahkemesi var.lütfen beni mahkemeye ver.lütfen beni mahkemeye ver.benden güzel para alırsın.internetten aç oku.bilişim suçları diye geçer.birine yapılacak en büyük kötülüklerden birisi iftira atmaktır......ne yazacam ne diyecem şaşırdım.konudan çok rahatsızım.inşallah site yönetimi olayı açıklığa kavuşturur....

kufur u ben gormedım tt6054c ozel mesajdan attı sana kufur ettı dıye

phantomerkunt link=topic=63959.msg721177#msg721177 date=1363712681' Alıntı:
bu adamın açtığı konuda maksat belliydi. bir tartışma çıkaracağı belliydi. konuya ilk cevap yazan olarak bunu belirttim. site yönetimi bu ve bunun gibi üyelere önceden gerekli önlemleri almalı, bu ve bunun gibi üyelerin tartışma çıkarmasına izin vermemesi gerekir. bu adamın niyeti polemik, tartışma, küfürleşme vs. idi ve başarılı da oldu. maalesef her yerde her tip insan var.

öyle bı amacım yok .. insanları kendınle karıstırma...

forumda sürekli bu tip konular açan birkaç kişi var. bence artık gerekli önlem alınmalı. ders alacakları yok çünkü.

arkadaşlar çorumun çoçuğumun üstüne yemin ederim ben bırakın ana avrat küfür etmeyi yukardaki gibi bir ileti bile yazmadım.zaten bunu yazsam burda herkes görür.yazdığım mesaj ortadır.herkes görüyor.lütfen site yönetiminden konu ile ilgilenebilecek kimse yokmu ? hayatımda bu kadar kötü bir iftiraya ilk defa mahruz kalıyorum.ve bu üye bana şuanda özel mesajlar atıyor.lütfen biri ilgilensin.ALLAH rızası için.benim tüm yazdıklarım ortada.ana avrat diyor ama yukardaki alıntı da başka şeyler yazıyor.....lütfen acil yardım.lütfen....

Konu maksadının dışına çıktığı için tarafımca kilitlenmiştir.
Konuda şaka yapıldığı iddia edilse de, bazı arkadaşlar mağdur edilmiştir, bir daha tekerrür etmemesi için yönetim gereken cezayı vermiştir.

54_lift_o_matic ve tt6054c nickli arkadaşlara gerekli cezalar verilmiştir. İnşallah bu tarz şaka maksatlı veya art niyetli davranışlar kendileri veya başkaları tarafından tekrarlanmaz. Burası ciddi bir platform her türlü konu ve paylaşım yöneticilerin kontrolünden geçmektedir. Sanılmasınki bu konuları açıyoruz. Fakat bakan eden yok. İstediğimiz yazar, istediğimiz gibi şaka yaparız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...